Ακούει και ντάρκθρον
Α ναι σωστά, παραπέμπει και εκεί
Επειδή κωλοτρίβονται μερικοί όταν μια μπάντα χαλάει την αισθητική τους. Τέσπα, ζητάω κ συγνώμη βασικά για το παραπάνω σχόλιο, αγνόησέ το.
νορσκ αρίσκ, δεν ξεχνάμε
Κακό, αλλά δεν έχει πει ο Φένριζ ότι ήταν μαλακία τους;
Νομίζω τα έχουμε ξαναγράψει και σχετικά πρόσφατα κιόλας.
Για εμένα συγχωρούνται λόγω ηλικίας, αφέλειας και επειδή έκαναν κακές παρέες με Γκρισνακχ.
Μόλις είδα Kanonenfieber στη Στοκχόλμη… οδοστρωτήρας…Ούτε λόγια με το κοινό ούτε τίποτε… ασταμάτητοι…δώσανε την παράστασή τους κ τέλος…Σαν πράξεις όπερας
Panzerfaust υπερβολικά δυνατός κ μπουκωμενος ήχος…σπάσανε τα τύμπανα μας σχεδόν…δεν μου αρεσαν
Χμ, να δούμε τι θα γίνει εδώ, το μαγαζί που παίζουν είναι μέρος του Ροκεφελερ που γίνεται το Ινφερνο οπότε έχει καλό σύστημα ήχου.
Λίγα λόγια για το χθεσινό λάηβ των Kanonenfieber/Panzerfaust στο Όσλο. Δεν είχα ακούσει ούτε ένα κομμάτι από τα άλμπουμ των 2 μπαντών αλλά αποφάσισα να πάω, υποθέτω γιατί ήμουν κλεισμένος στο σπίτι για αρκετό καιρό κ είχα μπουχτίσει (ξαναπονάω στα λαιμά συν λίγο βήχα οπότε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό).
Έφτασα λίγη ώρα πριν βγουν οι (Καναδοί τελικά) Panzerfaust στην σκηνή κ ενώ ο ήχος δεν ήταν τόσο προβληματικός όσο στην Στοκχόλμη, όπως ανέφερε παραπάνω ο γκοστ οφ φρηντομ, μουσικά δεν μου είπαν τίποτα κ περίμενα πότε θα τελειώσουν γιατί έτσι κ αλλιώς ήμουν τουρίστας εκείνη την μέρα. Νομίζω ότι αυτό που κάνουν, οι επιρροές τους το κάνουν σαφώς καλύτερα. Μου θύμησαν σχήματα όπως οι Πολωνοί Mgła, στα τύμπανα μάλλον, αλλά κ Marduk. Βαρετοί μάλλον, οκ 45 παίξαν πούλο…
Για τους Kanonenfieber, ενώ ήμουν λίγο μουδιασμένος στην αρχή, δλδ δεν με έπιασαν από το λαιμό, κατάλαβα για ποιον λόγο αρέσουν στον κόσμο κ σχεδόν γέμισαν το μαγαζί.
Υπήρχε ένα πανό με το λογότυπο της μπαντας πίσω κ άρχισαν να παίζουν στα ηχεία του μαγαζιού παλαιά γερμανικά τραγούδια από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο (υποθέτω δλδ γιατί αυτή είναι η θεματολογία της μπάντας). Η μπάντα βγήκε ντυμένη με παλιές πολεμικές στολές κ καλυμένα τα κεφάλια τους. Η μουσική τους βασίζεται πολύ στα leads, υπάρχει δλδ πολύ μελωδία, η οποία δένει πολύ όμορφα με αυτό το death/black metal που παίζουν. Όλα τα λεφτά είναι ο τραγουδιστής τους, χαρισματικότατος, με πολύ κίνηση, έκφραστικότατος, χρησιμοποιώντας τα χέρια του για να δημιουργήσει εικόνες από τον πόλεμο. Αλλαζε στολές σαν την Μιμή Ντενίση στο Παρά 5… (είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτηκα, μην γελάτε).
Χορταστική εμφάνιση, 85 λεπτά κ θα δώσω ευκαιρία στα 2 άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει.
Οι τιμές των εισητηρίων, τουλάχιστον Αγγλία που είμαι εγώ, έχουν ξεφύγει τελείως. Ενδεικτικά.
Manowar: 100+
Ghost: 100+
Sabbaton: 80+
Arch Enemy-Amorphis: 50+
Saxon-UDO: 50+
Οτιδήποτε κάτω από 40 θεωρείτε bargain.
Ένας λόγος που σταμάτησα να πηγαίνω σε συναυλίες.
ε, τίμιο εισιτήριο
διαφωνώ, αλλά οκ.
οποιαδήποτε από τις 4 μπαντες θα μπορούσε να είναι headliner με 2-3 τοπικές κ το εισιτήριο θα ήταν 30 ευρώ
Λιρες λεει, φανταζομαι. Αρα επι 1,2.
yep λίρες.μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά εγώ νομίζω ότι έχουν ξεφύγει οι τιμές σε ύψημη διαχειρίσιμα από την πλειοψηφία τωνοπαδών.
Μιλανο 6/12
Το εν λογω ταξιδι εγινε κυριως για τους anthrax(που δεν ειχα ξαναδει) αλλα σιγουρα επαιξε ρολο το συνολικα τρομερο line up.
Το περιφημο Alcatraz ειναι ενα εξαιρετικο venue και το συγκεκριμενο live ηταν sold out απο καιρο.
Οι Testament ειχαν ,οπως θα περιμενε κανεις, μια ακρως επαγγελματικη αποδοση και ηταν σιγουρα πιο κεφατοι σε σχεση με το sweden περσι το καλοκαιρι.Ο Chuck ηταν σε φορμα ενω ο Skolnick κατα τα γνωστα επαιξε τις καλτσες του χωρις ουτε καν να προσπαθησει.
Τους Kreator ειχα να τους δω δεκαετιες και καθως δεν τους παρακολουθω δισκογραφικα δεν ηξερα τι να περιμενω.Εν τελει ηταν αναμφιβολα η κορυφαια μπαντα της βραδιας.Αδιανοητος ηχος,φανταστικη αποδοση ολων προεξαρχοντως του Mille,επιβλητικη σκηνικη παραγωγη.Τι αλλο να ζητησει κανεις;
Τελος οι Anthrax,εχοντας εναν εξαιρετικο Joey και τον Scott σε ρολο co frontman δεν δυσκολευτηκαν να ταρακουνησουν το ,πολυ εκδηλωτικο, κοινο που οπως φανηκε ηταν εκει πρωτιστως για αυτους.Προσωπικα δεν τρελαθηκα αλλα σε καμια περιπτωση δεν με απογοητευσαν.Απλως αισθανθηκα πως η εμφανιση τους ηταν υπερβολικα προβλεπε (μαλλον το παραψειριζω).
Υ.Γ. Πρωτος εγω αυτοσαρκαζομαι για την ψυχαναγκαστικη αγορα πανακριβων tshirt.
Αλλα…οποιος ισχυριστει πως το κατωθι επος κακογουστιας δεν αξιζει (τουλαχιστον) τα 45 ευρω που εδωσα ειναι επιεικως εμπαθης.
Τρομερο πακετο συγκροτηματων και εκπληκτικη μπλουζα. Θα προτιμουσα να μην εχει το λογκο των Τεσταμεντ, αλλα και παλι ειναι φανταστικη.
Guns n Roses με Rival Sons στο Firenze Rocks