Συναυλιες στο εξωτερικο

Τσέκαρα εισιτήρια από Όσλο για Αϊντχόβεν, απαγορευτικά…όχι ότι θα μείνει εισιτήριο διαθέσιμο για τη συναυλία. 5 σολντ άουτ εμφανίσεις μέσα στον Αύγουστο, σιγά μην είναι διαφορετικό αυτό. Κάντε ρε μλκς μια περιοδεία να χαζέψει ο κόσμος.

3 Likes

αυτη τη πρωτη μερα του Graspop την θελω σαν τρελος και ειναι sold out

Γραφτηκα στην waiting list αλλα δεν ξερω τι πιθανοτητες εχω

Graspop first day

εχει παει κανει να πει εμπειρια?

και τι παιζει με τα εισιτηρια?

Προσωπικά θεωρώ ότι αξίζει περισσότερο να πάει κανείς όλο το τετραήμερο. Μπαντάρες έχει όλες τις μέρες, η διοργάνωση είναι πάρα πολύ καλή, και γενικά είναι σχετικά οικονομικό φεστιβάλ να πάει κανείς.

Εμείς πήγαμε πέρσι, θα πάμε και φέτος, αλλά και του χρόνου και όσο αντέχουμε βασικά.

Εδώ η εμπειρία μας

2 Likes

Έκανε μια ανάρτηση ο Neil Young στο site του σχετικά με την ανακοίνωση της περιοδείας στις 24/2, αλλά κατέβηκε (https://faroutmagazine.co.uk/neil-young-tour-uk-europe-north-america/)

στο reddit βρήκα ένα printscreen με τις υποτιθέμενες συναυλίες. Προφανώς δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Το αφήνω εδώ για όποιον θέλει να έχει το νου του. Αν ισχύει μάλλον προς το Βερολίνο θα σκεφτώ.

1 Like

Τρομερό venue.

1 Like

Αυτό που είναι μέσα στο δάσος δεν είναι; δεν έχει κάτι άλλο εκείνη την ημερομηνία, οπότε ίσως είναι και legit το πρόγραμμα. βλέπουμε.

Αυτο ειναι, ναι. Και αυτο σημαινει και το ονομα του. Το ειχαν φτιαξει οι ναζι για τους Ολυμπιακους Αγωνες του 1936 - λιγο παραδιπλα ηταν που τους ειχε ξεφτιλισει ο Τζεσι Οουενς, στο Ολυμπιακο Σταδιο.

4 Likes

Νομίζω η πιο οικονομική συναυλία ,από πλευράς αεροπορικών, είναι στις Βρυξέλλες. Περίμενα περισσότερες ευρωπαϊκές στάσεις

νομίζω πως θα είναι αρκετά αδιάφορη σαν εκδρομή όμως, και συνήθως προσπαθώ να τα συνδυάζω.
περιμένω να γίνει και επίσημο και εξετάζω και την Κοπεγχάγη μιας και Βερολίνο έχω πάει 4 φορές-αν και το λατρευώ.

1 Like

το μόνο που αξίζει από τις Βρυξέλες είναι τα σοκολατάκια και η μπύρα. Αν αποφασίσεις να πας έχω κάνει διατριβή στα σοκολατάκια και ευχαρίστως θα προσφέρω γνώση. Βερολίνο δε μου άρεσε. Κοπεγχάγη την αγάπησα. Και πας και μονοήμερη Μάλμε από εκεί.

2 Likes

Υπαρχουν στιγμες που χανω την πιστη μου στην ανθρωποτητα :frowning:

EDIT: @Lupin εκλεισα Βερολινο για Δεκεμβρη, δεν αντεχω να περιμενω :partying_face:

3 Likes

YARN | Uh, we don't do that here. | Avengers: Infinity War (2018) | Video clips by quotes | 34ba73a7 | 紗

7 Likes

LOL, γούστα είναι αυτά. Γενικά δεν μου αρέσει η Γερμανία.

ωπα. δεν τα λέμε έτσι απότομα αυτά.

κάποιος έπρεπε να το πει!!!

Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην καλη μπυρα ρε ασεβαστοι :grey_question:

2 Likes

Οι Βρυξέλλες είναι ελαφρώς υποτιμημένες, έχω να πω.

1 Like

Οι Βρυξελλες ειναι μια πολυ ομορφη αλλα ελαφρως βαρετη πολη, για εμενα.

Δεν παυει ομως να ειναι η πρωτευουσα του παγκοσμιου πρωταθλητη.-

2 Likes

Δεν υιοθετω, don’t shoot the messenger. Στο μεταξυ δεν εχω παει ποτε, λογικο αφου το Βελγιο δεν υπαρχει, ισως αλλαξω γνωμη.

4 Likes

3 Likes

Παντως σε τιμες, Κοπεγχαγη >>> Βρυξελλες > Βερολινο. Αυτο που γαμιεται στο Βερολινο πλεον ειναι τα αεροπορικα, απο τοτε που εγινε το νεο πουτσοαεροδρομιο εχουν ακριβυνει πολυ.

3 Likes