Νέα Darkthrone και Esben λέει. Βαρύς χειμώνας έρχεται, μακρύς καιρός κοντεύει.
Το Born In Dissonance μου άρεσε και ήταν αυτό που περίμενα να ακούσω όταν πάτησα το play. Δεν μου πέταξε στο σαγόνι στο πάτωμα, αλλά με έκανε να περιμένω τον δίσκο.
Είναι στην playlist και θέλω να βρω τον χρόνο για να το ακούσω. Ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα ( μόνο το Image of control ) με έστειλε λίγο αδιάβαστο με τη σχίζα από τη μέση και μετά. Περιμένω ο δίσκος να είναι αρκετά δυνατός.
Το νεο Marillion βρισκεται καπου εκει εξω
Λέει ? Ωντας σε διακοπές, δεν έχω ακούσει κάτι. Γαμάτοι ζωντανά, στους δίσκους όμως τελευταία λίγο ασταθείς, με κορωνίδες και μικρές κοιλάδες … αφού μπορεί και τραγουδάει ο H, τόσο σούρα που γίνεται, πάλι κα΄λά.
Sodom ωρέ!
Δυνατο το sodom.
Εκλεισα εισητηρια για τη παγκοσμια πρεμιερα του νεου αλμπουμ/ταινιας του Νick.
http://www.nickcave.com/films/one-more-time-with-feeling/
Αληθεια Ελλαδα θα το παιξουν η θα τον παιξουν?
Στα Village Θεσσαλονίκης θα το παίξουν.
Sent from my D5803 using Tapatalk
Και σε 3 στην Αθήνα.
Καμία κουβέντα για το Blues Pills που βγήκε πριν ένα μήνα, και δυστυχώς δικαιολογημένα.
Τείνω στο συμπέρασμα ότι, όπως ακριβώς οι μεμονωμένες ανθρώπινες προσωπικότητες μεγαλώνοντας προσεγγίζουν όλο και περισσότερο το πρότυπο των γονέων τους, έτσι και πολλά συγκροτήματα καταλήγουν να μοιάζουν - όχι μόνο στο μουσικό κομμάτι - όλο και πιο πολύ με αυτούς που τους ενέπνευσαν στα πρώτα τους βήματα!
Οι Sodom εν προκειμένω, δείχνουν να ακολουθούν, με την ανάλογη χρονοκαθυστέρηση, την πορεία των Motorhead ? της προφανέστερης των επιρροών τους δηλαδή. Έχουν κι αυτοί μια συνεπή δισκογραφική παρουσία, τόσο χρονικά όσο και στο ότι παραμένουν πιστοί στο ύφος τους, με τις δεδομένες αποκλίσεις προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση, και με αποτελέσματα που άλλοτε απλώς ικανοποιούν κι άλλοτε ενθουσιάζουν. Το “Decision Day” ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, και ομολογουμένως όσο απίθανο είναι για μια μπάντα 35 ετών να αλλάξει δραστικά προσωπικότητα άλλο τόσο δύσκολο είναι να καταφέρει να διατηρήσει το ενδιαφέρον του ακροατή χωρίς να ακούγεται σαν μια μέτρια διασκευή του εαυτού της.
Είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που οι Sodom είναι διαχρονική ΛΑΤΡΕΙΑ!
(Και δεν αναφέρθηκα καθόλου στο ότι ο Onkel Tom όσο γερνάει μοιάζει στο Lemmy!)
Για μένα, πιο κάτω από τα προηγούμενα.
Πολύ καλό όντως το νέο Sodom αλλά όχι και ο καλύτερος thrash δίσκος της χρόνιας όπως λέει η κριτική στη κεντρική όταν υπάρχει ένα Vektor εκεί έξω.
Έχει βγει κάπου ολόκληρο το Mono?
Αηντονο, εγώ mono πρόμο το έχω
Δεν έχω ακούσει τα άπαντα των ΜΟΝΟ και μόνο το You Are There μπορώ να πω ότι έχω νιώσει στο φουλ μιας και είναι το αγαπημένο μου. Το θεωρώ πιο κάτω από το You Are There σίγουρα, αλλά δεν ξέρω σε τι θέση βρίσκεται συγκριτικά με τις υπόλοιπες δουλειές τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει την προσοχή σου για μερικές ακροάσεις.
Πρόμο το άκουσα και εγώ αλλά απ’ότι είδα τυχαία εχτές υπάρχει ένα δείγμα στο bandcamp για να πάρεις μια καλή γεύση.
καινούριο 1000mods στις 26/9
Καινούριο Dear Hunter εκεί έξω! Όποιος έχει πρώτες εντυπώσεις, ας μοιραστεί.