Συναυλιες στο εξωτερικο

https://www.youtube.com/shorts/YUV57jaRJzg?feature=share

https://www.youtube.com/shorts/pF4aS8qkPRM?feature=share

Δεν ξερω αν εχετε δει τι γινεται με τις συναυλιες των SOAD στην Νοτια Αμερικη, αλλα τα λογια ειναι περιττα. Το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι ο Bruce Dickinson θα ειχε παθει 17 εγκεφαλικα και 12 ανευρυσματα.

5 Likes

Έπρεπε να φύγω για κεντρική Ευρώπη όταν έσκασε η κρίση για να βλέπω τέτοια ωραία πακετάκια!

4 Likes

To σκέφτομαι να παω Πράγα , Morse έχω δει αλλά όχι Flower Kings

Καλή φάση , δεν τα ξέρω τα παιδιά , αλλά λόγω καταστασης και ντορου καλά θα είναι

Κοπεγχαγη 6/6
Απο τις εξαιρετικα σπανιες φορες που αυτο το αγαπημενο σουπερ γκρουπ βγαινει,εστω και για απολυτως περιορισμενη,περιοδεια και βεβαια επρεπε να τους δω.
Η ολη φαση μου θυμισε την αντιστοιχη με τους winery dogs οπου ηξερες απο πριν πως το επιπεδο της αποδοσης αλλα και της αλληλεπιδρασης μεταξυ των μουσικων θα ηταν υπερανω σχολιασμου.
Ξεχωρισα παντως το υπεροχα παλιακο και σπανιο σε στυλ χαρντ ροκ παιξιμο του jason στα τυμπανα και εννοειται την εξτρα περιποιηση που επιφυλαξε στο hammond του ο σπουδαιος Sherinian (ενταξει το γεγονος οτι ο hughes τον ενεταξε στην ιδια κατηγορια hammondiκων-συγκεκριμενα ε;-παιχτων με τους lord και emerson μου ακουστηκε καπως αλλα παλι ποιος ειμαι εγω να τον αμφισβητησω).
Κορυφαιες στιγμες δεν υπηρχαν γιατι ολο το σετ ερεε για δυο ωρες και μεχρι το οργασμικο φιναλε του mistreated απολυτως αρμονικα ,αλλα σιγουρα θα ξεχωριζα τις στιγμες που αποφασιζαν να τζαμαρουν προς τερψιν του ,προφανως και λογω ηλικας ,συνηθισμενου σε τετοιου ειδους 70’s live ακροβασιες κοινου.

16 Likes

Ζήλεψα!

1 Like

Super!

1 Like

Ωραία έκατσε η συγκυρία τριήμερο-ταξίδι-συναυλία, οπότε μια μικρή σύνοψη της χτεσινής βραδιάς στο Columbiahalle του Βερολίνου.

Για τον μεταλλικό ΤΙΤΑΝΑ Kevin Heybourne θα μπορούσα άνετα να πω διάφορα γραφικά του τύπου “30 λεπτά ANGEL WITCH > όλη η μουσική σας”, η αλήθεια όμως είναι ότι το μισάωρο (υποθέτω λόγω υπερ-αυστηρού γερμανικού προγράμματος) σετ τους λειτούργησε κατά βάση ως δυνατό ζέσταμα. Ακόμα κι έτσι, τέσσερις ύμνοι απ’ το ομώνυμο (“Atlantis”, “White Witch”,“Sorceress”,“Angel Witch”) και σφήνα ενδιάμεσα το “Death from Andromeda” ήταν ό,τι έπρεπε για ξεκίνημα. Ελπίζουμε να τους ξαναφέρει κάποιος Ελλάδα για φουλ σετ σύντομα.

Πάμε τώρα και στους PARADISE LOST σε άχαρο ρόλο μεν (support, ένα 40λεπτο) με φουλ διάθεση και σούπερ απόδοση δε. Το σετ ουσιαστικά ήταν 8 από τα κομμάτια που έπαιζαν στο βορειοαμερικάνικο τουρ (“Enchantment”, “Enemy”, “No Hope”, “Ghosts”, “FDUDUU”, “Last Time”, “Embers Fire”, “Say Just Words”), πολύ καλή ροή έχω να πω και ο Nick μια χαρά ερμηνεία σχεδόν σε όλα (οκ, δυσκολεύτηκε λίγο στα γυρίσματα του ρεφρέν του FDUDUU, αλλά κλάιν). Υποθέτω Αθήνα θα βάλουν έξτρα 3-4 κομμάτια και θα είναι ακόμα καλύτερα.

Και τώρα, είναι πλέον η ώρα για το απίθανο σόου του Βασιλιά, σε λάηβ βγαλμένο από χρυσές εποχές, με άψογα σκηνικά, θεατρικότητα, ηχάρα, παικταράδες Wead/LaRoque -γενικά μια ομορφιά όλο το πράγμα. Απόδοση μπόμπα, Βασιλιάς με εκστατικά φωνητικά (σε σημείο υποψίας δηλαδή), ωραίος παλμός στο κοινό. Σετλιστ προφανώς προσαρμοσμένο στην περίοδο '86-'90 συν το “Voodoo” συν τα δύο “καινουρια”. Σήκωνε παραπάνω; Σαφέστατα, αλλά αν είναι να βλέπω 90 λεπτά μπόμπα λάηβ όπως πρέπει, ας είναι και τόσο.

Άντε και MERCYFUL FATE τώρα.

18 Likes

Ειδες ποσο ειχαν τα μπλουζακια στο merch?

Βλεπω τα σκηνικα στις φωτο και τα συγκρινω με εκεινα της συναυλιας του Ροδον το '90. Εχει σηκωσει πολυκατοικια και σιγουρα ειναι αυθαιρετο. Πισω αυλη με μπαρμπεκιου για ολη την οικογενεια και τετχοια, συν 2-3 θεσεις παρκινγκ (σκεπασμενες για τον ηλιο). Ωραια θα περασουμε φετο.

6 Likes

40 τα t-shirt KD

1 Like

Ωραιο σετλιστ ο βασιλιάς αλλα θα ήθελα κι άλλο. Ενας μήνας έμεινε και για μας!

αντέχεις ρε πάνω από 90 λεπτά? Ειδικά αν μιλάμε για φεστιβάλ, θέλω να φύγω σπίτι μου :laughing: . Να δω πώς θα την παλέψω στο Beyond the Gates, έχω κλείσει 4ημερο. Ελπίζω οι Λοστ να μην παίξουν 40 λεπτά αν κ όπως έγινε στο Βερολίνο, έτσι κ εκεί βγαίνουν πριν τον Κινγκ.

Μάλλον δεν αντέχω όχι, και ειδικά Μαλακάσα με ο,τι αυτο συνεπάγεται. Αλλά δεν τον εχω δει ξανά οπότε κάνα δυο κομμάτια παραπάνω ίσως να τα πάλευα

1 Like

Σήκωνε και 3 και 4 παραπάνω κομμάτια και το λέω εγώ που πλέον συναυλία πάνω απο 75 λεπτά μου φαίνεται γολγοθάς.

Όμως ο Βασιλιάς σε λίγες μέρες κλείνει τα 69, έχει τις περιπέτειες με την καρδιά και αν είναι να κάνει ένα τόσο σφιχτοδεμένο σόου 85-90 λεπτά, το παίρνω με κλειστά τα μάτια σε σχέση με κάτι μεγαλύτερο που στο τέλος θα αγκομαχάει.

3 Likes

Ήθελα να πάω αλλα ας όψεται η δουλεια…τρομερο lineup παντως…

3 Likes

Α ρε Μπρνο μου εχει λειψει.

2 φορες το εξαμηνο θυμαμαι σε ενα μαγαζι στο kralovo pole παιζανε 3-4 tribute μπαντες οπως Metallica Judas priest , Iron Maiden , Black sabbath και αλλοι. Οι περισσοτεροι ειχαν βαλει μακιγιαζ , κουρεματα κτλπ οπου μερικοι εμοιαζαν με τις πραγματικες μπαντες. Ειδικα ενας εμοιαζε με τον tommy και στελνω φωτο σε φιλο και μου λεει καλα ποτε κανανε οι sabbath συναυλια και δεν το πηρα χαμπαρι?

Ωραια σκηνικα

2 Likes

Καλησπέρα σας.
Just came back from Tallinn.

ΤΡΟΜΠΟΝΟΒΕΝΤΟΥΖΑΤΗΜΕΘΕΞΗΜΗΣΟΥΓΑΜ*%&&^&&^%&^&&@^&ΕΣΚΙΣΑΝΤΑΠΑΝΤΑΟΛΑΡΕΔΕΝΕΧΩΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙΤΕΤΟΙΑΦΩΝΗΡΕΕΕΕΕΕΕ$@^%&$&&$7-5 BRIDGE OF DEATH ΞΕΚΩΛΟΡΕΛΕΠΗΝΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣΠΙΝΑΚΑΣGUYANAΣΚΙΣΙΜΟΡΕΗΗΗΗ

Καληνύκτα σας.

14 Likes

Μια ψύχραιμη τοποθέτηση θα την χαρακτήριζα.

6 Likes