Ευκαιρια για χειμερινο ταξιδακι
Έχει πάει κανείς στο NOS Alive στη Λισαβόνα?
Εγώ, αλλά το 2010 . Θυμάμαι είχα δει Pearl Jam, Faith No More, Alice In Chains, Skunk Anansie, Manic Street Preachers, Biffy Clyro, Deftones, Florence & The Machine σε μια μικρή σκηνή και κάποιους ακόμα με 90€ τριήμερο εισιτήριο . Γίνεται πολύ κοντά στη Λισαβώνα, σε κάποιο προάστιο νομίζω, εμείς με αυτοκίνητο πηγαίναμε. Και θυμάμαι ότι ήταν ανθρώπινο, όχι σαν κάτι Hellfest που αρρωσταίνω μόνο με το διάβασμα του line-up
Το ζαχαρωνω μέρες τώρα και πολύ πιθανό να κλείσω.
Αυτό ήθελα να δω, πόσο κοντά στη Λισαβόνα είναι και αν είναι ανθρώπινο. Δεν έχω πάει ποτέ σε μεγάλο φεστιβάλ έξω…
^ Sounds nice.
Kι εγώ μία φορά έχω πάει σε φεστιβάλ έξω (Bospop '19) το οποίο ήταν πολύ κουλ και παρόλο που είχε αρκετό κοσμάκη δεν ένιωθες ότι θα πεθάνεις από τις ορδές των βαρβάρων. Κάτι τέτοιο θα το ξανάκανα πολύ ευχάριστα, σε αντίθεση με κάποιο πολύ μεγάλο φεστιβάλ που πια σαν ιδέα μου προκαλεί ενα μνιεχ ένα μπλιαχ ένα κατιτίς- τουλάχιστον για μεταλ δεδομένα, για άλλα πράγματα ίσως να το συζήταγα. Εκτός βέβαια από το Roadburn που αποτελεί το αιώνιο ανεκπλήρωτο, οκ.
Κατά τα άλλα, καλώς εχόντων των πραγμάτων Μάρτη θα δω Protomen (ΑΤ ΛΑΣΤ), Marcus King Band και Blackberry Smoke Γερμανία.
Επιτέλους, Όσλο!!! Έχω την εντύπωση ότι πρώτη φορά θα τους δω.
Φετος πηγα Pinkpop, ηταν το δευτερο φεστιβαλ που πηγα. Πιστευω θα ειναι και το τελευταιο αυτου του μεγεθους, δεν ειμαι εγω για τετοια…
Και εκεί που έλεγα να το κάψω το φετινό Beyond the Gates, σκάνε οι Deicide και παίζουν όλο το Legion. Ε άντε γαμηθείτε…
Έγινε τίγκα εμπορικό και αυτό τελικά…
Πέμπτη χωρίς Gorgoroth-Marduk θα ήταν λουκούμι.
Από το 17 κ μετά είναι φουλ εμπορικό.
Κ τα 2 σκοτώνουν λάηβ. Έπαιξαν φέτος στο Inferno, στο Όσλο.
E, το '17 ήταν οριακό ρε συ, τώρα καμία σχέση.
Εντωμεταξύ ρε ENSLAVED παίχτε μια φορά όλο το “Below the Lights” ή “Monumension” ξερωγώ…
Τεσπά, κι αυτοί καλά κάνουν από τη μεριά τους, δε λέω.
Θέλουν να ισοσταθμίσουν το pop σετ των dimmu borgir
Ούτε καν το είχα πάρει πρέφα αυτό. Τώρα πως έγινε, δεν ξέρω, μέσα στον όλο χαμό τότε.
Φολς μονο και μονο που εξηγει τα ονοματα.
Κάποιες μπάντες δεν τις έχω καν ακουστά.