Τι να σου πω ρώτα τον ίδιο αυτός ξέρει. Δεν το συνέδεσα έτσι να σου πω την αλήθεια, μίλησα μουσικά σαν ονόματα. Δηλαδή και οι Megadeth που περιοδεύουν μαζί τοὺς σημαίνει κάτι, ότι συμμερίζονται ίδιες απόψεις ή στάσεις ;Ούτε εμενα μου αρέσει η στάση του.
Έκλεισα. Βερολίνο. (δεν φτανόταν η Κοπεγχάγη). Έφτιαξε το συναυλιακό μου καλοκαίρι.
ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΗΛ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ
Εκεινη την ημερα εχω μπαρμπα Bruce στο Μιλάνο.
Νομίζω είναι η τελευταία ευκαιρία να δω Neil Young. Μου είναι λίγο δύσκολο αυτό το καλοκαίρι, αλλά ίσως το παλέψω και εγώ. Ιούνιος δεν παίζει, άρα μένει Ιούλιος, άρα Βερολίνο και εγώ που δεν έχω ξαναπάει κιόλας. Κάπως πρέπει να τα βολέψω, θα δείξει.
προσπαθώ να ανεβάσω το print screen με τις τιμές και μου βγάζει σφάλμα…
anyway είναι 180€ τα “Golden Circle” που είναι στην πλατεία του θεάτρου το οποίο έκλεισα.
και μετά πάνε για καθήμενους 180 - 151 - 123 - 105 - 88
Που βρήκες τιμές ρε; Ή είσαι σε κανα φαν κλαμπ;
ναι. εντωμεταξύ τι χαζός που είμαι. μπορούσα να στείλω απλά το λινκ!
μπείτε στο σάητ του Neil Young. έχει links για τα sites απλά δεν μπορείς να κάνεις checkout χωρίς τον κωδικό του μέλους.
Εν τω μεταξύ όλο το stehplatz το λέει “golden circle”, κλάιν μάιν, αυτό είναι όλη η αρενούλα ρε… Τεσπά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις πολύ ωραία με τον μπάρμπα
να πω εδώ πως είτε είχε μηδενική προμήθεια είτε ήταν κρυφή εντελώς και δεν την ανέφεραν πουθενά. και επίσης σου έδινε τη δυνατότητα για ταυτόχρονη επιλογή εισιτηρίων από διάφορες κατηγορίες με ένα checkout πράγμα που νομίζω δεν κάνει κανένας μεταπωλητής στην Ελλάδα.
με αυτές τις τιμές καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο δε μπορούμε να έχουμε τον μπαρμπα Νηλ στην Ελλάδα ακόμα και αν όλα τα υπόλοιπα στο σύμπαν ευνοούσαν.
Ωραίος!!! Προφανώς και golden circle σε τέτοιες once in a lifetime συναυλίες.
Δε μου βγαίνει να κλείσω από τώρα, θα το παλέψω τελευταία στιγμή και αν κάτσει καλώς.
Αν δω ότι έχει στο σετ το rockin’ in the free world θα μου δώσει μια ώθηση.
Γενικώς αλλάζει τραγούδια κάθε βράδυ ο Neil.
Σάββατο θα δω Green Day (και AFI) να παίζουν ολόκληρα Dookie & American Idiot + μερικα διαχρονικά χιτακια απ τα υπόλοιπα και κανα 2 απ τον καινουριο δισκο σε σετ 2,5 ωρών. Μπομπα!!
Οσονούπω ανακοινώνονται Slayer αγγλία και ουαλία.
ήταν που το είχανε διαλύσει …
είναι πολλά τα λεφτά…
Εσβησε ενα τεραστιο εφηβικο απωθημένο με τους green day σημερα. Θα επανελθω με περισσότερα αργοτερα γιατι παω για νάνι. Απλα οποιος έχει την δυνατότητα μην τους χάσει κανουν εκρηκτικά live.
Σαββατόβραδο λοιπόν προχθές στην Βιέννη και έπαιζαν οι Tribulation στην γειτονιά μας.
Παρόλο που δεν ήμασταν τρελοί θαυμαστές, είπαμε να το δοκιμάσουμε.
Σε ένα μάλλον μισογεμάτο venue, oπου έχουμε δει μεγαλύτερα ονόματα οπώς οι Ηelmet ή οι Corrosion of Conformity, βγήκαν στην ώρα τους, με το αδιάβροχο make up τους και τα λιβάνια τους.
Η μπάντα με καλό ήχο, με πολλές πόζες, μας κέρδιζε τραγούδι με το τραγούδι. Ο σκαθαροζούμης, θέλω να πώ ο τραγουδιστής, παρόλο που τραγουδάει μονότονα, ήταν carbon με το στούντιο και με το μπάσο όσο να πεις δεν είναι και φούλ εύκολο. Οι κιθαρίστες κομπλέ, με τις αλλαξοκολιές στα σόλο, με τις δισολιες τους, μουρμουρούσαν τα κομμάτια, επαγγελματική δουλεία.
Το setlist το ξέραμε από το γνωστό site, αλλά παρόλα αυτά γουστάραμε φουλ σχεδόν σε κάθε κομμάτι. Το Murder in Red μόνο μου φάνηκε πως δεν τους βγήκε πολύ καλά, γιατί όπως είναι λογικό είχε πολλά προηχογραφημένα και κάπου δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο set. Επίσης κοιλία μου φάνηκαν και τα 3 συνεχόμενα από το The Formulas of death, άλλα δεν είμαι και τόσο φαν του album. Βέβαια μετά από αυτά τα 3 παίξανε χωρίς ανάσα το πιο πιασάρικο και uptempo κομμάτι τους ( Melancholia) οπότε έγινε ο αναμενόμενος χαμούλης.
Εάν τους πετύχετε κάπου κοντά σε εσάς, μην τους χάσετε.
Υ.Γ. Την ίδια μέρα κάναμε την δήλωση φορολογίας και βγήκε ότι θα έχουμε μια σεβαστή επιστροφή, οπότε ήταν Hamartia να μην πάρουμε και κανένα μπλουζάκι.
Γαμώτο, παίζουν ίδια μέρα με τους Sadistic Intent τον Απρίλιο, τους οποίους βέβαια τους έχω δει 2 φορές κ παραμένουν σταθερή αξία συναυλιακά, ενώ Tribulation δεν έχω δει.