Εθνική Ελλάδος

Θα το ξαναπω και πειτε με και κολλημενο, αλλωστε σ’αυτο το θεμα ειμαι και πιστευω και δικαιως. Ακομα και τον γιο του να ειχε ο Ρεχαγκελ στην εθνικη, θα τον αφηνε στον παγκο για να παιξει ο Χαριστεας. Σημερα ξεκιναει αντι του πρωτου σκορερ στην Ελλαδα Λυμπεροπουλου, του τριτου σκορερ στην Ελλαδα Σαλπιγγιδη και του νεφορμε, αλλα καλυτερου Ελληνα παικτη αυτη τη στιγμη (κατα την αποψη μου), Σαμαρα.
Επισης, διαφωνω καθετα με τη χρησιμοποιηση του Αμανατιδη. Ειδικα ως αριστερο εξτρεμ, δεν αποδιδει το παιδι. Ειναι αποδεδειγμενα καλος παικτης αλλα εχω την αποψη οτι χαραμιζεται εκει που παιζει.

Κολλημενε!! :stuck_out_tongue:

Ρε παιδια δεν τον θελει η μπαλα τον Αμανατιδη… Κριμα ειναι το παιδι, ειναι θετικος σημερα.
Ωραια μπαλα, χωρις αγχος βεβαια, ως το 36’.

Βαρέθηκα τη ζωή μου στο 2ο ημίχρονο αλλά ίσως καλώς η Εθνική έπαιξε με σκοπιμότητα.

Ετσι ειναι

κ γω σκυλο βαρεθηκα στο 2ο…αλλα καλα παιξαμε στο πρωτο…ρεχαγκελ μεγαλος καραγκιοζης που βαζει χαριστεα συμφωνω 100% με τον led zeppelin…

τι μαλακας που ειναι ο ανατολακης!!!:stuck_out_tongue:

Αυτο με τον χαριιστεα και καποιους αλλους… ρε μηπως θελει να βολευει παικτες ο ρεχαγκελ, δεν εξηγειται αλλιως…:? Ο αμανατιδης σημερα ητανε καλος αλλα το παιδι φιανεται οτι δεν τον παει η φανελα, στην γερμανια να κανει παπαδες και με την εθνικη να μην μπορει να σταυρωσει γκολ. Τεσπα αφου κερδισαμε ολα τα αλλα ειναι…:stuck_out_tongue:

02/06 Grp D Wales 0-0 Czech Republic
02/06 Grp F Iceland 1-1 Liechtenstein
02/06 Grp A Kazakhstan 1-2 Armenia
02/06 Grp E Russia 4-0 Andorra
02/06 Grp D Germany 6-0 San Marino
02/06 Grp A Finland 0-2 Serbia
02/06 Grp E F.Y.R. 1-2 Israel
02/06 Grp B Faroe Islands 1-2 Italy
02/06 Grp F Denmark 3-3 Sweden
02/06 Grp C Bosnia-Herzegovina 3-2 Turkey
02/06 Grp C Norway 4-0 Malta
02/06 Grp G Albania 2-0 Luxembourg
02/06 Grp G Slovenia 1-2 Romania
02/06 Grp A Belgium 1-2 Portugal
02/06 Grp A Azerbaijan 1-3 Poland
02/06 Grp B Lithuania 1-0 Georgia
02/06 Grp B France 2-0 Ukraine
02/06 Grp G Belarus 0-2 Bulgaria
02/06 Grp F Latvia 0-2 Spain
02/06 Grp C Greece 2-0 Hungary

02/06 Grp E Estonia 0-1 Croatia

Δωράκι από την Τουρκία. 8)

δεν ειμαι κανενας εθνικιστης αλλα ρε πουστη μου αυτο το maceodnia δεν μπορω να το βλεπω…[-X [-X
η μακεδονια ειναι μια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Και πολύ καλά κάνεις, απλά κάνοντας copy-paste από το uefa.com δεν τα είδα όλα, συγνώμη.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

ΥΓ: Έκανα edit εννοείται.

οκ συγχωρεμενος:p

Δε μου αρέσει να τη λέω, αλλά θα την πω. Είσαι 15, όταν πήραμε το Euro ήσουν 12 και όταν τρώγαμε 10 γκολ σε 3 αγώνες στο Μουντιάλ του 1994 ήσουν 2 χρονών. Είναι κρίμα και άδικο για τον Ρεχάγκελ, εσύ που μεγάλωσες με μία εθνική που φέρνει επιτυχίες να τον αποκαλείς Καραγκιόζη. Εγώ μεγάλωσα με μία Εθνική μπάχαλο που αυτός που αποκαλείς Καραγκιόζη την έφερε στην κορυφή της Ευρώπης…

Δε μπορώ να σε πω αχάριστο όμως, γιατί πολύ απλά δεν έχεις ζήσει τις σφαλιάρες που ζήσαμε εμείς και για αυτό χαρακτηρίζεις έτσι τον Ρεχάγκελ. Ειλικρινά εύχομαι να μη γυρίσουμε ποτέ σε εκείνες τις εποχές και να μη τις ζήσεις και εσύ…

πρωτον ειμαι 14…δευτερον το οτι μασ εφερε στην κορυφη της ευρωπης δεν σημαινει οτι απαγορευεται να κανει μαλακια…κ ουτε σημαινει οτι επειδη μασ εφερε στην κορυφη της ευρωπης θα συμφωνουμε με ολες του της κινησεις του…βασικα ισως το καραγκιοζης να ειναι κ λαθος λεξη…τεσπα θεωρω πολυ λαθος κινηση να επιμενει στον αμπαλο χαριστεα…αυτο…

Ο χαρακτηρισμός του “καραγκιόζη” με ενόχλησε εμένα. Με τις επιλογές του δε μπορεί να συμφωνούμε όλοι. Βασικά, δεν υπάρχει προπονητής καλός που ο κόσμος να συμφωνεί με τις επιλογές του εκ των προτέρων. Ούτε εγώ είμαι μεγάλος οπαδός του Χαριστέα. Δε τον θεωρώ άμπαλο αλλά δεν είμαι και βέβαιος ότι η αντικατάσταση του θα έκανε την Εθνική χειρότερη.:wink:

+1.Εβλεπα το γερο το Καρανμαλη να κλει γα το ονομα και ο Κωστακης με τη Ντορα ξεπουλαν το ονομα της Μακεδονιας#-o

Να σας πω την αληθεια ουτε εγω πιστευω οτι πρεπει να βαζει Χαριστεα. Ναι τον ευχαριστω για οτι εκανε στο Euro αλλα μου φαινεται οτι πια δεν τραβαει. Καλυτερα να βαζει Λυμπε για μενα.
Το ιδιο για μενα ισχυει και για τον Στελιο… Σε παρακαλω… Μπορει να φταινε οι τραθματισμοι αλλα φετος [-X

Αποψη μου αυτα.

Για Μακεδονία θα ήθελα να σας πω ότι καλό θα ήταν να ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Θέλω να πω ΟΚ δεν υπάρχει σχέση μεταξύ αρχαίας Μακεδονίας και Σκοπίων και αυτό το κράτος είναι τα ίδια σκατά με κάθε κράτος και προωθεί ασύστολα τον εθνικισμό όμως έχουν γίνει άσχημα πράγματα σε βάρος των Σλαβομακεδόνων και μάλιστα τώρα λένε ότι δήθεν δεν υπήρχε τέτοια ομάδα, ενώ υπάρχουν άπειρς αναφορές σε αυτούς σε πάμπολλα παλιά κείμενα. Για τον γέρο Καραμανλή, σας παρακαλώ μην θεοποιείται τον άνθρωπο που γούσταρε το παρακράτος της δεξιάς και μην ξεχνάτε τι έκανε στην κατοχή. Υ.Γ. Μην δαγκώσετε την γνώμη μου λέω έχοντας ψάξει το θέμα.

Παιδες, επειδη βλεπω οτι παει να ξεφυγει…

Αν θελετε να αποφασισετε αν η Μακεδονια ειναι ελληνικη η οχι, καλυτερα ανοιξτε θεμα στο off-topic… Αν και η γνωμη μου ειναι να μην ανοιγουμε τετοιες συζητησεις εδω περα…

+1.Γι’αυτο δεν απαντω και ουτε λεει να ανοιξουμε θεμα:)

Όντως μην το γαμήσουμε γτ είναι ούτως ή άλλως μεγάλο θέμα.

Ας μιλήσουμε για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στη Μολδαβία. :slight_smile: