Πήρα κι εγώ. Μάλλον ήταν θέμα σερβερ διότι δεν έμπαινα ούτε από σταθερό ούτε από κινητό. Το έκανε τελικά η σύζυγος από το σπίτι
115 + commission τα μπροστινά, 92 + commission τα πίσω
πιο φθηνοί από Cure, οι FF με IDLES… μπράβο ejekt
Όταν ψάχνετε presale code, να μπαίνετε είτε Reddit στο subreddit του group (και στο συνήθως pinned post, αφού όλοι μιλάνε για τη συναυλία), είτε στο twitter να αναζητάτε group + code κλπ.
Δε μου έχει τύχει να μην βρω τον κωδικό με αυτόν τον τρόπο, επίσης έχω κι αυτό αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει
Για πες (και οποιος αλλος εχει παει ή θα παει στην Πομπηια), πώς φευγεις απο εκει μετα τη συναυλια, λιγο μετα τα μεσανυχτα ισως; Εψαξα αρκετα, τα τρενα σφυρανε (sic) ληξη κατα τις 21.30-22.00. Ταξι παιζει να ειναι μισο νεφρο, λεωφορεια διαβασα οτι μπορει να περασουν, μπορει και να μην περασουν, δεν βαριεσαι. Εχεις ψαχτει; Θα προσπαθησω να επικοινωνησω τηλεφωνικα με την διοργανωτρια αυριο-μεθαυριο, εχω στειλει μειλ και μνμ σε σοσιαλ, αλλα με εκλασαν. Αλλα δεν ειδα να οργανωνουν πουθενα καποιο commute.
Πομπηία εχω παει ως επισκεπτης.Για τα live έκλεισα ξενοδοχειο σε αποσταση περπατηματος μιας και την ναπολη την εχω γυρισει αρκετα και ειχα διαβασει τα ιδια για τις συναυλιες.
Ωστοσο βλεποντας τα live να πολλαπλασιαζονται κατι μου λεει πως θα ειναι πιο οργανωμενοι.
Ομοιως για την επισκεψη στην Πομπηια. Αλλα εδω ειναι αλλιως η φαση. Αν εμενα πανω απο δυο βραδια, θα εκλεινα ενα βραδυ στην Πομπηια. Τωρα ειναι διαφορετικα. Θα το δω, θενκς για το ινφο.
Εγω θα ειμαι για 2 live με μια μερα ενδιαμεση που λεω να μεινω κατα σορεντο μερια
“Νότια Ιταλία” και “οργανωμένοι” νομίζω ότι είναι δύο φράσεις που δύσκολα συνδυάζονται
. Θυμάμαι μια φορά στη Ρώμη που είχα πάει για συναυλία είχα ρωτήσει (μετά τη συναυλία) κάτι Ιταλούς πού είναι η στάση του μετρό, μου είχαν απαντήσει ότι το μετρό έχει κλείσει και τους είχα ενημερώσει ότι εκείνη τη μέρα ήταν Σάββατο και λειτουργούσε ακόμα. Τελικά όχι απλώς μας είπανε πού ήταν η στάση, αλλά αν θυμάμαι καλά ήρθαν και μαζί μας και το πήρανε κι αυτοί ![]()
Ναι, θυμαμαι και τη βορεια Ιταλια και την οργανωση της
Αν πεις οτι η Ρωμη ειναι “μεσαια Ιταλια”, ολα καλα πανε και στους γειτονες…
φίλος μου ΑθηΝΕΖΟΣ δεν παίρνει τα ΜΜΜ γιατί δεν ξέρει να βγάζει εισιτήριο…
![]()
una faccia…
Φτωχα τα πραγματα.Βεβαια μετα το φετινο ολα φτωχα θα φαινοντουσαν….
Το Σαββατο εχει Enslaved,Kanonenfieber και Samael και στο φετινο ειδαμε back to back Aura Noir,Rotting Christ και Satyricon!!!Αν δεν ειναι αυτο downgrade τοτε τι ειναι….
Μάλλον τελευταία μέρα θα πάω για Deicide. Θα ανέβεις?
Σοβαρά τώρα, είναι όντως συγκρότημα η μουτζούρα δεξιά από τους Misery Index ή το έχουν αφήσει placeholder για να μπει κάτι αργότερα; ![]()
Ειναι ενα πολυ ανερχομενο αμερικανικο συγκροτημα οι Sanguisugabogg που παιζουν death metal και νομιζω σε λιγο καιρο θα κιλαμε αρκετα για αυτους!
Μαλακια μου που δεν το καταλαβα με την πρωτη ματια, ηταν τοσο ευκολο τελικα.
Εγω δεν το καταλαβαίνω και τώρα που το βλέπω κανονικό γραμμένο.