Α ρίξε μήνυμα να τα πουμε
Χα, μαζί με Grave Pleasures που ήταν; Ήμουν κι εγώ εκεί.
Εκκωφαντικός ο ήχος πάντοτε στο SO36, στους Napalm Death η δικιά μου είχε φύγει με πρόβλημα (αλήθεια) όταν αφήσανε τα όργανα επίτηδες πάνω στα ηχεία για feedback στο τέλος της συναυλίας. Τρέχαμε στους ωρυλάδες για αρκετό καιρό.
Αγαπημένη γειτονιά, αγαπημένη πόλη, ευχάριστες αναμνήσεις με ωραίες παρέες από μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής μου.
και Thou και Crowbar - γενικά περιοδεία που από τότε έχω να δω κάτι που να λιώσει έτσι την ψυχή μου.
Τοπ τουρ - το ειχα πετυχει Λονδινο ![]()
Ναι, ναι, την ίδια συναυλία λέμε. Δεν θυμόμουν τους άλλους δύο, γιατί δεν μου είχαν κάνει πολύ εντύπωση, sorrynotsorry. ![]()
Το lineup για το φετινό Tons Of Rock. Πέρα από την 2η μέρα, που πέφτει κ στα γενέθλιά μου, δεν νομίζω να πάρω εισιτήριο για κάποια άλλη μέρα.
Στα ματια και στα αυτια μου ειναι το πιο ενδιαφερον φεστιβαλ που εχω δει να ανακοινωνεται ως σημερα. Εχουμε δρομο ακομη βεβαια.
Έχουν ανακοινωθεί και Marillion για εκεί.
Αυτό θα είναι ονειρικό.
Εδώ φάτε στη μάπα τους σάμπατον και κουτσουρεμενο σέτλιστ…
Κάπου διάβασα ότι ξεπούλησε σε 2 λεπτά.
Στο viagogo υπάρχει ένα εισιτήριο γενικής εισόδου, στην προνομιακή τιμή των 3.936€.
Έχω την εντύπωση ότι τα events στην Πομπηία ήταν μετρημένα κάποτε. Πλέον φαίνεται ότι γίνονται πάρα πολλά.
Σε αντίθεση βέβαια με το δικό μας Ηρώδειο, εκεί είναι μόνο όρθιοι στην αρένα.
Βασικά φαίνεται ότι ακολουθούν τη λογική του ηρωδειου και δίνουν τον χώρο αβέρτα πια. Χωράει πράγματι 20Κ εκει, όπως διάβασα κάπου; ψήνομαι για 3να3 ταξιδάκι Με Νάπολη μαζί, ε @mixalis_purple?
Στον Gilmour το 2016 είχε μόνο όρθιους. Τύπου ~2.600 εισιτήρια σύμφωνα με μια ψακτική στο internet. 20.000 ήταν στα παλιά τα χρόνια.
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε.
Νάπολη πολύ ωραία και φτηνή - τουλάχιστον πριν 3 χρόνια που είχα πάει. Και η Πομπηία αξίζει ασχέτως συναυλίας.