Θα μπορεις να δεις εως και το 10% απο τις μπαντες, μιλαμε για φοβερη επιτυχια.
Πω πω, με απωθουν αυτα τα φεστιβαλ, σορρυ που σας τη χαλαω.
Θα μπορεις να δεις εως και το 10% απο τις μπαντες, μιλαμε για φοβερη επιτυχια.
Πω πω, με απωθουν αυτα τα φεστιβαλ, σορρυ που σας τη χαλαω.
κοίτα, κρατάει 5 μέρες, φαντάζομαι με διπλές σκηνές βλέπεις πολλά παραπάνω! Ωστόσο, δεν έχει τύχει να πάω ποτέ σε τέτοιο φεστιβάλ, οπότε δεν μπορώ να ξέρω πόσο καλά πάει ή δεν πάει
Με το Hellfest τα εχω περισσοτερο
στείλε ένα μνμ όταν έρθεις
Μιλάμε για φανταστική παραγωγή σε χώρο που σε κάνει να λες “τί σκατά είμαστε στο Ελλάντα”.
Πριν 6 χρόνια το τίμησα, όποιος το σκέφτεται και μπορεί, να το τολμήσει.
Το hellfest έχει το χειρότερο timetable που μπορείς να πετύχεις σε φεστιβάλ. Έβλεπα το περσινό και είχα πελαγωσει χωρίς να έχω πάει…
Δηλαδή είναι 75 ευρώ το εισιτήριο της κάθε συναυλίας από τις 5? Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο πακέτο ημέρας για τις μέρες με μεσημεριανή και βραδυνή πχ ή για τρία shows?
Tool in the sand
Διήμερο με τους Τοοl και όχι μόνο στη Καραϊβική.
Διαμονή 4 νύχτες all inclusive
Τιμή 5200$
Έλα να μου κάτσει το Τζακ ποτ.
Σεβασμό στους οπαδούς πάνω από όλα
Ε καλα, Καραϊβικη ειναι. Δλδ το 70000TONS OF METAL, εχει μεσα τους φραγκοφονιαδες ξερωγω; Η μιση μουσικη σκηνη κανει κρουαζιερα εκει.
Δεν το λέω μόνο για τουλ εννοείται. Μου έρχεται εμετός όταν ακούω κάτι τέτοια
Ε, αφου ξερεις τωρα. Ειναι σαν να λεμε οτι οι ποδοσφαιριστες παιζουν μπαλα για μια πορτοκαλαδα και τη δοξα. Take it or leave it (leave it φανταζομαι)
Όπως τα λέει ο Πράι είναι
Τα $5200 είναι σίγουρα τσιμπημενη τιμή, αλλά ειλικρινά μερικοί νιώθω ότι δεν έχετε ιδέα του τι είναι αυτό το πακέτο με τα σχόλια που διαβάζω. Παρόλο που ο tool1983 το έγραψε.
Η φάση δεν είναι “φεστιβάλ μουσικής που τυχαίνει να είναι στον Άγιο Δομίνικο”. Η φάση είναι all inclusive (διαμονή σε πολυτελές θέρετρο, μεταφορά, και όλα τα φαγητά και ποτά) διακοπές για 5 μέρες στην Καραϊβική, στις οποίες θα δεις και μερικές γαμάτες μπάντες τις 3 βραδιές.
Όσοι νομίζετε ότι οι μπάντες θα πάρουν μεγάλο κομμάτι της πίτας, ίσως όντως να πρέπει να παίξετε κάνα Τζόκερ. Τον ίδιο βαθμό σουρεαλισμού έχουν αυτές οι δύο ιδέες.
Οπως τα λεει ο Κιου ειναι
Καλύτερα ο Κουί νομίζω
Ναι αμε!!!Τα λεμε το Πασχα😂
Ισως εχεις δικιο, αλλα σταθηκα στο Q, οχι στο Qui. Θα το σκεφτω λιγο και ισως επανελθω
Τι ? Ε? Τι? Ε? Ε? Ε?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ