Συναυλιες στο εξωτερικο

Το έχω κατά νου για τιμές καθώς πήγα πέρσι Στοκχόλμη!

Φταίει και το δικό μας πουτσοαεροδρομιο που έχει κόψει πολλές low budget τύπου Ryanair και έχει γίνει μονοπώλιο της Aegean

1 Like

Η φτηνοτερη σκανδιναβικη. Καταλαβαινεις…

Σε ποναει η αναπτυξη των αυτοδημιουργητων επιχειρηματιων της Aegean;;;;;

4 Likes

Από τις πόλεις που δεν θέλω να ξαναπεράσω ούτε απ’έξω. Μαλακία μου που δεν πρόλαβα να πάω στο Βάσα ομως…

Είδα Pearl Jam εκεί, στο θερινό ηλιοστάσιο του 2022. Η φώτο είναι τραβηγμένη 21:45.
I approve.

Και είναι και μια ωδή στην ανικανότητα αυτό το αεροδρόμιο.

7 Likes

Όταν λέτε νέο, δηλαδή πόσο νέο; Γιατί εγώ και το '17 που είχα πάει, έβριζα

1 Like

Το '20 άνοιξε το νέο.

1 Like

Με καμια δεκαρια χρονια καθυστερηση, κιολας.

Να ας πουμε αυτο για την Στοκχολμη ειναι μια αρκετα πιο ακραια δηλωση απο αυτην για το Βερολινο.

1 Like

Άμα δεν έχεις μητσοτάκη δεν λειτουργεί τίποτα.

1 Like

Ας μην ειμαστε απολυτοι. Εστω, Μπακογιαννη της καρδιας μας.

Το πουλέν μου θα είχε φτιάξει αεροδρόμιο και μετά θα το γκρέμιζε για να το ξαναφτιάξει.

Μπορεί να είχε βρει το εργαστήρι του Δαίδαλου από κάτω

6 Likes

Του Τζεπέτο πιθανότερο

7 Likes

https://www.rollingstone.com/music/music-news/neil-young-2025-love-earth-world-tour-1235277360/

Ανακοινώθηκε και επίσημα και αφήνω τις ημερομηνίες για όποιον ενδιαφέρεται. Για μένα παραμένει πρώτη επιλογή το Βερολίνο, αλλά μάλλον το κορίτσι θα με πάει Κοπεγχάγη μιας και υπάρχει το επιχείρημα “δεν έχουμε πάει” και συνήθως επιλέγω τα ταξίδια βάσει συναυλία. Οπότε λέω να της κάνω το χατήρι (και δε βαριέσαι λεφτά υπάρχουν :stuck_out_tongue: )

4 Likes

Απογοήτευσα στα tips μου για Aμβρούργο, ξαδέρφη μου ζωντόβολο με ξεπέταξε, προτείνοντάς μου ότι πιο basic μπορεί να βρει κανείς σε ένα απλό google search “5 πράγματα να κάνεις στο Αμβούργο”/αναμενόμενο λίγο γιατί η φάση της είναι σπίτι-διάβασμα-διδακτορικό-σπίτι-διάβασμα-διδακτορικό και μηδενικά επίπεδα socializing → αλλά διάολε

εδώ θα το πάρω προσωπικά και αν και τα έχω γράψει σχετικά αναλυτικά στο αντίστοιχο νήμα, θα είμαι standby για οποιαδήποτε extra πληροφορία ή tip

άσχετη παρέμβαση της ημέρας

συνεχίστε

1 Like

Ωραίο πακέτο, μακάρι να περνούσε και από τα μέρη μας.
Εδώ οι διοργανωτές φέρνουν μεγάλα ονόματα μόνο καλοκαίρι.

Megadeth support στους Disturbed

Δεν περιγράφω άλλο

3 Likes

Το κοντινοτερο σημειο στο οποιο φτανει ειναι η Βουδαπεστη ρε, το οποιο ειναι πολυ μακρια.

Ναι δεν κατεβαίνει νότια είναι η αλήθεια, αλλά μπορεί να προστεθούν ημερομηνίες πότε δεν ξέρεις. Καλά για Ελλάδα πιστεύω δεν υπάρχει περίπτωση για τέτοιο πακέτο τέτοια εποχή.

Μετά τη συναυλία θα υπογράψει βόμβες για όλους ή μόνο για όσους έχουν vip εισιτήριο;

5 Likes