Συναυλιες στο εξωτερικο

νομίζωτο loneliness το είχαν προβάρει άλλα κόπηε γιατί δεν τους άρεσε όπως έβγαινε, εκτός και αν κάνω λάθος και ήταν άλλο κομμάτι από το SIT.

Το λέει στο teaser , 5 από σαμγουεαρ και 5 από σεντζουκου .εγώ ξέρω ότι σε όλες τις χώρες σχεδόν το Αλεξάντερ ζητάνε.πολυ πιθανό αυτό να εννοούσε ο αρχηγός.

Πρόβλεψη

1.Caught Somewhere in Time
2. Sea of Madness
3. The Writing on the Wall
4. Stratego
5. Brave New World
6. The Trooper
7. Heaven Can Wait
8. Days of Future Past
9. Stranger in a Strange Land
10. The Parchment
11. Hell on Earth
12. Iron Maiden
Encore
13. Alexander the Great
14. Hallowed Be Thy Name
15. Wasted Years

2 Likes

εγω παντως δεν εχω καταλαβει γιατι δεν το χουν παιξει ποτέ. Αντικειμενικά ειναι ενα απο τα ωραια κομματια τους, ανεξαιρέτως θεματολογίας… !!
Το εκλαμβάνω κατι σαν διαχρονικό ¨πείσμα" ως αντίδραση στην απαιτηση των οπαδών και ειδικά των ελλήνων (greek cunts… :smile:), δεν εξηγείται αλλιώς!

Περί Alexander the great, το βαριέμαι απίστευτα, θυμάμαι να το βαριέμαι ακόμα και όταν ήμουν πιτσιρικάς και να βγάζω το cd πριν τελειώσει, δεν του πάει καθόλου του Bruce και τέλος θα ξενερώσω αν το παίξουν στην Ελλάδα και δικαιωθεί όλη αυτη η καλτίλα που το κυνηγάει στις συναυλίες των maiden και να γίνει σημαία μακεδονομάχων και τηλεσκουπιδίλας που θα παίζει σαν ΤΟ ρεπορτάζ, αυτά

Εδιτ1: βαλτε deja vu στο σετλιστ να γουσταρουμε

Εδιτ2: δεν ειναι ασχημα 15 ιουλιου στο μιλανο αρκει να μπει και καμια αλλη συναυλια μια μερα πριν ή μετά να αξιζει το ταξιδι

3 Likes

διαφωνω. Βγάζω θεματολογία κτλ και πάλι το θεωρω σπουδαιο, ωραια ριφ, επικη ατμοσφαιρα '80s και ταιριαζει μια χαρά στον Bruce.

Tωρα αν δικαιωθουν τα σκουπιδοΜΜΕ , καλτ τυποι κτλ δεν μας νοιαζει αν και λογω “πεισματος” του Βρασίδα , δεν θα το ακουσουμε ποτέ πιστευω…

4 Likes

Πολυ κακο και συζήτηση για το τίποτα. Απλα αλλο ρνα αριστούργημα των Maiden που δεν το παιζουν live. Ουτε πεισματα , ουτε πολιτικοί λογοι ουτε τίποτα.

4 Likes

οκ, απλα πείσμα ειναι σίγουρα …Αναφέρτε μου 1 μονο μπαντα σε ολη την μουσικη , απο την οποια ο κοσμος της ζητα επι πολλά χρόνια να παιξει ενα κομματι και δεν το παιζει ποτέ. Μία μόνο θέλω, ανεξαρτητου μουσικης…

10 Likes

Αυτό δεν είπε ο αρχηγός ότι θα παίξουν λέει αυτό μας ζητάνε οι φανς στο επόμενο τουρ. Τι κάνει νιάου νιάου

1. Δεν νομίζω να ισχύει το περί πείσματος του Μπρους. Στην τελική ο Harris δεν έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το τι θα παίξουν;

2. Δεν νομίζω να μην το παίζουν μην τυχόν και τριγκαρει η Β.Μακεδονια/Σκόπα/whatever. Έτσι κ αλλιώς δεν είναι καμία μεγάλη αγορά (Άντε να ήταν Κίνα και Θιβέτ να το καταλαβω πχ) και δεν έχουν παίξει και πότε εκεί

Από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας που έχω ακούσει κατά καιρούς προτιμώ τις πιο νορμάλ εξηγήσεις όπως είναι δύσκολο να παιχτεί live, η δεν κολλάει με την ροή τον υπολοίπων τραγουδιών κλπ.

Στην τελική γιατί να μην είναι άλλο ένα deep cut που δεν θα παιχτεί (μάλλον) ποτέ και να υπάρχει η μεγάλη συνομωσία από πίσω;

3 Likes

Με τα υπόλοιπα epics από το νέο δίσκο κολλάει νομίζω . Καμία σχέση με τα πολιτικά. Δε το παίζουν γιατι παίζουν το hallowed έλεγε ο Μπρους η άλλο πιο γνωστό χιτ.σε θέμα διάρκειας. Άμα πει ο μάνατζερ η ο Χάρης θά τό παίξουν. Και το θέλει και ο μακμπρειν να παιχτεί το έχει πει σε συνέντευξη.
Ίσως περίμεναν ένα τουρ αντίστοιχο με αυτό για να είναι κατάλληλο έδαφος

Μακάρι να μηντο παίξουν σε βάρος κανενός άλλου τραγουδιού του Somewhere in time

2 Likes

Τοση κουβεντα για ενα ωραιο μεν τραγουδι, χειροτερο του δισκου δε.

2 Likes

Το λονλινες δε θα παιχτεί .δε τους αρέσει όπως βγαίνει λάιβ. Λογικά θα σκάσουν με το κοτ ιν ταιμ.τα αλλά 4 θα είναι το γιαρς το στρεντζερ λαντ το Αλεξάντερ και το μαντνες εκτός άμα βγει το Αλεξάντερ και μπει το χεβεν . Εμένα το κοτ και το στρεντζερ μου αρκούν πάντως

Το heaven ειναι το μονο σιγουρακι. ( Δυστυχώς! )

Αρκετό ίντερνετ για σήμερα

4 Likes

Το Heaven can wait δεν νομιζω να το ξαναπαιξουν. Δεν θελουν κοσμο στη σκηνη

Blink με Tom πίσω και support Turnstile :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

5 Likes