Kατσε ορε Κωστη, κι εγω εχω αποψη αλλα κι εγω τριτη παω…
Ασε το παλικαρι να εκφραστει!
Σαφώς και όχι… Απλά εσύ εκτίθεσαι… Είναι σαν να βγει η Καλομοίρα και να λέει δημόσια την άποψη της για τα προβλήματα των βαμβακοπαραγωγών αυτής της χώρας. Κανένας δεν της το απαγορεύει, απλά αυτή εκτίθεται…
(ΥΓ. ως φιλική συμβουλή δες το από έναν μεγαλύτερο, όχι ως επίθεση. Εξάλλου δε σε γνωρίζω κιόλας… Όπως και να έχει, καλώς ήρθες στη παρέα μας:wink: )
Σε συμπαθω πολυ τελικα…
:lol: :lol: Σωστός! Ή σαν να βγαίνει ο Κακαουνάκης να μιλάει για οτιδήποτε συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην χώρα!
Πράγματι, τώρα, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και καλά θα κάνει ο καθένας πριν πάρει μια θέση να το αναλύσει πολύ καλά το θέμα πρώτα. Δυστυχώς η αντίδραση έχει γίνει μόδα γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να καταπολεμηθεί!
Just think!!! τίποτε άλλο δεν χρειάζεται…
Καλό να είσαι 14 rock και να ξεδίνεις και να αντιδράς σε όλα, αλλά καλύτερα να λες, Fuck the world, hail and kill!! να βαράς μπουνίδια στην fontline μιας συναυλίας ή να πηγαίνεις στ γήπεδο και να βρίζεις την μάνα του διαιτητή, παρά να πέρνεις θέση για πράγματα που αφορούν πολλούς άλλους εκτός από εσένα… Εκτός βέβαια αν έχεις διαβάσει το προηγούμενο νομοσχέδιο, έχεις διαβάσει το νομοσχέδιο της Μαριέττας και γνωρίζεις εκ των εσω πως έχει η κατάσταση στα πανεπιστήμια… Λίγο δυσκολο μ φαίνεται!
Υ.Γ. Και να έπερνες θέση υπέρ του νομοσχεδίου πάλι τα ίδια θα έλεγα:wink:
το θέμα δεν είναι ότι ένας 14χρονος δεν ξέρει τι λέει το νομοσχέδιο…
το θέμα είναι ότι πολλοί φοιτητές δεν ξέρουν τι λέει το νομοσχέδιο…
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;;;;8O 8O 8O
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!8O :lol: :lol3:
Βασικα, μονο για μενα και την Αλοη ελεγα…
καλα, καλα…πας να κρυψεις τις ανωμαλιες του βρωμικου μυαλου σου…σε εχω παρει χαμπάρι εγω…:lol3:
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
ΟΚ!!!
ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ!!!
1.81 και 72 κιλα,χο:p
οι αδικιες της φυσης…:?
εσεις οι ηλιθιοι αντρες τρωτε το καταπετασμα χωρις να παρετε γραμμαριο κ δεν εχετε κ κυτταριτιδα γμτ μου:evil:
Ηλιθια εισαι και φαινεσαι:!:
καλα απ ολα αυτα μονο αυτο επιασες???
ωραιο αβαταρ (Maria) RHCP, καινοτομα στον τομεα :thumbup:
τι υπονοεις εσυ??
γιατι ειρωνικο ειναι το σχολιο σιγουρα…
οχι, παντα σοβαρα μιλαω αγαπητη δεσποσυνη.
ναι καλαα:-k
γιατι ειμαι καινοτομα δεν μ ειπες…
κοψε τις ερωτησεις, με φερνεις σε δυσκολη θεση =(
σε έχω ρε! 1,94 κ 79 κιλά! Johnny Ramone clone εδώ!8)
1.92 και 75 κιλά