Ρε παλικάρια, έλεγα το καλοκαίρι πρώτη φορά να κανονίσω φεστιβαλάκι στο εξωτερικό και μου καλάρεσαν τα προηγούμενα line-ups του INΜusic στο Ζάγκρεμπ, έχει κανείς εμπειρία?
Ή έχετε και καμιά άλλη πρόταση για τίμιο φεστιβάλ που να αντέχει το μπάτζετ μας, στα 100-200€ εισιτήριο.
Φίλος θέλει να δει live στο εξωτερικό που στα επίσημα είναι sold out. Να ψάξει viagogo ή κάπου αλλού; Νομίζω για το viagogo έχω ακούσει πολλά κακά κατά καιρούς…
Να περιμενει και να κοιταζει τακτικα στα επισημα καναλια διαθεσης εισιτηριων. Τι λαιβ θελει να δει; Αν ειναι club show μπορει να γραφτει σε καποια λιστα αναμονης, αν ειναι μεγαλο, λογικα θα βγουνε καποια στιγμη παλι εισιτηρια.
Το εχουμε ξανα-αναφερει αυτο το site που ειναι για resales μεταξυ χρηστων : https://www.ticketswap.com
Πολυ συχνα επισης πωλουνται εισητηρια στις αναλογες event σελιδες στο FB στα σχολια.
Στο viagogo έχω πουλήσει αλλά και έχω αγορασει χωρίς πρόβλημα, είναι μαυραγορίτικο σαιτ βεβαια αλλα βρήκα το ενα στην τιμή του και πούλησα το αλλο χαμηλότερα γιατί ήθελα να φύγει γρήγορα να ξεμπλέξω. Εχω δοκιμασει και ticketswap αλλα δεν είχα τη μέθοδο πληρωμής τους και το παρατησα (δεν χρησιμοποιούν paypal).
Απο σχόλια στο fb δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι αξιοπιστα, ειδικά για να κανονίσεις και ταξίδι στο εξωτερικό
στο ticket swap εχει πολυ κοσμο που πουλαει λιγους μηνες πριν τα μεγαλα φεστιβαλ ειδικά, το ξερω απο hellfest κτλ που ερχοντουσαν συνεχεια ενημερωτικά. Οι τιμες που πουλανε ειναι σχεδον παντα στις κανονικες τους!
Το κακο ειναι οτι δεν ανοιγουν πολυ νωρις ωστε να κανεις εγκαιρα προγραμματισμο για πτησεις κτλ…