Κιλα, υψος, σωματικη διαπλαση

:lol::lol::lol:

έχω αρχίσει κόντεμα λέει ο άλλος :!: :lol:

μονο 54???#-o
σκελετος πρεπει να εισαι:-k

εμεις για κοντεμα παντως τα παντελονια τα διναμε στη γιαγια μου ειχε και ραπτομηχανη!τωρα ομως δεν βλεπει καλα.ατυχησες:!:

1.52 45 kila alla kanw diaita(prospathw toulaxiston) Ni,kserw…eimai h pio konth edw mesa :stuck_out_tongue:

Είμαστε ίδιο ύψος και ίδια κιλά :Ρ
Γιατί θες να αδυνατίσεις; :S
Εγώ 3 χρόνια τώρα είμαι κολλημένη στα κιλά αυτά, ούτε γραμμάριο δεν ανεβοκατεβαίνω :S :-s

45 κιλά πρέπει να είναι το κρέας που τρώω μηνιαίως!!!

πάντως τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι στον όγκο (τέλος!). τρώω πολύ και γυμνάζομαι λίγο.
αν δεν είχα μειώσει και τις μπύρες…

Ύψος 1.79,1.80 κάπου εκεί. Κιλά… μάλλον 60.

1.80 περιπου το υψος…καπου στα 70 κιλα το βαρος…

Υψος 1,60 με 1,65 αναμεσα - το χάνω κάπως
κιλάκια 55 -να τ αφήσω;;

εγώ 1,84 περίπου,85 κιλά,με ανοιχτές πλάτες αλλά φαίνομαι αδύνατος.τώρα για γυμνασμένος όχι και τόσο:p

εγω εχω υψος 1.90 65 κιλα περιπου ειμαι γεροδεμενος,με ανοιχτες πλατες και με μακρια ξανθα μαλλια που ταιριαζουν αρμονικα με το σωμα μου

1,80 και αν και έχω καιρό να ζυγιστώ έχω την εντύπωση πως είμαι κάπου 80 κιλά λογικά. Κατά τα άλλα σαφώς και δεν κάνω για ντούκι αλλά προσπαθώ να τρέχω μπάς και δυναμώσουν τα πόδια και μπορώ να κρατάω κανένα επιθετικό στο ποστάρισμα.

Ξεθάβω και ζητώ ταπεινά συγχώρεση απ τα μέλη του κλάμπ των τσιλιβιθρονίων γιατι από Οκτώβριο που ήμουν γυρω στα 60κατι κιλά τώρα εχω γίνει 72+:oops:

ο σύλλογος τσιλιβιθρονίων ΑΠΑΙΤΕΙ ξεμπανάρισμα του ΜΠΑΝ και μπαν στο Νέκρο. Τώρα.

Και παρακαλώ να κάνετε και τον ΒΑΝ προεδρο!:smiley:

Αντε godsmack,managernick κλπ ποσταρετε!:stuck_out_tongue:

1.75 περίπου κ 110 κιλά! Αλλά με τόσο γυμναστήριο που έχω κάνει περισσότερο σαν ντουλάπα είμαι παρά σαν μπύλια που αμα μου δώσεις κλωτσιά με πήρε η κατηφόρα. Δυστηχώς όμως τη γυμναστική την έχω κόψει από το καλοκαίρι γιατί μαμηθήκαμε στο διάβασμα κ τώρα στο καινούργιο εξάμηνο θα ξεκινήσω πάλι γιατί δεν την παλέυω…θα ψοφίσω μέσα στο σπίτι! Δεν μπορώ να είμαι μέσα κ να μην κάνω τίποτα…

ουαοου ακομα και τέτοιο θεμα έχει εδω μέσα;
λοιπόν 1,82 και 90 κιλα. Πάντως μόλις τώρα έχω κάνει μια μπυροκοιλιά, δεν φαίνομαι καθόλου παχουλος όμως αφου ίσως το μοναδικο μου καλό χαρακτηριστικό είναι ο καλός σωματότυπος μου 8) μεγάλο ρόλο σε αυτο το ότι έχω ασχοληθεί αρκετα με αθλητισμο. (τα παρατησα νωρίς ομως με κερδισαν οι μπυρες κάποια στιγμη :stuck_out_tongue: ).

1.90,80 κιλα,six-pack κοιλιακων τρελο και απιστευτη μυικη μαζα…βρειτε πικ μου τις φοτος και δεν θα χασετε:p:p

(Tsilivithronia for ever\m/,necro συνελθε!!!)

1.65 ιπσος και 58 κιλα!