Συναυλιες στο εξωτερικο

3 Likes

Μολις ειδα οτι τις ημέρες που τυχαία εχω κανονίσει να νειμαι Βουδαπέστη το καλοκαιρι εχει την μια η μερα Kerry King με Mastodon και την άλλη epica με apocalyptica. 30.ευρω η ημέρα. Δεν είναι κακό!

4 Likes

Έχω διαβάσει ότι είναι απίθανο το hellfest στα εισιτήρια, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια για τους Muse, κυρίως γιατί είναι μλκες και στάνταρ θα παίξουν πιο βαριά, πάντα προσαρμόζουν το σετλιστ με το που παίζουν.

Πχ, το 15 στο Download όταν είχαν βγάλει το Drones

Summary

Psycho
The Handler
New Born
Hysteria
Micro Cuts
Dead Star
Agitated
Citizen Erased
Dead Inside
Supermassive Black Hole
Mercy
Time Is Running Out
Reapers
Stockholm Syndrome
Plug In Baby
Knights of Cydonia

Το έχω σίγουρ δλδ πως θα παίξουν πολλά εκ των Showbiz, Dead Star, Citizen Erased, Hyper Music, Stockholm Syndrome, Assassin, Reapers, Handler, Kill or Be Killed κλπ

Για να δούμε

2 Likes

olympiakos-mpezos

Χωρίς δεύτερη σκέψη…

7 Likes

…ρίχνουμε άκυρο :smiley:

2 Likes

ούτε καν ρε

1 Like

2 Likes

sold out η πρώτη μέρα…

Φωτια η πρωτη μερα :frowning:

2 Likes

Συγγνώμη δε βλέπετε τη 2η μέρα εκεί που λέει Green Day, Simple Minds, Underworld και Wet Leg?

4 Likes

Ε ναι, αλλα η πρωτη ειναι πιο φωτια νομιζω.

4 Likes

Simple Minds αδιανόητη μπαντάρα

4 Likes

Χαμός η πρώτη μέρα! Στην Ελλάδα αυτό θα ήταν τέσσερις διαφορετικές συναυλίες σε τέσσερις ότι να 'ναι ημερομηνίες…
Όσο για Simple Minds άνετα θα τους έβλεπα αν και δεν ξέρω σε τι φάση είναι πια ο μπάρμπα Jim.

1 Like

Να το σκεφτω λες Νικο;

Αν έρθεις κ για ινφέρνο είναι πολλά τα λεφτά. Εγώ πάντως θα ήθελα να δω Κινγκ, Λοστ, Τρυπτικον κ Οπεθ (ξανα) οπότε θα κλείσω εκτός απροόπτου.

φαίνεται πως ο Neil Young θα περιοδεύσει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2025. Με το καλό να πάμε να δούμε τον γεράκο μας για μια τελευταία φορά.

2 Likes

Βέβαια εδώ δεν μας τα λέει καλά.

Άμα είχε χιούμορ πάντως θα έβγαινε σε περιοδεία σαν Neil Old

9 Likes