Συναυλιες στο εξωτερικο

Πάμε ρε!

6 Likes

Καλή φάση…

Τι συνεβη;

Τέλος καλό όλα καλά. Έριχνε κεραυνούς. Γενικά φάγαμε πολύ βροχή αλλά άξιζε.

5 Likes

Θα είναι κανείς Κυριακή Bon Jovi Wembley?

Κάνω crossover για αυτά τα δύο ποστ για να σας πω ότι SOAD & Faith No More θα παίξουν 15 Ιανουαρίου Μαρακανά Ρίο Ντε Τζανέιρο

Και επειδή μου άρεσε το gif heart attack του @Lupin αλλά για άλλο λόγο αφού η αρένα είναι ενιαία και κοστίζει μόνο 300 USD , κερκίδες sold out που νομίζω τα φθηνά ήταν 150 και αεροπορικά από Καράκας κάνα 850 USD

@jonkyr τελικά μάλλον όχι :smiling_face_with_tear: εξαιρετικά τυχεροί όσοι τους είδατε σε ευρωπαϊκό έδαφος, ΛατΑμ είναι άλλος πλανήτης

¯_(ツ)_/¯

2 Likes

Φακ. Τι 300 δολαρια ρε; Εκει για 300 δολαρια μπορουν να πουλησουν δυο νεφρα τους.

IMG_9142

4-5/9 Morsefest UK, Brentwood,Trinity Church.
Ενα «κατανυκτικο» progrock διημερο!
Εχοντας δει ζωντανα σχεδον ολες τις εκφανσεις της καριερας του morse,το ομώνυμο fest ηταν παντα ενα ζητουμενο για μενα.Ιδιαιτερα καθως τους NMB είχα να τους δω απο το live του fuzz!
Αφου πω πως το essex αποτελεσε μια ευχαριστη εκπληξη με τον καπως παλιακο,αυθεντικό βρετανικο χαρακτηρα του παμε στα του live:
Η εκκλησία στην οποια ελαβε μερος το διημερο ειναι στη μεση του πουθενα και τουλαχιστον αυτες τις μερες μονο η πινακιδα σε ενημέρωνε για το ποιο μερος ειναι.Ο κοσμος που την γεμισε(καμια 400αρια ) ηταν φανερα αφοσιωμένοι οπαδοι του neal και της παρεας του,πολλοι εκ των οποιων μελη του inner circle και οπως καταλαβα μοιραζονται μαζι του περα απο τις μουσικες και τις πνευματικες/θρησκευτικες πεποιθησεις του.
Την πρωτη ημερα παιχτηκε το κλασικο «?» αλμπουμ και την δευτερη το υπεροχο φετινο “L.I.F.T” πλαισιωμενα βεβαια απο αλλα κομματια της μπαντας.
Η αποδοση αναμενομενα ηταν κορυφαια.Καθοτι γνωστος portnoy fan απολαυσα για αλλη μια φορα την κυριαρχικη παρουσια του ενω κι αυτος φανερα απολαμβανε χαμογελαστος καθε στιγμη.Απο τους υπολοιπους σπουδαιους μουσικους ιδιαιτερη αναφορα χρήζει ο πραγματικα underrated shredder eric gillette ο οποιος
εδωσε ρεστα και φωνητικα.Καθως η χροια του morse εχει εδω και καιρο αρχισει να με κουραζει,η ολο και μεγαλυτερη συνεισφορα στα φωνητικα του Eric ειναι κατι παραπανω απο καλοδεχουμενη.
Σε μεγαλα τμηματα του live η μπαντα συνοδευτηκε απο ενα τριο εγχορδων καθως και δευτερα γυναικεια φωνητικα.
Κορυφαια στιγμη το τρομερο φετινο “hurt people” με τον gillette να δινει ρεστα!
Υ.Γ ομολογω πως η ,επαναλαμβανομενη,στιχουργικη θεματικη της μπαντας με κουραζει και η υπενθυμιση της μεσω υποτιτλων στις οθονες σε συνδυασμο με τις καπως υπερβολικες αντιδρασεις των «πιστων» μου προκαλουσε ενιοτε μια ελαφρά θυμηδια αλλα ταυτόχρονα αποτελεσε μια εμπειρια που δυσκολα θα ζουσα αλλιως.

3 Likes

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα

6 Likes

κάπως έτσι θα περάσει το σ/κ…

3 Likes

Πως ηταν???

Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο.
Απλά εξωπραγματική εμπειρία. Από οργάνωση, εγκαταστάσεις, άνεση, ήχος, παροχές κτλ. σε 10 λεπτά είχες μπει και σε 10 λεπτά ήσουν έξω προς τα τρένα. Σημεία με δωρεάν να γεμίζεις μπουκάλι νερό αφού επιτρέπουν να το έχεις μαζί μόνο άδειο.
Πραγματικά συναυλιακή εμπειρία που αξίζει κάθε ευρώ.

2 Likes

για τον ήχο δε διάβασα και τα καλύτερα.

Ο Γιαννης το παλεψε???

Το εξαιρετικό με την ανακοίνωση είναι ότι με βάση τον διοργανωτή στα φωνητικά θα είναι ο Hægeland.

1 Like

Wtf, έφυγε ο Simen;;;

Καλύτερα από Παρασκευή ήταν. Τρομερή ακουστική ο χώρος.

1 Like

Δεν πήγαμε με μεγάλες προσδοκίες αλλά ευτυχώς ήταν καλά τελικά. Αν δεν είχα δουλειές και καθόμουν και στο αυριανό.

Με εκπλήσσει που είχε καλό ήχο το Welbley. Δεν είναι ότι δεν ακούγεται, αλλά σε σχέση με Τοτεναμ, London Stadium έχει πολύ χειρότερη ακουστική.

1 Like

Δεν ξέρω, στο Μπέργκεν πάντως, τέλη Ιουλίου, τραγούδησε αυτός. Νηφάλιος αλλά κ πάλι εμένα δεν μου αρέσει η φωνή του. Τα τελευταία χρόνια που τον έχω δει ζωντανά είναι από απλά καλός μέχρι τραγωδία.