Συναυλιες στο εξωτερικο

Ο τραγουδιστής των death angel που ήταν να είναι στην περιοδεία, τραγουδάει και στον Kerry King και επειδή έπαιξε δεν μπορεί να κάνει άλλα λαίβ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν/μετά και χάσανε το τουρ αυτό. Για παρόμοιο λόγο δεν έκατσε σε κάποια φάση να έρθουν KK priest εδώ. Στα τοπικά φεστιβάλ, βάζουν ρήτρες αποκλειστικότητας Οι BiB είχαν φύγει απο περιοδεία WASP. Κράζω και άλλο γκρούπ που έκανε βλακείες, αλλά δεν έχουν βγει στα μανταλάκια, διότι γράφουν σε στούντιο μέλους άτομα απο 2 εταιρίες.και το γκρουπουσκουλα, το λέω γιατι στα γκρουπ της συγκεκριμένης εταιρίας επιβάλλονται διάφορα. Εδώ στα γκρουπ της άλλης εταιρίας, επιβάλλεται δια συμβολαίου συγκεκριμένο ντρεσ-κοουντ, άρα σκυλιά είναι, αφού άγονται και φέρονται.

Όπως ορίσει η επαε.

4 Likes

ACDC Dublin 17/8/24

Αν αυτη ηταν η τελευταια φορα που τους βλεπω δεν θα μπορουσα να φανταστω πιο ταιριαστο σκηνικο.
Μια πολη που εζησε(και ηπιε) φουλ στους ρυθμους τους.Ενα υπεροχο σταδιο.Ενας καταπληκτικος φθινοπωρινος(για εμας τουλαχιστον) καιρος.Ενα αψογο σετλιστ που τους κρατησε επι σκηνης ενα δυομισαωρο.Και πανω απο ολα μια μπαντα που θυμισε στους περισοτερους και εμαθε στους μικροτερους τι σημαινει πραγματικο,ηλεκτροδοτουμενο,ροκ εν ρολ!
Ναι εννοειται μου ελειψαν οι δωρικες μορφες των Williams και Rudd.Ναι κανεις ποτε δεν θα μπορουσε να αντικαταστησει τον Malcolm.
Αλλα ειχε εναν τελειο στο εργο του Johnson και πανω απ’ολα την αρχετυπικη μορφη του ειδους να μεταδιδει οπως μονο αυτος ξερει κυματα «ηλεκτρικου» ενθουσιασμου σε 80 και πλεον χιλιαδες πιστους!
Ενα ξεφρενο παρτι απο το οποιο οποιαδηποτε αποπειρα να επιλεχθει κορυφαια στιγμη θα ηταν ματαιη.
For those about to Rock…WE SALUTE YOU!

20 Likes

Θα πάω ένα 4ήμερο Μιλάνο και λέω κάτσε να δω τι παίζει, δε με χάλασε :sunglasses:

3 Likes
2 Likes

28/9/24 David Gilmour
Circo Massimo Rome

35 χρονια μετα ,σε εναν χωρο ταιριαστα μαγικο.
Ενα αποθεωτικο,μυσταγωγικο, αποχαιρετιστηριο (?)παρτι προς τιμην του Μεγαλου!

20 Likes

Σήμερα θα είμαστε εκεί!

Ο χώρος πάντως, περάσαμε το πρωί και φαίνεται απίστευτος…

3 Likes

Double post.

Απλά ο μεγαλύτερος εν ζωή κιθαρίστας, έδειξε σήμερα ότι στα 78 μπορείς ακόμα να δίνεις live-καταθέσεις ψυχής, χωρίς να παίζεις μόνο παλιά και γνωστά.

Το κοινό εντελώς άκυρο και ελπίζω κάτι να γίνει με τα κινητά αλλά οκ.

Πιστεύω όταν θα ήθελε πολύ να δώσει μια συναυλία στο Ηρώδειο, δεδομένης και της σχέσης του με τη χώρα μας. Κανένας διοργανωτής ακούει;

6 Likes

Εξαιρετικοί Caligula’s Horse στο Όσλο, σε ένα σετ διάρκειας 80 λεπτών. Εντυπωσιακός ήχος στην κιθάρα, εξεπλάγην όταν είδα ότι είναι μόνο ένας κιθαρίστας. Θα ήθελα λίγο καλύτερο ήχο στην φωνή γιατί όταν τραγουδούσε χαμηλά χάνονταν λίγο μέσα στον χαμό της μουσικής αλλά γενικά φοβερή εμφάνιση.
Ξεκίνησαν με 2 κομμάτια απο το νεο τους άλμπουμ Charcoal Grace, τα 2 πρώτα κ το συνέχισαν κάπως έτσι κ με τα επόμενα. Ένα ταξίδι στον χρόνο, όπως μας ενημέρωσε ο τραγουδιστής κ πήγαμε στο 2015 κ στο άλμπουμ Bloom, παίζοντας τα Bloom και Marigold. Το ίδιο μοτίβο και με τα δυο επόμενα άλμπουμ, in Contact και Rise Radiant αλλά γυρίζοντας πάλι στο τελευταίο άλμπουμ. Encore με το Daughter of the Mountain απο το Bloom.
Εξαιρετική μπάντα, πρώτη φορά τους έβλεπα λαηβ κ μακάρι να μην περάσουν 7 χρόνια για να επιστρέψουν.
Πριν τους headliners επαιξαν οι Karmanjakah και Cold Night for Alligators. Από τους πρώτους πρόλαβα ένα κομμάτι οπότε δεν έχω κάτι να πω (ασε που μου φάνηκε ότι ο τραγουδιστής δεν πατούσε καλά στις χαμηλές) και για τους δεύτερους, ενώ άκουσα ένα κομμάτι πριν φύγω από το σπίτι κ με ιντρίγκαρε θετικά, δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο κ στο λαηβ.
Κατάλαβα ότι δεν θα ήταν κ τόσο του γούστου μου με το που είδα 2 κιθαρίστες με οχτάχορδες κιθάρες. Πολύ djent, -core φάση, με πολλά breakedowns ή κάτι τέτοιο. Επίσης ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε πάρα πολύ φαλσέτο, σαν τον Solberg των Leprous (χωρίς να έχει κατά διάνοια το εύρος της φωνής του), το οποίο εμένα με ενοχλεί απίστευτα. Πολλά οιστρογόνα ρε φίλε… . Το όλο στήσιμο ή μάλλον το πώς κινούνταν κ ο τραγουδιστής αλλά κ όλη η μπάντα (πέρα από τα λεγόμενα breakdowns) μου θύμισε boyband. Γενικά, I’m too old for this shit.

5 Likes

Μακάρι να τους δούμε κι εμείς κάποτε τους Caligula’s Horse

3 Likes

με setlist βασισμένο στο Irish Tour 74!

4 Likes

να βάλει κανα 200λιρο εισιτήριο να γελάμε
όσο καλός και να ναι ο Μποναμασσα είναι έτη φωτός πίσω από τον Rory. γιατί δεν είναι μόνο οι νότες, αλλά και η ψυχή

2 Likes

τo 200άρι το θεωρώ πιθανό, τόσο είχαν τα καλά τελευταία φορά στο Royal Albert Hall. Rory είναι ένας αλλά και ο Μποναμάσας έχει ψυχή στη μουσική του. Προσωπική άποψη φυσικά…

4 Likes

Προσωπικα γουσταρω bonamassa με τα χιλια.Δεν δισταζει να δοκιμασει πραγματα τοσο live οσο και στο στουντιο και συνεχιζει να δινει πνοη και να στηριζει (στο μετρο του δυνατου με συνεργασιες και οργανωνοντας ειδικα events)ενα ειδος που κακα τα ψεμματα συρικνωνεται σε απηχηση χρονο με τον χρονο.Live τις δυο φορες που τον ειδα ηταν τρομερος ενω με τους black country communion φετος εδωσε μια κορυφαια hard rock αλμπουμαρα.
Εννοειται πως αυτον τον φορο τιμης στον ασυγκριτο(οπως βέβαια και ο ιδιος ο joe εξηγησε)Rory μεσα στην γενετειρα του θα ηθελα πολυ να τον παρακολουθησω.

7 Likes

τον έκραξα αλλά τελικά είπα να κλείσω εισιτήριο να υπάρχει για 1/7. τα εισιτήρια ήταν πολύ πιο φθηνά από ότι περίμενα.
το ταξίδι στην Ιρλανδία είναι κάτι που θέλω να κάνω πολλά χρόνια. Μακάρι να βγει ο προγραμματισμός και να γίνει το 2025

4 Likes

ζηλεύω λιγάκι. πόσο είχαν τελικά?

70€ standing. έχει ακόμα πριν λίγο που τσέκαρα

1 Like

πολύ θα το ήθελα, αλλά δεν με παίρνει για διάφορους λόγους.

Εγω για 2/7(καλα να μαστε).Κορκ δεν εχω παει.
Δουβλινο ειναι σουπερ οπως και Γκαλγουει αν προλαβεις.

4 Likes

Support fredag 13. juni: Gazpacho
Support lørdag 14. juni: Airbag

Το εισιτήριο κοστίζει περίπου 125 ευρώ αλλά είναι και για τις 2 μέρες

8 Likes