Καλα ναι, πρεπει να εισαι με το σεις και με το σας αν θες ν’ αρεσεις σε καποιον. Ουτε μπυρα, ουτε τσιγαρο, ουτε σκισμενα παντελονια (εκτος κι αν ειναι κολλητα), ουτε φαρδια φουτερ, ουτε αβαφη. Και ναι ξερω δεν ειναι ετσι ολοι. Η ουσια της ξενερας κυριοι, ειναι αλλου 8)
Για αυτο λεω ελπιζω…:roll:
Οταν δυο ατομα ειναι μαζι,υποτιθεται στις περισσοτερες των περιπτωσεων οτι αλληλο-γουσταρονται!Απλα το θεμα ειναι οτι υπαρχουν ατομα που προσπαθουν να προσαρτισουν τις δικες τους ενασχολησεις στου αλλου…δεν γινεται ομως να ειναι ιδιοι,να ασχολουνται με ομοια πραγματα…
Πσσσσ, φοβερό θέμα ε!!! Φτυαράκι και πάμε:
α. με ξενερώνει απίστευτα να μην παίρνει πρωτοβουλίες. Σε τίποτα, ποτέ.
παράδειγμα:
- Πού θες να πάμε για καφέ;
- Όπου θες.
Έ έλεος ρε γαμώτο, πες κι εσύ μια άποψη πια!
β. με ξενερώνει το να είναι ψείρας (“βρέχει και πονάει ο λαιμός μου, αχ, έχεις καμια καραμελίτσα για το λαιμό, γκουχ γκουχ” αλλα΄με ξενερώνει και το τελείως ό,τι ναναι στυλ, πχ να έχει κρύο και ο άλλος να θεωρεί ότι δεν παίζει να κρυώσει, να φοράει λεπτά ρούχα και στο τέλος φυσικά να κρυώνει. Ε μα, μια ενδιάμεση κατάσταση επιτέλους.
γ. παιδιά, συχνό μπάνιο, κάνει καλό Και αρώματα και αποσμητικά και πλυμένα δοντάκια, δε σας κάνει λιγότερο μπρουτάλ.
δ. η ανορθογραφία. Δηλαδή οκ, να σου στέλνει ο άλλος μήνυμα και να γράφει “τη κάνεις; Γίνετε να πάμε για καφέ σήμερα;” :?
ε. το κρυόκωλο χιούμορ ή το πολύ χυδαίο, ειδικά όταν θεωρεί ότι είναι “κάφρος” και “αντισυμβατικός” και και και. Οκ, το πιάσαμε ότι λες πολλά χυδαία αστεία, δε με ενοχλούν από άποψη ευγένειας ή κάτι. Αλλά το χιούμορ σου ως εκεί φτάνει;
Αυτά :oops:
Ενταξει δεχτερ μην εισαι τοσο απολυτη, σε σημειο ρατσισμου και ακροδεξιων εκδηλωσεων αντιπαθειας και μισους!!:lol:
α. Προσωπικα εγω ειμαι μαμοθρεφτο, και δεν περνω πρωτοβουλιες ποτε.
β. Εγω φταιω που δεν πηρα το κασκολακι και τωρα ποναει το λαιμουδακι και εχω και 36,8? γκουχ γκουχ
γ. Δεν με αφηνει ο μπαμπας να κανω μπανιο συχνα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα και μπορει και να αρρωστησω :!:
δ. Οι ανωρθωγραφηα ηνε σηνιθος λωγο τις ταχητιτας σηνταξις του μινειμματως, οποται αιν μαιρει δηκεωλλογιτε.
ε. Το κρυοκωλο χιουμορ ειναι η σπεσιαλιτε μου:lol: :lol: Θα το εχεις καταλαβει αλλωστε ποσο χυδαιος ειμαι 8)
Παρτε μου το κεφαλι !
Δε σε αγαπώ πια Με ξενέρωσες
Τουλαχιστον ποσταρε με στο θρεντ μισους ^^
:lol:
Αυτα ακριβως ομως! Μου θυμιζουν σκηνικα τοσο εντονα οσο δε φανταζεσαι.
Πέθανε η Έλενα Ναθαναήλ…τρελλό ξενέρωμα.
Μία Θεά πήγε εκεί που ανήκει, στον ουρανό.
R.I.P.
χμ, προσφατα και με αυτον που εχω μπλεξει δεν εχω αντιμετωπισει ξενερωτικη κατασταση, να πω ομως απο τη φαντασια μου 2-3:p
1)εκει που καθεστε ωραια και καλα, να χαιδευει ο ενας τα μαλλια του αλλου ησυχα και ομορφα, να ριξει ρεψιμο. Αμα το παθω ποτε δεν θα το ξεπερασω και ποτε.
2)να εχετε βγει μαζι τα 2 σας σε βολτουλα, να χτυπησει το κιν, να το σηκωσει και να αρχισει να μιλαει για κανα μισαωρο γραφοντας σε στα @@ του.
3)να μην δινει σημεια ζωης για κανα 6ημερο. Ουτε καν μηνυμα δηλαδη. Ξενερα και ντεκαβλε
4)συχνα μπανακια, βουρτσισμα δοντιων και αν οχι το τελευταιο εστω μια τσιχλιτσα Η μη τηρηση αυτων ειναι μεγαλη ξενερα[-X
Σε σχέση με τα ερωτικά
Πάντα ξενερώνω όταν υπάρχει πίεση.Είναι κάτι που μου τι δίνει και δεν λειτουργώ καλά μέσα σε αυτό.Άλλο το να ενδιαφέρεται κάποια και άλλο να μη με αφήνει στιγμή ήσυχο.Αν και για να πώ την αλήθεια η πίεση δεν σταματάει μόνο εκεί.Δλδ αναλόγως ξενέρωτο είναι όταν ακούω ατάκες του στύλ ‘είσαι το μοναδικό πράγμα στη ζωή μου’.Είναι σαν να σου λέει έμεσα ότι ‘αν μου πείς όχι και με απορίψεις τότε εσύ θα φταίς που είμαι χάλια’.Ντάξει,πέρα του ότι αυτό λέγεται εκβιασμός,πέρα απο το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με ένα άτομο που ξεστομίζει εύκολα τέτοια ατάκα,με κάνει να νιώθω και ένοχος απο πάνω,λές και σκότωσα κάποιον.Οπότε ως αποτέλεσμα…ξενερώνω:laugh:ενικά η υπερβολική πίεση δεν είναι κάτι το καλό.Και το λέω και επειδή και εγώ το έχω κάνει οπότε και ξέρω πως σκέφτεται κάποιος όταν λειτουργεί έτσι.
]1)εκει που καθεστε ωραια και καλα, να χαιδευει ο ενας τα μαλλια του αλλου ησυχα και ομορφα, να ριξει ρεψιμο. Αμα το παθω ποτε δεν θα το ξεπερασω και ποτε.
:lol: :lol: Έλα ρε αυτό μονο στο scary movie θα συνεβαινε!
2)να εχετε βγει μαζι τα 2 σας σε βολτουλα, να χτυπησει το κιν, να το σηκωσει και να αρχισει να μιλαει για κανα μισαωρο γραφοντας σε στα @@ του
4)συχνα μπανακια, βουρτσισμα δοντιων και αν οχι το τελευταιο εστω μια τσιχλιτσα
Η μη τηρηση αυτων ειναι μεγαλη ξενερα[-X
:lol: :lol: :lol: Άντε το πρωτο να το συγχωρεσεις, αλλα το δευτερο…:lol:
Μικρα κι αθωα που ειστε.:lol:
Η πιεση που ειπε ο πυραμιδας ειναι οντως ξενερωμα. Η υπερβολικη ζηλεια επισης.
Α, και μερικα ομορφα:
Το σκαλισμα της μυτης.
Το ξυσιμο των απαυτωνε.
Το καθαρισμα του αυτιου με το δαχτυλο.
Το καθαρισμα του δοντιου με το νυχι.
Να συνεχισω;:-s
Ναι…
Τι κακό έχουν αυτά;
:Ρ
Αχα… τωρα κανεις αναφορα στο λεγομενο “λαγνο” βλεμμα!:lol: Ωραιο ειναι το λαγνο βλεμμα, εκει που πρεπει ομως.Δειχνει ποθο:!:
Για την πιεση να το καταλαβω.Ποιον δεν ξενερωνει?Αμα ο αλλος δεν εχει τον χωρο του και τον χρονο του, αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για μια σχεση.
Το αλλο ομως ειναι λιγο περιεργο.Αλλο να σου το πει στο πρωτο μηνα σχεσης αλλα δεν σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο το meaning through the lines να ειναι “εισαι το μοναδικο πραγμα στη ζωη μου” και οχι κατι αλλο?:-k
Δηλαδη γιατι ειναι εκβιασμος και να μην ειναι απλα τρελος ερωτας που σου τον εκφραζει?:-k
Οκ,συπμληρώνω.
Όταν στο λέει χωρίς να έχετε αρχίσει κάποια σχέση και ενώ έχεις δείξει και αρνητικά σημάδια τότε και οι λίγες πιθανότητες να ενδιαφερθείς δυαλίονται.
Ακόμη και έτσι,άλλο να πείς είσαι η ζωή μου και άλλο το μοναδικό πράγμα που έχω στη ζωή μου.Δεν ξέρω,το πρώτο ακούγεται συνήθως όντως πιο ειλικρινές, αφού για να το πείς πρέπει να έχει περάσει καιρός.Αλλά το δεύτερο είναι εντελώς διαφορετικό,είναι σαν να σε βλέπει η άλλη ως κάτι που της ανήκει (με τη κακή ένοια) 100%, και αυτό δεν το αντέχω,για την ακρίβεια δεν πιστεύω καν ότι με βλέπει τότε ως ξεχωριστό άνθρωπο αλλά απλά ως κάποιον που καλύπτει τις δικές της ανασφάλιες.
Ελπίζω να το εξήγησα σωστά:-s
Ναι, με καλυψες.Και αν το δω απ’την οπτικη σου γωνια εχεις δικιο.Οντως, το “πραγμα” λιγο μου εκανε εντυπωση γιατι συνηθως λες αλλα πραγματα οταν ερωτευεσαι αληθινα.
Απλα σκεψου οτι μπορει να μην θελει να δεχθει την απορριψη απο σενα.
Ειναι το συνηθισμενο λαθος που κανουμε οι περισσοτεροι… να διεκδικουμε καποιον ενω μας εχει ξεκαθαρισει οτι δεν θελει να το κανουμε.
ποτε μην λες ποτε:p
:lol: :lol: :lol: Άντε το πρωτο να το συγχωρεσεις, αλλα το δευτερο…:lol
προσωπικα πιο δυσκολο μου ειναι να ‘‘συγχωρεσω’’ (δεν αμαρτησε κι ολας για να δωσω συγχωρεση:lol: σιγα) το πρωτο παρα το δευτερο 8)
το πρήξιμο ή αλλιώς
σπασ@ρχιδισμός
των γυναικών είναι το υπέρτατο ξενέρωμα.