Συναυλιες στο εξωτερικο

Εγώ το ξεχωρίζω ως εξής - είναι το μοναδικό λόγκο που γέρνει προς τα κάτω από τα δεξιά, σαν γάτα που κρέμεται λίγο από το ράφι η άκρη της.

3 Likes

Τρομερα σχολια :rofl::rofl::rofl::rofl:

Μα ήταν εμφανέστατο, πώς δεν το είδες να αχνοφαίνεται ;
images

7 Likes

Στη Βουλγαρία στο Hills of Rock ανακοίνωσαν:

Godsmack , Lamb of God , Paradise Lost , Nothing More , Nevermore , Of Mice & Men , Electric Callboy , Black Label Society , Deafheaven , Karen Dio , Orbit Culture και The Toy Dolls . Ένας από τους headliners του φεστιβάλ είναι ο Marilyn Manson , ο οποίος θα εμφανιστεί την 24η Ιουλίου , ανοίγοντας ουσιαστικά το κύριο πρόγραμμα.

Εντάξει μιλάμε ότι οι Βούλγαροι είναι αιώνες μπροστά σε σχέση με το δικό μας το γιδότοπο. Τι ΦΕΣΤΙΒΑΛΑΡΑ είναι αυτή !!

Περιμένω καιρό να ανακοινώσουν Ελλάδα Lamb of God - πιστεύω ποσιμπολ

Βλέπω πως οι Deafheaven κλείνουν την περιοδεία τους στην Αθήνα.

Τους είδα χθες στο Λονδίνο και μου κλωτσησαν τον κωλο παρότι ήταν από αυτές τις συναυλίες που πας χωρίς τρελή διάθεση μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.
Χάζευα λοιπόν τα σαπορτ με μια μπυρα στο χέρι που την παίδευα καμιά ώρα, σκεφτόμουν τι ωραία θα ήταν να ήμουν στον καναπέ και τη ζέστη του σπιτιού να βλέπω stranger things.

Μέχρι που βγήκαν οι Deafheaven όλα αυτά, γιατί ήταν ακριβώς το boost που χρειαζόμουν. Όλη η κούραση έφυγε, τα πάντα ξεχάστηκαν με την πρώτη νότα. Ο George Clark είναι μάλλον η metal version του Ian Curtis (on steroids). Το σετ επικεντρώθηκε στο Lonely People With Power όπως ήταν αναμενόμενο (και καλώς γιατί είναι δισκαρα) αλλά δε θα σας σποιλεριασω παραπάνω. Εμφάνιση μεγάλου παικτου οι κύριοι, εύγε πραγματικά, μου έφτιαξαν το ΠΣΚ

5 Likes

Οπότε τους έχω δει Λονδίνο (2-3;) το λαιβ είναι πολεμικό . Είναι πολύ δημοφιλείς κ το κοινό το δείχνει - τραγουδάνε τα πάντα. Δυστυχώς τους χάνω Ελλάδα - λαιβαρα

1 Like

Τα ίδια από Μάντσεστερ λίγες ημέρες πριν. Θα ζήσουμε μεγάλα πράγματα.

1 Like