Τι Φαγατε Σημερα?

Γιαουρτλού και διάφορα λοιπά. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.

Αρνακι στο φουρνο με πατατες, ξανα κρεπες (τι θελεις ρε μανα και τις φτιαχνεις), ξανα λουκανικο, ξανα μια γαβαθα σαλατα, ξανα εναν τονο ψωμι, και αρκετη τυροπιτα. Μετα για γλυκακι εφαγα σοκολατιπιτα που γαμουσε συμπαντα και τωρα ειμαι στον δευτερο γυρο της μαχης με τα πιρουνια, τρωω φαγητο ιδιο με το μεσημεριανο και θα φαω και λιγη σοκολατοπιτα ακομα!!!

HAIL CHRISTMAS!!!

Νομιζω οτι στο σωμα μου υπαρχει αντι για νερο περιπου 30% κοακολα και 30% μελι.

Δευτερος γυρος σημερα με κοτοπουλο,λουκανικα,πατατες κ.τ.λ. :roll:

Για πρωί-περίπου-μεσημέρι γάλα με κορνφλέικς τύπου μικρές γκοφρέτες που στο γάλα φουσκώνουν και είναι και με σοκολάτα και γαμάνε! Τώρα μάλλον πάμε ξανά για φρικασέ και τα σχετικά…

Θέλω να καταθέσω μήνυση εναντίον αυτού που έφτιαξε το γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι από πάνω.
Σε μία μέρα έφαγα το μισό ταψί,για λόγους ευγενείας αλλιώς το έτρωγα όλο

Κρίση κρίση αλλά το φαΐ άφθονο ε!

3 cheeseburger απο τα mcdonalds :slight_smile:

Προς το παρόν κάτι πολύσπορα κριτσίνια βουτηγμένα σε ένα ντιπ που έφτιαξα με Ρhiladelphia, άνιθο και σκόρδο. Ψήνεται μηλόπιτα και τώρα βράζεται ρυζάκι για το λεμονάτο…

τσιπουρα:D

Μακαρονια με σαλτσα :slight_smile:

…απ’το Σάββατο στις Σέρρες, έχω φάει τα κερατά μου…πάντως σήμερα χοιρινό σελινάτο:):!:

Πρεπει να σταματησω να τρεφομαι μονο με γλυκα, σημερα το μενου ειχε σοκολατοπιτα και κουραμπιεδες.
Καταραμενες γιορτες.

Ψαρι ψητο το μεσημερι και μακαροναδα το βραδυ!!!

…και το περασμένο σκ, παίζει να έφαγα και οκτώ πιάτα πατσά:p…μόνο που δεν είχε κοιλιά…μόνο πόδι και μάγουλα, αλλά τά’σπαγε κιέτσι:):!:

κοτοσουπα:D

…κοτόσουπα σήμερα…και παστουρμά:):!:

Ομελετα τουμπανη με λουκανικο και θα χτυπησω κι αλλη τωρα το βραδυ!!!

…και σε λίγη ώρα σουβλάκια…άντε να τα φέρουν, δεν μπορώ να περιμένω:):!:

Μια πιτσα στην δουλεια :smiley: