Κιλα, υψος, σωματικη διαπλαση

Το φενιατο ειναι καλυτερο απο το τζεσικαμπιελ.

62, 171. Σωματικη διαπλαση λεγοντας.

Μαριαrhcp η γυμναστικη μετραει το ιδιο σε μια γυναικα, δεν νομιζω κανεις αντρας να θελει πατσαδες κειθε δωθε, αγυμναστο κωλο κ.λ.π. Απλα απο ενα σημειο κι επειτα ειναι και θεμα γουστου.

Ωραίο θέμα! Λοιπόν εγώ είμαι στο 1,84 και περίπου 78 κιλά…έχω πάρει λίγα τελευταία(με έχει ρίξει η δουλεία του γραφείου:p ) Δεν με λες γυμνασμένο αλλά σίγουρα ούτε και πατσά! Το παλεύω πάντως όσο μπορώ!

Εγω αντιθετως οταν δουλευα εφτασα 50 κιλα και ειμαι 1.74.Τωρα ειμαι 56 και γυμναζομαι ,πιο πολυ διαδρομο κανω…

εε που λεει ο λογος:p
αμαν πια!!:wink:

1,86 75 κιλα περιτο να πω πως ειμαι κοκαλο αν και τελευταια εχω αρχισει να φτιαχνω κοιλιτσα

αν εχεις μονο κοιλια μπορει να ευθυνονται οι μπυρες:?
(αν πινεις…)

δεν πινο μαλλον φταινε οι πιτες με γυρο,λουκανικο κλπ

αα παιζει κ αυτο:p
το πινω με ωμεγα γραφεται:lol:
ασχετο αλλα απο γιαννενα εισαι???εκει θελω να περασω:D

οχι εχω περασει φιλολογια.τι σχολη θες;

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΑΑΑΑ:)αλλα κ οποιαδηποτε αλλη…γιαννενα να ναι κ οτι να ναι:)
σπουδαζει κ ο αδερφος μου εκει κ θελω να του μπαστακωθω:pιιι!φιλολογος κ εγραψες ολοκληρο ρημα με ομκρον??:stuck_out_tongue: (πλακα κανω,κ γω κανω τετοια λαθη απο κεκτημενη ταχυτητα:))

φετος θα δωσεις;γουσταρεις τοσο πολυ γιαννενα;εγω προτιμουσα αθηνα αλλα οι π##%#νες οι βασεις ηταν στον ουρανο

ναι ξαναδινω…ναι ρε συ εχω πορωθει με τα γιαννενα:!: ολο εκει παω σε καθε ευκαιρια:)
τι αθηνα ρε το συζητας?? δεν εχει καλη φοιτητικη ζωη:wink:
μην εχεις παραπονο…
το κοβουμε τωρα γιατι θα φαμε κανα ban που σπαμαρουμε:(

54 κιλα
1,61 υψος
κανονικο σωματοτυπο
πρεπει ν χασω 2-3 κιλα αλλα βαριεμαι…

77 kila
1.82 ipsos
perifereia stithous 0.75 :stuck_out_tongue: (panousis)

1.67 και 55 κιλά :slight_smile:

αχ ετσι ημουν κ γω στα 16 μου…:wink:
μετα πηρα τον ανηφορο κ εφτασα 63[-X

καλα σταματαω:p

*ΔΜΣ= βάρος σε κιλά διά το ύψος στο τετράγωνο

*ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΔΜΣ 18.5-24.9= Κανονικό βάρος
ΔΜΣ 25-29,9= Υπέρβαρο άτομο
ΔΜΣ 30-35= Παχύσαρκο άτομο

73 / [1.91]^2 = 73 / 3,64 = 20,05

Δεν θα πρεπε να λέει 30 και πάνω? ;p Δηλαδή αν κάποιος έβγαζε 36 πώς θα νιωθε? ;p

36 ? παχύσαρκος !!!

1.85…65 κιλα…δλδ ειμαι αδυνατος αλλα οι γιατροι μου παν οτι συγκρατω ελαχιστο λιπος στον οργανισμο μου,οποτε τα κιλα ειναι pure κρεας και κοκκαλα…επισης ειμαι ευσωμος αθλητικος τυπος με γραμωσεις(λογω της ανυπαρξιας λιπους και καποιας γυμναστικης αραιης βεβαια)