Συναυλιες στο εξωτερικο

Τα αλμπουμ της Hagar περιοδου των VH αποτελουν μνημεια του αμερικανικου μελωδικου hard rock.Η σπανια ευκαιρια λοιπον να τα ακουσω σε Ευρωπαικο εδαφος απο το συγκεκριμενο line up δεν θα μπορουσε να μεινει ανεκμεταλλευτη.
Απο τις πρωτες νοτες του Why cant this be love μεταφερθηκα σε ενα καλιφορνεζικο 80’s party οπου αρχηγος ηταν ο αεικινητος,θεομουρλος red rocker και αξιοι συμμετεχοντες οι anthony,satriani,aronoff αλλα και ολο το πραγματικα ενθουσιωδες κοινο.Καλοδεχουμενες φυσικα οι σφηνες απο hits του SH (…55,heavy metal κλπ),Montrose,Satriani και chickenfoot.
Υπεροχη τελος η αποδοση του aint talkin’… με τον antony στα φωνητικα.

5 Likes

Πως κατευνάζω τον ενθουσιασμό μου για μια συναυλία, που ίσα με αυτόν δεν είχα για χρόνια; Επίσης πως πείθω τον εαυτό μου ότι θα βρω καλό σποτ στο λαηβ όταν ξέρω ότι οι μουρλοί οι Ιταλοί με 39 βαθμους έχουν κατασκηνώσει ήδη στην ουρά (το λαηβ είναι μεθαύριο, έχω golden circle) ;

1 Like

SOAD στο Λονδίνο, απόψε, βγαίνοντας λέω στη γυναίκα «τοπ-5 λαιβ που έχω δει» και μου απαντάει τοπ-2 μαζί με Metallica στο San Francisco. Δεν ήταν στο back to the beginning οπότε δε μπορώ να διαφωνήσω.

Αδιανόητη εμφάνιση, έχω μείνει άφωνος.

13 Likes

Θενκς που μου θυμησες οτι αν και σε παω παρα πολυ, εχω πολυ καιρο να σου πω ενα αντε $#%#$% για αυτο :smiling_face_with_tear:

2 Likes

Ίσως κάποιοι ξέρετε πως ζω στην Ιρλανδία και πως αγαπώ πολύ την τοπική σκηνή, την παρακολουθώ και βλέπω όσο περισσότερα γκρουπ μπορώ στην μικρή πόλη που ζω.

Έχω δει αρκετά γκρουπ σε μικρά μέρη, κάποια εκ των οποιων μπορεί στην συνέχεια να μεγάλωσαν σαν ονομα. Με την εξαίρεση των Lankum (που από την πρώτη φορά που τους είδα το 2019 φαινόταν ότι οι τύποι είναι τεράστιο γκρουπ καλλιτεχνικά), καμία άλλη μπάντα δεν μου έκανε τόσο εντύπωση όσο οι Cardinals τους οποίους είδα χτες σε κλαμπάκι 200 ατόμων.

Δείτε ξανά την θαυμάσια κριτική του @apostolisza8 που αναλύει άψογα το καλλιτεχνικό υπόβαθρο και την δυναμική τους:

Βλέποντας τους λοιπόν χτες, όλα όσα εντοπίζει στο κείμενο του ο Αποστόλης τα ένιωσα σε μεγεθυμενο βαθμό: έχουν την στοφα του κλασικού, παίρνουν την μυσταγωγια της ιρλανδικής pub και την φέρνουν στο σήμερα, είναι αληταμπουρες, σφιχτοί όσο δεν πάει και σε κάνουν να θες να πιεις τον πάτο σου. Τρομερό live - πρέπει να βελτιώσουν την επαφή τους με το κοινό αλλά πέραν αυτού, σάρωσαν.

Θέλω να πιστεύω πως ίσως γίνουν “μεγάλοι”. Σίγουρα όμως θα γίνουν σπουδαίοι. Αν τους πετύχετε πουθενά δείτε τους και, γενικώς, στηρίξτε. Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια rock γκρουπ σήμερα.

6 Likes

Θα έπασχα από first world FOMO αν δεν είχες ρεφάρει με βινύλιο της δισκάρας straight outta τιμημένα σας εδάφη.

Μπράβο, μπράβο, και ας άργησες να νιώσεις.

1 Like

Μωρε παντα ένιωθα, απλως η σκηνή αποκαλύπτει την πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

Οι τύποι ηχουν σαν μετενσάρκωση των Pogues και δείχνουν σαν μετενσάρκωση των Joy Division.

Για πολλα ξύδια.

2 Likes

Marillion, Pompeii 25/7

Μαγικη βραδια η χτεσινη.
Βεβαια με ΑΥΤΗ τη μουσικη και ΑΥΤΟ το venue ηταν μαλλον αναμενομενο.
Μορφαρα μεγαλη ο Hogarth και ηχος απιστευτος απο τον Rothery.
Αυριο Savatage.

10 Likes

Ζηλεύω! Έπαιξαν τίποτα καινούριο;

1 Like

Επαιξαν ενα ναι.Ωραιο μου φανηκε αλλα ηταν τετοια η φαση χθες που οτι και να παιζανε ωραιο θα το εβρισκα.

3 Likes

Καθιστοί ρε γμτ; Τεσπα.

Ερχομαcτε

1 Like

image

4 Likes

Ο,τι καλυτερο να βλεπεις blood incantation σε καρεκλιτσα κ να ρουφας εσπρεσσακι με σηκωμενο πικυ φινγκερ

3 Likes

Άψογα, αυτό σημαίνει ότι είναι αμφότεροι ελεύθεροι το καλοκαιράκι. Τέτοια θέλουμε.

1 Like