Τι Φαγατε Σημερα?

2 πιτογυρα και πατατες :slight_smile:

μπριζολακια

…γκόρντον μπλου με πατάτες…και τώρα τοστάκια…και σε λίγο την ταλαιπωρία του ΟΣΕ:):!:

4-5 καλαμακια με πατατες το μεσημερι και τωρα δυο σαντουιτσακια ενω ετοιμαζομαι να χτυπησω και κανα δυο κομματια κορμο που εφτιαξε η μανα μου!!!

Μακαρονια με σαλτσα :slight_smile:

φασολαδα:(

Άσπρη ή κόκκινη???

ασπρη

Και γαμώ ρε,αυτά είναι φαγιά,βάζεις και λεμονάκι,κάνεις και τις τσαλαβούτες σου και στρώνεις χαρακτήρα!

θα σου ελεγα τπτ:p

+1000 ρε, και με κόκκινη βέβαια πάλι βάζεις τα καυτερά σου και ντερλικώνεις.

Καποιος να με σταματησει.Πηγα ζαχαροπλαστειο και πηρα μελομακαρονα,κουραμπιεδες,και διπλες και τρωω ολη μερα.Μιλαμε εχω πεθανει :roll:

μόλις έφαγα μισό ταψί πίτσα 8)

Εγω εχω φαει μονο μια τυροπιτα απο τα σταχυα το πρωι-μεσημερι…

πατατες τηγανητες:D

Εφαγα δυο αυγα ματια το μεσημερι και λιγη τυροπιτα και τωρα το βραδυ την εκανα ταρατσα: παϊδακια, λουκανικα, κρεπες, ψωμια, σαλατα…και δεν εχω φουσκωσει καθολου!!!

Χθες…λεηλασια ολη μερα!

Μεσημερι (βασικα γυρω στις 5): 2 τυλιχτα σουβλακια, 2-3 πιττουλες, 2 καλαμακια σκετα, μισο κεμπαμπ, λιγακι μεριδα γυρο.

Πεντε ωρες αργοτερα περιπου: Πενες, κρεπες, αρνακι και λιγο αγριογουρουνο. Α και επιδορπιο με τουρτα + καρυδοπιτα (με σοκολατα απο πανω).

Ψιλοπραγματα :lol:

Λουκανικα,κοτοπουλο,γεμιστο,πατατες φουρνου,σαλατα,και μετα μελομακαρονα και διπλες.Μιλαμε ειμαι κλινικα νεκρος :slight_smile:

Μπριζολες,σαλατες,πατατες,μελομακαρονα και κουραμπιεδες :stuck_out_tongue:

Παραδοσιακή σούπα αυγολέμενο + γαλοπούλα!