Εθνική Ελλάδος

Κλασικα πραγματα ρε συ !

ο οτο σε μαθηματα προπονητικης.ευγε#-o:roll:

quiz,ποιος πιστευετε οτι πρεπει να ειναι ο διαδοχος του ρεχαγκελ και τι θα πρεπει να κανει για να δουμε μια εθνικη αξιοπρεπη.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης, για να κάνει το σταυρό του τις προσευχές του και να τους βάλει στο δρόμο του θεού με τα χριστιανικά του μπας και γίνει τίποτα…

Ο Λεμονής.

ο αλεφας

Εν τω μεταξύ τις προάλλες σκεφτόμουν ότι θα ήταν όμορφο να υπήρχε κανόνας στις εθνικές να μην είναι ντόπιοι μόνο οι παίκτες αλλά και ο προπονητής. Φάση θα 'χε.

Για διάδοχο του Ρεχάγκελ εγώ θα ήθελα ή Λεμονή ή Παράσχο

Ναι καλά, τραγούδα. Ο Χαριστέας θα είναι ο διάδοχος του Ρεχάγκελ!

οχι αλλο χαριστεα!!!

Ο Ντουσαν !

Θα μας τρελανει ο ανθρωπος εντελως.
Ελεος με τα ακυρα.
Λες να ειναι τυχαιο που και οι τρεις ειναι στον Παναθηναικο?

πως περιμενεις μετα να κανεις ομαδα με τα λιμα του παναθηναικου

Ελεγα οτι τωρα που δεν μπορει να παιξει ο Χαριστεας θα κανει την καλη αλλα…

εχει αρχισει να εμφανιζεται πλεον η γεροντικη ανοια στον οτο.στο τελος με τα κολληματα που τρωει θα ξανακαλεσει βρυζα και ζαγορακη

Θεωρητικά, με όσους έχουν προσκληθεί, η Εθνική το Σάββατο εναντίον της Λετονίας θα μπορούσε να παρατάξει την εξής ενδεκάδα:

• Τερματοφύλακας ο Τζόρβας.
  • Δεξιά ο Σεϊταρίδης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, στόπερ ο Κατσουράνης και ο Βύντρα.
  • Εξάρι ο Τζιόλης, μέσα δεξιά ο Νίνης, μέσα αριστερά ο Καραγκούνης.
  • Φουνταριστός ο Μάντζιος, έξω δεξιά ο Σαλπιγγίδης.

Και… έξω αριστερά; Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη λίστα του Ρεχάγκελ τελειώνουν στους δέκα, αλλά η Παιανία δεν είναι μακριά ούτε από τον Αγιο Κοσμά και τη Βουλιαγμένη ούτε από το Ολυμπιακό Στάδιο. Ενα τηλεφώνημα, και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έρχεται να καλύψει το κενό! Σαν Σοβιετική Ενωση του μακαρίτη Λομπανόφσκι, με τους δέκα Ουκρανούς και (για μοσχοβίτικο πρόσχημα) τον Ντασάιεφ.

απόσπασμα από του άρθρο του Αλέξη Σπυρόπουλου στην Εξέρδα.

:lol::lol::lol:

Αυτό τώρα τι είναι μικτή βαζελιακού:p:!:

Μα ειναι δυνατον?

Και απανταω μονος μου…
Ω ναι ειναι!!!

Τον πίνουμε ή μου φαίνεται;:!:

Όχι ρε συ σου φαίνεται