Ειδαμε Slayer στο Cardiff στο Blackweir προ 4μερου και χθες Λονδινο στο Finsbury. Ανεπανάληπτοι σφαγεις και στα 2 αν και στην ουαλια ειχε πολλα θεματακια ο ηχος,το πως παιξανε χθες το wicked world φορος τιμης στους Sabbath το κοψανε στη μεση συνέχισαν με Postmortem και καπακια απο μέση μεχρι τελους παλι το wicked world ηταν ολα τα λεφτα και ενα μικρο δωράκι για μας που δεν καταφέραμε να παμε στο back to the begining.Araya φωνη λες και ειναι παλι 30αρης πραγματικά
Για τις τιμές δεν ξέρω, βλέπω όμως ότι μέχρι και οι ίδιοι οι Scorpions, ύστερα από μια δεκαετία (και βάλε) αποχαιρετιστήριων περιοδειών, συνειδητοποίησαν το γελοίο του πράγματος και πλέον βρήκαν άλλη αφορμή, (την συμπλήρωση των 60 χρόνων τους) για να περιοδεύουν… εορταστικά!
Αν ήταν σωστοί πάντως, το “Coming Home” δεν έπρεπε να το βάζουν παντού αλλά να το φυλάξουν για χώρες που τους στήριξαν και τους στηρίζουν πιστά εδώ και δεκαετίες, χώρες δηλαδή σαν την Ελλάδα!
Ας είναι…
Vip 250 ευρώ, ζώνη Α 150 ευρώ, ζωνη Β 99 ευρω και πίσω πίσω 69 ευρώ. Νταξει, υπάρχουν και χειρότεροι από τους δικούς μας
Και η απέναντι κερκίδα 170 λέει…
Μηπως ειναι ο δικός μας και κάνει διεθνή καριέρα;
Τους εβαλα στο ερωτηματολογιο του Release για το 2026, μπας και.
Και εγω,τα προηγούμενα εγραφα Gojira,για να δουμε
Και εγώ τους έβαλα. Βάλτε κόσμε.
Βάλτε Bad Religion ρε παιδιά με αυτόν τον καημό θα πάμε
Συμπλήρωσα κι εγώ για πλάκα. Όποιος δει τις επιλογές ή θα γελάει ή θα λέει “τι βλάκες είναι αυτοί”.