Οι των extreme sport για ρίξτε καμία ιδέα για εδώ. Πάω για Triptykon και Blood Incantation κατά βάση και με ενδιαφέρουν 3-4 ακόμα (Cryptopsy, Warbringer, Spectral Wound ενδεικτικά). Ποιους άλλους δε θα χάνατε;
Οι Anthrax είχαν την καλοσύνη να μοιραστούν το presale code με όλο τον κόσμο στο Facebook, οπότε μάθαμε ότι τα εισητήρια θα κοστίζουν από 100 ως 200 λίρες. GA και Golden Circle ή κήπος όπως το λένε. Capacity 45000 αν χρησιμοποιηθεί όλο, οπότε υποθέτω ότι τα τικέτια δεν θα εξαφανιστούν από την πρώτη μέρα. Ο χώρος είναι open air με ότι αυτό συνεπάγεται στο Λονδίνο. Προσωπικά δε θα το τιμήσω, καθώς τα 170 (έχει δύο τιμές για το golden circle, 170 είναι η χαμηλότερη, not sure ποιες οι διαφορές) για τον κήπο είναι πολλά.
Εβγαλα για Λονδινο Slayer 110 λιρες γενικο standing τωρα αυτο δεν ξερω μεχρι ποσο κοντα στη σκηνη μπορεις να εισαι.Κατι που μου κανε εντυπωση απτην ticketmaster ειναι οτι το qr ειναι θολο και θα φανει κοντα στις μερες του λαιβ
Τη μέρα του λάϊβ μη σου πω ότι θα φανεί.
Δεν γνώριζα οτι παίζει τέτοια φαση.Μπηκα στο reddit και γραφουν πολλοι χρηστες οτι το κανουν και σε αγωνες ποδοσφαίρου
σε κάποια συναυλία Maiden το bar code άλλαζε κάθε 60 δευτερόλεπτα ή κάτι τέτοιο. Η εταιρεία ήταν η AXS νομίζω.
Άσχετο αλλά είδα χθες Zakk Sabbath και ήταν τόσο καλά ! και με λογικό εισιτήριο. Γιατι δεν τους φέρνει κάποιος στην Ελλάδα ;
Παιχταράς ο Ζακκ και φωνάρα. Περάσαμε καταπληκτικά. Και ακομα καλύτερα, γιατι το λάηβ ηταν 20.30 - 22.00, σπιτι ολοι πριν τις 23.00. Ωραιο σετλιστ επισης με snowblind
Θα έβαζα σίγουρα στο πρόγραμμα Bedsore, Lamp of Murmuur, Undergang.
Σε εμάς εδώ το εισιτήριο έχει 55€. Εμένα πολλά μου φάνηκαν πολλά για να ακούσω 13/14 τραγούδια απο μπάντα διασκευών. Σίγουρα είναι ο Zakk αλλά δεν παύει να είναι μπάντα διασκευών. Χαίρομαι τουλάχιστον που λές ότι είναι καλοί.
διασκευών μεν, αλλά παιζουν deep cuts, με πιο σύγχρονο ήχο και σίγουρα πολύ κέφι.
επίσης μαλλον μας τελειωνουν οι sabbath αρα στο μελλον δεν θα εχουμε αλλη επιλογη