Συναυλιες στο εξωτερικο

Με αυτά τα support ειδικά, είχα πάρει διήμερο χωρίς δεύτερη σκέψη. Ωραία περνάτε εκεί πάνω!

2 Likes

για όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί φυσικά

6 Likes

Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε την παραπάνω ομορφιά στο Όσλο, το οποίο ήταν sold out. Αποφάσισα 2 μέρες πριν το λάηβ να πάω, βρίσκοντας εισιτήριο μέσω φβ. Παραξενεύτηκα βλέποντας τους Municipal Waste πάνω από τους Immolation αλλά όπως έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο φόρουμ, παίζουν διάφοροι παράγοντες για την σειρά εμφάνισης.
Ξεκίνημα με τους Αυστριακούς Schizophrenia, όπου από το όνομα καταλαβαίνει κανείς σε ποιον χώρο ανοίκουν. Για τους μη γνωρίζοντες, η πιτσιρικάδες παίζουν death, thrash metal και έχουν κυκλοφορήσει 2 μίνι άλμπουμ κ ένα full length. Μέσα στην καύλα, είναι κ το νεαρό της ηλικίας, ζέσταναν για τα καλά τον κόσμο που παραβρέθηκε από νωρίς.

Συνέχεια με old school, γ@μηστερό death metal κ μια από τις μπάντες που ζωντανά είναι από τις καλύτερες στο είδος, με εντυπωσιακά sinister/evil ήχο, με αυτά τα έρποντα evil riffs που είναι λες κ σε πλακώνει οδοστρωτήρας. Το οποίο έχει το μόνο αρνητικό ότι δεν είναι κ εύκολο να υπάρξει ισορροπία κ κάπως λασπώνει ο ήχος με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο στους αμύητους να βγάλουν μέσα από τον χαμό το πόσο απαιτητικά είναι αυτά που παίζουν. Πάντα με εντυπωσιάζει εμένα πάντως το πόσο heavy είναι η μπάντα λάηβ κ τίμησε όλη την ιστορία της, από τον πρώτο δίσκο Dawn of Possession του '92, παίζοντας το Into Everlasting Fire έως κ από τον πρόσφατο φυσικά Acts of God που κυκλοφόρησε το '22.
Mucipipal Waste στην συνέχεια, στους οποίους έγινε της μουρλής με ανελέητο crowd surfing και mosh pit, απίστευτη ενέργεια από το κοινό γιατί μιλάμε για νορβηγούς οι οποίοι δεν είναι κ οι πιο εκδηλωτικοί οπαδοί. Νομίζω πρώτη φορά το είδα αυτό. Δεν κάθησα σε όλο το σετ, με κούρασε λίγο η φάση αλλά η μπάντα ήταν απίστευτη στο σανίδι όσο είδα.
Για τους Cannibal Corpse τι να πω, δεν νομίζω να υπάρχει death metal οπαδός που να τους έχει δει ζωντανά κ να απογοητεύτηκε… . Καλολαδωμένη μηχανή όλοι τους, με τον Corpsegrinder να κλέβει εννοείται την σκηνή κ με την παρουσία του αλλά κ με την φωνή του η οποία είναι ακμαιότατη. Χωρίς τον Erik Rutan δυστυχώς, ο οποίος αποχώρησε απο την περιοδεία για να γυρίσει στην Tamba και στην οικογένειά του λόγω του καταστροφικού τυφώνα. Λόγω της έλλειψης δεύτερης κιθάρας, ο ήχος ήταν κάπως άδειος στα σόλο του Barrett αλλά κ πάλι η εμφάνιση ήταν συγκλονιστική.

Μάλλον θα κάψω την επερχόμενη συναυλία του Fish (Marillion) γιατί γίνονται πολλές τέλη Οκτωβρίου κ Νοέμβριο οπότε πρέπει να γίνει ξεσκαρτάρισμα. Αυτά από τον βορρά, καλό σ/κ σε όλους.

13 Likes

Ραντεβου Βερολινο :star_struck: :partying_face:

4 Likes

αυτά τα λάηβ λείπουν από Ελλάδα ρε γαμώτο…

*ρε συ που λέει Βερολίνο εντωμεταξύ;;

1 Like

χαχα σωστη παρατηρηση :joy:
27/5 Βερολινο - ψησου!

Μοναδικη ευκαιρια πιστευω και με τρομερη κυκλοφορια φετος.

• 28/5 Koln
  • 31/5 Bologna
  • 1/6 Roma
  • 2/6 Milan
1 Like

Κλείσαμε με @eviL όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Δε θα τους φέρει κανείς Ελλάδα όπως φαίνεται.

2 Likes

Ερώτηση για τις παλιοσειρες. Αποφάσισα να κλείσω pearl jam και θέλω αρένα. Το Ticketmaster Australia λέει ότι έχει μόνο resale εισιτήρια verified by Ticketmaster. Εφόσον είναι verified απ’ τον επίσημο ticket provider συνεχίζω άφοβα;

2 Likes

Αν ανησυχείς για scam τότε ναι, άφοβα.

Η τιμή δεν είναι εξωφρενική όμως?

2 Likes

200 δολλάρια Αυστραλίας δλδ 130 ευρώ. Νομίζω ψηλοτιμια

1 Like

Θα βρεις και πιο φτηνα οσο πλησιαζει πιστευω.

1 Like

130 παραπάνω από όσα θα εδινα εγώ για Περλ Τζαμ, αλλά you do you :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Ε είναι η μόνη μπάντα απ’ το αγαπημένο μου Seattle scene που συνεχίζει ως έχει τι να κάνω; :stuck_out_tongue:

6 Likes

Να πας :sunglasses:

5 Likes

Ούτε για τους Floyd με τον Syd δεν θα τραβιόμουν Αυστραλία για μια συναυλία :crazy_face:

1 Like

Αυτό είναι το πλήρες lineup του inferno και είναι σαφώς καλύτερο από το περσινό όπου δεν πέρασα ούτε από έξω. Από τους headliners με ενδιαφέρουν μόνο οι Behemoth που δεν έχω δει ποτέ λάηβ. Septic flesh οπωσδήποτε, ίσως τους είχα δει πριν δεκαετίες στην Υδρόγειο, Σαλονίκη αλλά δεν θυμάμαι καθόλου. Γενικά παίζει καλή μπαλίτσα στις μικρές κατηγορίες…

6 Likes

Τρομερο lineup!Λεω να τιμησω και φετος!!!

1 Like

Ερχεσαι από Ελλάδα?

Ναι απο Αθηνα!!!

:open_mouth:

1 Like