Εθνική Ελλάδος

Kαλυτερα ηττοπαθης,παρα αιθεροβαμων!!!

αιθεροβαμων φιλε μπορει να ειναι οποιοσδηποτε και να μην το γνωριζει…μην μου πεις οτι περιμενε κανεις την κατακτηση του euro:)ολοι ειχαμε αλλα σχεδια και προγνωστικα τοτε…οποτε καλυτερα να εισαι αισιοδοξος!!! γενικα στην ζωη…η ηττοπαθεια δεν οδηγει πουθενα

Συμφωνω ρε φιλαρακι,ειλικρινα καλα τα λες!!!Το θεμα ειναι οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι κι αυτη η Εθνικη εδω κ χρονια ειναι πολυ ξεπερασμενη.Για μενα αποκλειστικος υπευθυνος αυτης της μετριας εικονας ειναι ο Γερμανος,που πιστευω οτι ο,τι ειχε να δωσει το εδωσε.

η λογικη (δεν υπαρχει στο ποδοσφαιρο)των στοιχιματατζηδων λεει οτι η ελλαδα θα κανει 2 ηττες ακομα και θα φυγει ντροπιασμενη :D(τι και αν εισαι στις 32 καλυτερες του κοσμου?)για να δουμε…

κοιτα…
αν κρινω απο που ειναι το αρθρο μαλλον ειναι ραδιο αρβυλα…
αλλα αν ειναι αληθεια ειμαστε για γελια

με βαση αυτο το αρθρο ξερει πως να στησει την ομαδα η οχι?επειδη του ειπε ο κυργιακος οτι δεν γνωριζει τη θεση αυτος τον ακουσε.αυτο τι σημαινει?οτι δεν ξερει που να βαλει τον καθενα και στη θεση που του ταιριαζει?[-X

ονειρευτικα οτι θα κερδισουμε 3-0 τη νιγηρια με 3 γκολ του χαριστεα…θα το παιζα στο στοιχημα,αλλα το γεγονος οτι τα γκολ ηταν του χαριστεα φανταζει απιθανο οποτε ξεχνα το:lol::lol:

δεν τρωμε βαρια πριν τον υπνο…

εσυ μαλλον θες απο μονος σου να χασεις τα λεφτα σου:lol::lol:

ειδα στον υπνο μου οτι χαναμε στο ημιχρονο απο τους νιγηριανους 8-5…:?
θυμαμαι ενα του καραγκουνη κ 2 (+ενα ακυρωθεν) του χαριστεα…:roll:

Εγω δεν θεωρω απιθανο να κερδισουμε την Νιγηρια, αλλα για προκριση στην επομενη φαση με τιποτα…

παιδιά η συζήτηση πρέπει να είναι αν θα σκοράρουμε, όχι αν θα πάρουμε βαθμό.

Σωστο και αυτο:p Γιατι με Χαριστεα, δυσκολα τα πραγματα…

θεος ο γερμανος δημοσιογράφος που ειπε πως η ελλαδα ειναι πιο αργή και απο την ακρόπολη…
χαχαχαχα

Το πιο ωραιο για την Εθνικη το εγραψε ο Χελακης.

Η άλλη αφορά την αδυναμία των διεθνών να αποδεχθούν μια σκληρή κριτική που τους γίνεται. Η κριτική ξορκίζεται από τους παλιότερους διεθνείς με τη φράση? «δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα».

Πρόκειται για τεράστιο λάθος. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα αυτός που κρεμάει τα παπούτσια του. Όσοι μπαίνουν στο γήπεδο έχουν να αποδείξουν κάθε φορά την αξία τους και την ικανότητά τους, ανταγωνιστικά απέναντι στους αντιπάλους τους.

Εάν δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, πάνε σπίτι τους και τελειώνει το παραμύθι.

Πολλοι δικοι μας εχουν αυτη την νοοτροπια.

:lol::lol::lol: Πετυχημενο !

Εγώ πιστεύω Χ αύριο:):!:

εγω πιστευω οτι θα χασουμε…αλλα ελπιζουμε για το καλυτερο παντα(δηλαδη το χ)

Να ετοιμαζομαστε για την Φερναντου Σαντους εποχη?:p:p

Πολυ σωστο αυτο που ειπε ο Χελακης, οποιος δεν μπορει σπιτι του… Ή σε καμμια παραλια για μπανακι, αλλωστε οι μισοι απο την αποστολη εκει εχουν το μυαλο τους και εκει επρεπε να ειναι… Αλλα ο Γερμανος εχει διαφορετικη αποψη…

εγω παντως εχω μια θεωρια για την συμμετοχη της Εθνικης σε διοργανωσεις οπως το Μουντιαλ.

Το 94, ειχαμε στον ομιλο Αργεντινη, Νιγηρια και Βουλγαρια σωστα ? Χασαμε και στα τρια παιχνιδια, χωρις να βαλουμε γκολ.

Το 10, εχουμε στον ομιλο δυο παλιους γνωριμους - Νιγηρια και Αργεντινη - και Νοτια Κορεα. Εχουμε χασει το πρωτο ματς 2 - 0. Σημερα, θα παρουμε ‘χ’, αλλα θα βαλουμε γκολ. Και στο τελευταιο ματς, ι η Αργεντινη θα μας $#@#@%@$#^$#^#, οπως την Σερβια το 06’.

Οποτε, το 94’ χασαμε ολα τα παιχνδια χωρις γκολ, φετος θα παρουμε μια ισοπαλια και θα βαλουμε το πρωτο γκολ, και στο επομενο Μουντιαλ, θα ξανα-κοιμηθει ο θεος και θα το παρουμε

Παντως ο Αντωνακης, κανει την καλυτερη δουλεια… Εχει παει διακοπες στη Μυκονο, μαζι με τον Μπασινα