Συναυλιες στο εξωτερικο

Ψυχραιμη και δωρικη τοποθετηση.
Απο αυτες που εχει αναγκη ο τοπος, τουτες τις κρισιμες στιγμες.

1 Like

να κάνω μια ερώτηση γιατί είμαι αδαής;
έχει κανείς εμπειρία από το Waldbuhne στο Βερολίνο; τυχαίο tag @pantelis79 :stuck_out_tongue:

βλέπω εδώ στο site του ότι μπαρμπα Νηλ θα βγει στις 18:00. να ισχύει όντως;; σχεδόν όλα τα events τόσο νωρίς αρχίζουν…

1 Like

Είναι πλούσιο προάστιο εκεί, και έχει -σκληρό- σιωπητήριο τις 22:00, οπότε ναι.

1 Like

Λογικα θα εχει support. Διαβαζω οτι στην Κοπεγχαγη, ας πουμε, ειχε. Επισης δεν ειναι απιθανο να τελειωσει 10:00 η’ 10:30 η συναυλια. Τη φορα που ειχα παει, ειχε τελειωσει 10:30, αλλα πανε και 7 χρονια :grinning:

2 Likes

δεν βλέπω κάποια ανακοίνωση για support. για την Κοπεγχάγη το διάβασα τώρα σε ένα thread στο reddit.
μια χαρά μου φαίνεται να τελειώσει και στις 22:30 και στις 22:00 ακόμα. το να τελειώσει στις 20:00 μου φάνηκε περίεργο γιατί δεν έχω ξαναπάει σε συναυλία που να γίνεται μόνο μέρα. το 2019 που τον είχα δει ήταν σε κλειστό χώρο και νομίζω ξεκίνησε κάπου στις 20:30 ξερωγω…

από ό,τι καταλαβαίνω όμως ισχύει το 16:00 για τις πόρτες, οπότε καλό κουράγιο στο κορίτσι που θα ξεροσταλιάζει ενώ θα βαριέται χαχαχαχααχ

1 Like

Και 22:00 να τελειώσει σχεδόν μέρα θα είναι ακόμα στο Βερολίνο τέτοια εποχή :joy:.

Bruce νομίζω αντίστοιχες ώρες έδιναν στην Πράγα, ότι θα ξεκινούσε 18:00 με άνοιγμα στις πόρτες 15:00. Ξεκίνησε 18:45.

1 Like

Summary

4 Likes

Κριμα, εχω κλεισει 6 Φεβ Μαδριτη. Δοκαρι.

2 Likes

ναι κι εγώ είχα σκοπό να αναρτήσω και να σχολιάσω πόσο μαλακία είναι να μην περάσουν και από Ελλάδα , έχω κιθαριστική καψούρα σε Κοτζεν κιόλας , και η φωνή του μου αρέσει αι το παίξιμο και τα τραγούδια του προτζεκτ συγκεκριμένα

2 Likes

Ικανό τον έχω τον δικό μας τον απαράδεκτο να τους φέρνει ξεχωριστά. Μια μέρα ο ένας και μετά από κάνα μήνα ο άλλος!

4 Likes

Εγω το θεωρω κανονικο επεισοδιο doctor who

4 Likes

Πώς ζήσαμε την πρώτη μέρα του φετινού Graspop, που λέτε. Θα ακολουθήσουν κι οι άλλες τρεις!

7 Likes