Νέες κυκλοφορίες 2016

Sturgill Simpson - A sailor’s Guide to Earth
Μικρο σχετικα σε διαρκεια αλλα πολυ ομορφο αλμπουμ

Και νέο Se Delan του Justin Greaves έχομε. Όπως και το προηγούμενο δεν μου μίλησε ποτέ, έτσι και αυτό δεν μου λέει κάτι στην πρώτη ακρόαση.

[B][I]Lost in Kiev - Nuit Noire[/I][/B]

[B][I]It?s Not Night: It?s Space - Our Birth is but a Sleep and a Forgetting [/I][/B]

Naxatras II

Sabaton - The Last Stand

19 Αυγούστου

Πραγματικά γαμώ τα κομμάτια από το νέο σουπεργκρουπ Deftones-Bad Brains. Πολύ καλό. Υπόψιν, δεν έχω υπάρξει μεγάλος φαν κανενός εκ των δύο.

Εγώ που είμαι fan και των 2, κάτι έπαθα με το που το άκουσα.

δεν ήξερα που αλλού να το ποστάρω αλλά κυκλοφόρησε μόλις η παρακάτω συλλογή:

35

https://prokat35squat.bandcamp.com/

Μουσική συλλογή για την στήριξη του ταμείου οικονομικής υποστήριξης διωκώμενων αγωνιστών / αγωνιστριών Πάτρας,
από την Κατάληψη Προκάτ35 στην Πάτρα και τις μπάντες που συμμετέχουν, με ακυκλοφόρητα κομμάτια από τους:

Dirty Wombs
CFS
Terror Detonator
Sardanapalm Death
Fields Of Locust
Dala Sun
Σάρκα στο Ζώο
Λήθη
Mass Culture
Zvarna

Κυκλοφορεί σε 500 αντίτυπα 12" βινυλίου με ενδεικτικό αντίτιμο στα 7 ευρώ.
Την προμηθεύεστε από την κατάληψη Προκάτ35, από τις μπάντες που συμμετέχουν ή από μελλοντικά σημεία διανομής.
Διατίθεται ελεύθερα στο διαδίκτυο.
Aναμένεται η συνεργασία με κινηματικό εγχείρημα και η κυκλοφορία της συλλογής σε φορμάτ CD που θα δίνεται προς ελεύθερη συνεισφορά.

Για ελεύθερο κατέβασμα πατάτε “BUY NOW”. Έπειτα όπου “NAME YOUR PRICE” πληκτρολογείτε “0.00”. Οποιαδήποτε άλλη συνεισφορά καλοδεχούμενη

*Ως προς τη διανομή, τιμή χονδρικής δεν θα υπάρξει, όλα τα έσοδα από κάθε κόπια θα μεταφέρονται στο εν λόγω ταμείο.

Επικοινωνία: prokat35@gmail.com

και του James Blake δειχνει να μου αρεσει αρκετα. Θα πρεπει να δωσω και μια ευκαιρια ακομα στο προηγουμενο που το προσπερασα γρηγορα. εντιτ: και το πρωτο που δεν το εχω ακουσει καθολου.

My Willing Heart

Όλο το νέο Electric Citizen εδώ:

Βεντούζα σας λέω!

Εκεί έξω υπάρχει και το νέο Kvelertak

Και νέο Pineapple Thief

Το Foray Εδω βαράει ΑΣΧΗΜΑ !

Το νέο [B]Poem[/B] πώς σας φάνηκε;

Για να είμαι ειλικρινής στην πρώτη ακρόαση με ξένισε, μιας και δεν έβρισκα να μοιάζει σχεδόν σε τίποτα με το άψογο ντεμπούτο (πέρα από τις φωνητικές ερμηνείες). Άφησαν τα 10183649 στυλ για πιο “καθαρό” prog metal.

Σιγά-σιγά, όμως, το εκτίμησα πολύ παραπάνω, και τελικά νομίζω ότι πρόκειται για πολύ καλή δουλειά. Έχουν κάνει, πάλι, απίστευτη δουλειά από πλευράς μελωδιών.

Αλλά το “The great secret show”, τελικά, θα μείνει μόνο του, εκεί ψηλά, σε ένα ολοδικό του στυλ.

Αυτό είναι απολύτως λογικό αφού από το great secret show έχει μείνει μόνο ο τραγουδιστής. Και μένα με ξένισε στις πρώτες ακροάσεις αλλά αυτό το Weakness είναι ασύλληπτο κομμάτι, δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω ακούσει.

Αν σου αρέσει αυτό το prog και η φωνή του Προκοπίου τσέκαρε το Human των Mother of Millions που βγάζουν κι αυτοί φέτος δίσκο, ενώ περιμένουμε και το νέο Need.

Ναι, μου το πρότεινε κι άλλος το Mother of Millions και θα το τσεκάρω.

Το Afterglowτων In Mourning είναι εκεί έξω,

[SPOILER]

και οκ, καλό είναι.

[/SPOILER]

έχει ανακοινωθεί νέο raime στις 10/6.
για όσς δεν ξέρουν:

[SPOILER]οι raime παίζουνε κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως θεοσκότεινη ambient, με επαναλαμβανόμενα μοτίβα ηλεκτρονικής. το 12 κυκλοφορίσαν τρομερή δισκάρα
άμα σας λέει κάτι το label blackest ever black τότε βουτάτε.
[/SPOILER]
έχουν κυκλοφορίσει 2 τραγούδια ήδη

καρασάπιο ελληνικό black metal αφιερωμένο στη σοράγια…

Insomnium
4 hrs ·

We proudly present: Winter?s Gate ? album and a book
We have been forging a very special release during the last months. Winter?s Gate is a concept album that is made of one epic 40 minute song. The album is built around a short story Winter?s Gate (Talven portti in Finnish) by Niilo Sevänen, which won awards and nominations in Finland back in 2007 and 2008. It?s a story about a group of Vikings who set out to find a fabled island west from Ireland, even though the winter is drawing near. The full story is released together with the album as a book that has the tale in English, Finnish and German ? illustrated by the artist Teemu Tähkänen.

:drunk: