Εχω γνωστους στη Βαρκελωνη, ηδη ονειρευομαι βουτιες στη Μπαρσελονετα, βαζω αντιηλιακο καθε μερα στην Αθηνα, χειμωνα-καλοκαιρι (π.χ. ακομη και σημερα) εδω και καμποσους μηνες, ενας εξτρα λογος που μου αρεσει η ιδεα ειναι το καλοκαιρι, λατρευω Εστρεγια (ετσι προφερεται, εκτος αν στα καταλανικα ειναι “λαμδα”, που δεν νομιζω), δεν με νοιαζουν τα φουσκωτα αλλα ειμαι πολυ νεος (οπως ειναι γνωστο) ακομη για να μην διασκεδασω με την ψυχη μου με ο,τι μου προσφερεις, μου ελειπε μονο αυτη η πληροφορια για τη μετακινηση απο/προς τον χωρο (θα εβρισκα λυση με τους γνωστους μου βεβαια).
Εχω κλεισει ηδη ενα ξενοδοχειο για να βρισκεται, θα αποφασισω στην πορεια αν θα το κανω. Ειναι νωρις και υπαρχουν πολλα που πρεπει να υπολογισω ως τοτε. Ευχαριστω για το ινφο ομως.
To Eindhoven ειναι νομιζω απο τις πιο βαρετες πολεις που εχω επισκευτει ποτε …
Και την επισκευτηκα με τελειο καιρο και ηλιο - δε τολμω να τη φανταστω γκρι και με βροχη.
ναι και χουδας πριστ κτλ κτλ. χαχα. εεε κοίτα. αν βάλει και άλλη καλή παλιατζούρα, θα το σκεφτώ κι εγώ ίσως. Επίσης. αν μιλάς για τις μέρες του φεστιβάλ, μάλλον δύσκολες οι βουτίες. αλλά αν κάτσεις μερικές μέρες ακόμα… επίσης δες αν παίζει και τπτ άλλο. πχ, είδα guns εκεί με διαφορά 4 ημερών. πριν κλατάρει ο αξλ και τα λέει τα μισά η πληκτρού. με βάζεις σε σκέψεις ρε γμτ… χιχι.
Εζησα για λιγο στην Ισπανια, ειχα παθει πλακα: ουβε δος (U2), σπιδερμαν (ευκολο), δεου βε δε (dvd) και αλλα ομορφα. Στον Σπιδερμαν εκλασα απο το γελιο, τους U2 δεν τους καταλαβαινα οσο κι αν μου το επαναλαμβαναν (μεχρι που ενας Αγγλος πεταχτηκε για να μου εξηγησει). Τωρα ολα αυτα μου φαινονται πολυ γλυκα και ωραια.
Δεν σκοπευω να παω τοσο πολυ στη Βαρκελωνη, ειδικα κατακαλοκαιρο πρεπει να κρατησουμε καμια μερα αδεια για πραγματικες διακοπες, οποτε οι Γκανζ καιγονται. Αλλα ειναι καλη η ιδεα σου να κοιταξω μηπως παιζει τπτ αλλο 1-2 μερες νωριτερα/αργοτερα, μηπως το συνδυασω.
Για τις βουτιες, ζητω προκαταβολικα συγγνωμη απο ολους, αλλα:
μπανιο στη θαλασσα ακομη στις 11 το πρωι > οποιαδηποτε μικρη μπαντα που παιζει στη 1 το μεσημερι
Το βλεπουμε αυτο, αναλογα το billing. Ας ερθει με το καλο η ωρα να το αποφασισω και θα βολευτουν ολα.
Eindhoven πηγα τον περασμενο Μαιο για να δω back to back NoFx! Καθησα 3 μερουλες γεματες και παροτι εφαγα απο κανα 5-6ωρακι τις 2 ημερες των συναυλιων, νοικιασα ενα ποδηλατο και γυρισα το μεγαλυτερο κομματι της πολης η οποια δε μου φανηκε ιδιαιτερα μεγαλη!
Πραγματι ψιλοβαρετη πολη χωρις κατι το τρομερα ιδιαιτερο αλλα δε περασα ασχημα παρ’οτι πηγα μονος! Διακοπες στο εξωτερικο γαρ!
Απο Barcelona γυρισα τη Κυριακη μετα απο ενα 5ημερο! Πανικος, κοσμος παντου, απολαυσα και Sum 41 στο Palau Sant Jordi! Περασαμε ωραια με ενα φιλαρακι που πηγαμε αλλα ουτε που καταλαβαμε οτι βρισκομαστε στην Ισπανια/Καταλονια!
Τωρα με δελεαζει το επερχομενο πακετακι Godsmack/POD/Drowning Pool στη Σοφια στις 22/3. Δε ψηνομαι να καθησω ομως πανω απο 2-3 μερες. Φτανουν λετε για να γυρισω τη πολη και να δω τα απαραιτητα;
Οι παλιότεροι θα θυμούνται τους Héroes Del Silencio που είχαν κάνει αρκετή επιτυχία στα early nineties έχοντας στίχους στην μητρική τους γλώσσα, τα ισπανικά. Σε μια συνέντευξη στο MTV που είχα δει, όταν ο δημοσιογράφος τους ρώτησε για τις επιρροές τους, ανέφεραν μεταξύ άλλων και τους… Λεντ Θέππελιν!
Το ότι η όλη κουβέντα γινόταν στα αγγλικά έκανε το γεγονός ακόμη πιο αστείο!
Πολυ δεμενη μπαντα με γεματο ηχο! Επισης, το σετλιστ αγγιζει το τελειο. Παιζουν κομματια απο ολη τη δισκογραφια τους, δεν λειπει κανενα απο τα hits τους και το ολο σκηνικο αγγιζει το 2ωρο! Το σαπορτ δεν μου αρεσε (Neck Deep, τους ειχα δει και στο Ejekt).
2 βδομάδες στο σπίτι λόγω βακτηρίου, μάλλον στρεπτόκκοκος κ χθες βγήκα πρώτη μέρα έξω για να δω τους Dead Congregation στο Όσλο, πρώτη φορά από ότι έμαθα εδώ κ κλασικά μιλάμε για εκπληκτική εμφάνιση από την καλύτερη ακραία μπάντα του μικρού αυτού μπ@ρδέλου που λέγεται Ελλάδα. Έπαιξαν στα πλαίσια του Oslo Deathfest, ένα διήμερο φεστιβάλ που ξεκίνησε την Παρασκευή. Γενικά λόγω αρρώστιας έχασα λάηβ που ήθελα να πάω όπως Dark Tranquillity/Moonspell την Τρίτη, Funeral χθες όπου είχαν release party για το νέο άλμπουμ κλπ… .
Dead Congregation όμως δεν θα έχανα οπότε μάζεψα τα κομμάτια μου κ πήγα στο Goldie bar/club όπου τα συγκροτήματα μοιράζονταν μεταξύ των 2 σκηνών. Ο χώρος του bar ήταν μικρός για τον κόσμο που παρευρέθηκε ενώ του club ήταν σχετικά μεγάλος κ φαινόταν ψιλοάδειος. Εντυπωσιακοί οι Execration και οι Morbific, με τους δεύτερους να παίζουν πάνω στο μπαρ κ εννοείται γινόταν χαμούλης οπότε μετά από 2 κομμάτια κατέβηκα κάτω να ξεκουράσω το πονεμένο κορμί μου.
Οι Dead Congregation μπήκαν με τα Martyrdoom/Hostis Humani Generis και μας προετοίμασαν για το τι θα ακολουθούσε. Ο ήχος δεν ήταν κ ο καλύτερος, λίγο πιο μπασαριστός/μπουκωμένος από ότι θα ήθελα αλλά κ πάλι μιλάμε για αρχηγική εμφάνιση. Η τριάδα Only Ashes Remain/Promulgation of the Fall/Serpentskin από το πιο πρόσφατό τους άλμπουμ είναι από τις καλύτερες στιγμές σε όλο το death metal, η ροή των τριών κομματιών είναι απίστευτη, ειδκά όταν μπαίνει το τελευταίο είναι λες κ σε χτυπάει τρένο. Auguring an Eternal War από το μίνι άλμπουμ του 2005 κ σε κάποια φάση ο Αναστάσης ανακοινώνει ότι το επόμενο κομμάτι είναι από το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2025! Σοκ ρε!
60 λεπτά αδυσώπητου death metal και ελπίζω να μας επισκευτούν ξανά για την προώθηση του νέου άλμπουμ όταν αυτό κυκλοφορήσει με το καλό.
Αύριο παίζουν οι Kanonenfieber εδώ με κάποιους Panzerfaust, οι οποίοι 2οι δεν ξέρω ποιοι είναι γιατί υπάρχουν διάφοροι με αυτό το όνομα κ δεν υπάρχει το όνομά τους στην αφίσα . Έχει κανείς επαφή με Kanonenfieber? Τι να περιμένω? Το σκέφτομαι να δώσω το παρόν μετά από 2 βδομάδες στο σπίτι. Η αρχή έγινε το Σάββατο με το Deathfest…