yep, my feelings as well.
Μήπως είναι οι savatage μαζί με theater στο release ???
Και οι δύο δίκαιο έχουν.
Εγώ με χιουμοριστική διάθεση το ποσταρα.
Όντως απευθύνεται σε πολύ λίγους κι όπως σχολιάζουν εξω. Τιμή 4ημερου με tool 5200$ , δίχως tool 1300$.
Βέβαια είναι το once in your life που πληρώνεις.
Στείλε λινκ σε παρακαλώ για 4ημερο στον Άγιο Δομίνικο με όλα πληρωμένα με $1300, ώστε να πάω το επόμενο ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο που δεν έχω δουλειά την Παρασκευή. Και το μεθεπόμενο. Και ίσως και ένα ΠΣΚ τον Φεβρουάριο για να φύγω από τον χειμώνα. Και δε θα χρειαστεί να φάω στη μάπα και τον Keenan.
Αν ήμουν release, θα τους έφερνα headliners άλλη μέρα, η όχι λέτε;
Έφυγες QS😜
Δεν νομίζω να έχεις το θράσος να σου πληρώσουν και τα αεροπορικά;
Ο Keenan μάλλον κοστολογείται παραπάνω από όλα χαχαχα.
Με τα τελευταία δεδομένα (χωρίς Jon) πάνε για σαπόρτ σίγουρα.
Μακαρι να ηταν τοσο απλο, αλλα η αφισα για το “φεστιβαλ” λεει “Hard Rock” και “Royalton” Hotels.
Μπηκα στην σελιδα του πρωτου, και το πιο φτηνο δωματιο εχει $530 την βραδια, πριν απο φορους και εξτρα χρεωσεις. Το οποιο σημαινει τουλαχιστον $2500 για τεσσερις βραδιες, που ομως δεν ειναι καν δυνατον. Κι αυτο γιατι το Hard Rock Hotel εχει ελαχιστη διαρκεια διαμονης 7 βραδια για να παρεις αυτην την τιμη. Το Royalton Hotels ειναι λιγο ακομα πιο ακριβο.
Εγραψα κι εγω πως τα $5200 ειναι τσιμπημενα, εννοειται αυτο. Αν το κλεισεις μονος σου χωρις τις μπαντες και μεινεις σε αλλο ξενοδοχειο (πιο φτηνο) ισως να τη βγαλεις με $1500 το ατομο. Σε αυτα τα ξενοδοχεια, με τιποτα.
Γενικα ο καπιταλισμος κερδιζει παντα, δεν χρειαζοταν η ερευνα
Ευτυχώς που υπάρχουν κ τα λάηβ εδώ κ δεν έχω κόψει φλέβες αυτά τα 9 χρόνια χρόνια… . Έφτασα στο Goldie (του οποίου την ύπαρξη κακώς αγνοούσα γιατί πρόκειται για πολύ όμορφο χώρο) αρκετά νωρίς γιατί ήθελα να δω κ το σαπόρτ, τους Sum Of R, το οποίο αποδείχτηκε πολύ κακό σχέδιο… . Οι τύποι παίζουν ένα κράμα πως να το πω, ή μάλλον ας αφήσω τους ίδιους να απαντήσουν…Sum Of R was initially created in 2008 by Reto Mäder and ever since underwent several states of metamorphosis from atmospheric doom into ritualistic drone rock into dark ambient and experimental music… , το οποίο ίσως ιντριγκάρει κάποιους αλλά ήταν απίστευτα βαρετό κ ανούσιο. Πούλο με λίγα λόγια κ πάμε παρακάτω.
Οι Hexvessel βγήκαν με corpsepaint, το οποίο ομολογουμένως δεν το περίμενα κ μπέρτες με κουκούλα το οποίο έδωσε έναν πιο μυστικιστικό αέρα στην όλη φάση. Έχω μείνει στα 2 πρώτα άλμπουμ της μπάντας, τα οποία κινούνται σε folk rock μονοπάτια, που κ πάλι δεν περιγράφει ακριβώς τι κάνει ο Mat McNerney κ η παρέα του. Οπότε εξεπλάγην ευχάριστα όταν άκουσα αυτό το black metal riffing με τα υπέροχα κ ιδιαίτερα φωνητικά του Mat. Ο τύπος πραγματικά θα μπορούσε να τραγουδίσει τα πάντα κ όντως έχει κάνει διάφορα πραγματάκια αυτά τα χρόνια, θέλεις με τους , με Bestmilk, Grave Pleasures, Dødheimsgard, The Deathtrip, Void (μια μπάντα που δεν αναφέρεται συχνά κ αξίζει να ακούσετε είναι οι Decrepit Spectre με το μινι άλμπουμ Coal Black Hearses).
Μετά το λάηβ άκουσα κ το νέο τους άλμπουμ το οποίο το βρήκα πολύ καλό, χρειάζεται φυσικά κ άλλες ακροάσεις για να ανακαλύψω κ άλλα πραγματάκια εκεί μέσα. Το μόνο λυπηρό ήταν η μικρή προσέλευση του κόσμου, περίπου 50-60 άτομα, το οποίο δεν ξέρω που οφείλεται. Στον πολύ underground χαρακτήρα της μπάντας, στον ιδιαίτερο ήχο ή κάτι άλλο? Έπαιξαν κ ένα νέο κομμάτι, δεν θυμάμαι τον τίτλο, από το επόμενο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει του χρόνου. Ωραία εμπειρία γενικά κ ανυπομονώ για την επόμενη επίσκεψή τους.
Ειναι μπανταρα οι Hexvessel,κριμα που δεν ειχε κοσμο.Το Goldie ειναι σουπερ για μικρα live,απο αυτο που ειδα φετος(200 stab wounds/vomit forth/signs of the swarm)Εικαζω πως βγηκαν με corpsepaint επειδη στον τελευταιο δισκο εχουν ενταξει αρκετα blackmetal στοιχεια στον ηχο τους!
ήταν μέρος του Ινφέρνο ή απλά έτυχε να παίζουν τις μέρες που ήσουν εδώ?
Έκλεισα 3/7 στην έξτρα συναυλία που έβγαλε. 75 ευρώ δεν είναι τίποτα για να δεις/ακούσεις το setlist του Irish Tour στο Cork παιγμένο από έναν κορυφαίο κιθαρίστα που λατρεύει τον Rory, στην 30η επέτειο του θανάτου του, στην πόλη που γεννήθηκε. Ελπίζω να παίξει με την strato του και να φέρει και τον Gerry και τον Brendan αν και απ’ότι ακουσα σε μια συνεντευξή του θα έχει άλλη μπάντα.
Εκλεισα τελικά 18 του μηνα pearl jam κ pixies φθηνότερα απ οτι υπολόγιζα αρενα (155 δολαρια περιπου 95 ευρω). Δυστυχώς είναι ιδια μερα με dropkick Murphys και δεν θα μπορέσω να παω και στα 2 αλλα θα το καταπιώ.
Οπως το ειπες,ηταν μερος του Inferno,Πεμπτη μεσημερι!!!
Οι Fontaines σύντομα θα κατακτήσουν τον κόσμο.
Περισσότερα για το λαηβ στο Μιλάνο από αύριο-μεθαυριο
Είδαμε κ τους Vola λοιπόν, σε ένα σχεδόν γεμάτο Vulkan Arena. Την προηγούμενη φορά που είχαν έρθει σε μικρότερο κλαμπ, έμαθα ότι ήταν sold out. Πέρα από τρία τραγούδια δεν είχα καμία ιδέα για την μπάντα αλλά όντας εντυπωσιασμένος από αυτό που άκουσα, πήρα το ρίσκο να πάω να τους δω. Δισκογραφούν από το 2015, με το Inmazes, από το οποίο έπαιξαν κ ένα κομμάτι κ ανέφερε ο τραγουδιστής τις συνθήκες κ δυσκολίες που αντιμετώπισε η μπάντα τότε κ ενώ δεν ήταν τόσο ευχαριστημένοι με την όλη διαδικασία, ο δίσκος αυτός τους απέφερε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων…).
Φυσικά το μεγαλύτερο μέρος του σετ βασίστηκε στο καινούριο άλμπουμ Friend Of A Phantom, με προσθήκες από την υπόλοιπη δισκογραφία υποθέτω γιατί το λάηβ διήρκησε 80 λεπτά ενώ το άλμπουμ λίγο παραπάνω από 40 λεπτά. Πολύ καλή παρουσία από όλα τα μέλη, πολύ καλή φωνή ο Asger Mygind, με ωραία χαμηλά φωνητικά αλλά κ ψεύτικες, πηγαίνοντας από το ένα στο άλλο με πολύ smooth τρόπο. Εντυπωσιακός ήχος για μόνο μια κιθάρα ενώ ο μπασίστας Nicolai Mogensen, πέρα από το μπάσο χρησιμοποιούσε κ κάτι σαν midi ή ένα τέτοιο μαραφέτι τέλος πάντων συμβάλλοντας στην εμπλούτηση του ήχου. Αυτό που με τρελένει με την μουσική τους είναι οι ποπ μελωδίες στα φωνητικά, τις βρίσκω εξαιρετικές. Στο Cannibal, αντί του Anders Fridén, που συμμετέχει στον δίσκο, τα μπρούταλ φωνητικά εκτέλεσε ο τραγουδιστής των Feather Mountain οι οποίοι άνοιξαν το λάηβ.
Πριν τους headliners, έπαιξαν οι/η Charlotte Wessels, όχι κάτι σπουδαίο αλλά ευχάριστο άκουσμα.