Και εκεί που εχω κλείσει Μιλάνο system of a down σκάει την προηγούμενη ημέρα παλι στο Μιλάνο Foo fighters με Idles! Ευτυχώς δεν είχα κλείσει αεροπορικά και ετσι θα γινει διήμερο!
Εγω ευτυχως ειχα κλεισει απο Κυριακη, οποτε ηταν διημερο εξαρχης. Ισα ισα να προλαβουμε ποτακι στο Ναβιγλι μετα τη συναυλια, αν και δεν ξερω τι ωρα κλεινουν τα μπαρακια εκει.
Και αν προκυψει καί το Σάββατο κάτι καλό;
Οι Rush δεν παιζουν σε φεστιβαλ, οποτε ο,τι ερθει ας ερθει στο Ριλιζ ![]()
Ωπα ρε, τι λες τώρα!
Πέμπτη βγαίνουν οι τιμές βλέπω.
Οι Marillion ξεπούλησαν σε χρόνο dt και τη 2η μέρα στην Πομπηία. Υπάρχουν εισιτήρια στο viagogo για 2.000€, υπάρχει κάποιος που να δίνει αυτά τα λεφτά;
Και οκ, δε μειώνω την καλλιτεχνική τους αξία (παρ’ όλο που δεν έχω ασχοληθεί), αλλά παίζει να πουληθούν ξέρω γω; Δεν είναι και η Taylor Swift π.χ. που κάνουν όλοι σαν τρελοί.
(βλέπω παράλληλα ότι υπάρχουν αρκετά εισιτήρια τόσο για Savatage όσο και για Opeth, που όσο να πεις, ειδικά οι πρώτοι, φανταζόμουν θα πουλούσαν περισσότερο…)
Όποιος θέλει presale code για Foo μου λέει.
Σπυ έστειλαν κάπου; Εχω κανει εγγραφή στη livenation.it και περιμένω
Αν τον εχεις ακόμα, ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ!
Στειλε και σε εμενα πλιζ, αν και ισως αγγαρεψω αλλον για να μου παρει ![]()
check your dms.
Καλή τύχη.
Εμένα δυστυχώς δεν μου βγαίνει το πρόγραμμα για του χρόνου
.
Μολις έγινε η αγορά! Να σαι καλά να πας την επόμενη φορά!
Για πες τιμές.
92 τα πίσω, 115 τα μπροστά +9 η ticketmaster.
Δεν με αφήνει να μπω με τπτ στη σελίδα της συναυλίας. Στο σαιτ μπαινω βέβαια
Εγω μπήκα απο το site του συγκροτήματος και διάλεξα την ημερομηνία που ήθελα. Δεν δουλεύει;
Στείλε κάνα κωδικό ντε ![]()
Οταν τον εχω χρησιμοποιήσει δουλευει πάλι;
Άσε, μην κουράζεσαι
, μας έφτιαξε ο @jonkyr
. Λογικά ξαναχρησιμοποιείται μέχρι να φτάσεις στον μέγιστο αριθμό εισιτηρίων που μπορείς να πάρεις.
Μολις μπήκα για να δω ότι όντως δουλεύει. Σε αφήνει κανονικά.
Εγώ έχω πάρει δύο.
δώστε κανα πριν σκρι