Συναυλιες στο εξωτερικο

Υπάρχει ένα κάμπινγκ 10 λεπτά από τον χώρο από ότι έμαθα. Όταν μου πούνε περισσότερες λεπτομέρειες θα τις γράψω εδώ.

Έχω μάθει επίσης από ντόπιους, ότι οι διοργανωτές που νοικιάζουν τον χώρο έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα και ο Δήμος κινεί διαδικασίες να τους «στείλει» γιατί δεν πληρώνουν το ενοίκιο. Εάν δεις και στο σάιτ τους ζητάνε βοήθεια με donations κλπ.

Για αυτό μην πολύ βιάζεσαι, για να μην φας καμία «πιστόλα».

2 Likes

Το φετινό line up σε συνάρτηση με την ανάγκη μου να δω κάποιες progressive μπάντες όσο προλαβαίνω μπορεί να με κάνουν να ρισκάρω και να πάρω εισιτήριο σχετικά νωρίς.
Επίσης παρέα δεν παίζει να βρω με τίποτα για τέτοιου είδους fest (εκτός αν ψήσω τον @pantelis79 :yum:).

Εδιτ: αν δεν ήταν σε σχετικά “δυσπροσιτη” περιοχή θα είχα κλείσει ηδη

2 Likes

^ Εγώ το έχω ψήσει ήδη, αλλα η πρόσφατη πραγματικότητα μας έμαθε να μην κινούμεθα βιαστικά. ;p Ας δούμε τι θα γίνει από σεζόν και γενικά μακάρι.

1 Like

Από το Facebook των kiss

KISS END OF THE ROAD 2021 rescheduled and new European dates announced today are below. With more dates to be added.

June 2 - Sportspalais - Antwerp, BELGIUM
June 8 - Accors Hotel Arena, Paris FRANCE
June 10 - Westfalenhalle, Dortmund GERMANY
June 12 - Atlas Arena, Lodz POLAND
June 15 - Barclaycard Arena, Hamburg GERMANY
June 19 - Tele 2 Arena, Stockholm SWEDEN
June 21 - Hartwell Arena, Helsinki FINLAND
June 23 - Scandanavian, Gothenburg SWEDEN
June 25 - Festhalle, Frankfurt GERMANY
June 30 - Hallenstadion, Zurich SWITZERLAND
July 3 - Rockfest, Barcelona, SPAIN
July 4 - Wizink Arena, Madrid SPAIN
July 6 - Roman Arena, Nimes FRANCE
July 8 - Schleyerhalle, Stuttgart GERMANY
July 10 - O2 Arena, Prague CZECH REPUBLIC
July 12 - Arena Di Verona, Verona ITALY
July 15 - Budapest Arena, Budapest HUNGARY

KISS will be offering VIP experiences and special KISS Army fan presales. VIP experiences may include a personal photo opportunity with the band, access to an exclusive pre-show lounge and a behind the scenes tour. Visit www.kissonline.com/tour for more information.

Unfortunately, due to scheduling issues involved with moving the tour back a year KISS will not be able to play the following cities, that were originally set for 2020.

Sandnes, Norway
Kaunas, Lithuania
Lisbon, Portugal
Gliwice, Poland
Sofia, Bulgaria

Those fans with tickets for the above cities should refer to their ticket office for refunds.

Κρίμα για τη Σόφια γιατί έχω και εισιτήριο αλλά απ την άλλη μου ανοίγει το δρόμο για το night of the prog :wink:

Ζήτω που καήκαμε λοιπόν. Μου έστειλαν σήμερα μειλ, θα πάρω λέει βάουτσερ. Πρέπει να τους στείλω ΚΑΙ τα χάρτινα εισιτήρια, η Μέρκελ πρέπει να γελάει μαζί μου. Αν έχω λέει σοβαρό πρόβλημα και θέλω να πάρω λεφτά αντί για βάουτσερ, πρέπει να στείλω με μέιλ μία έκθεση ιδεών. Θα κρίνουν και θα μου απαντήσουν. Αλλιώς θα μπορώ να ζητήσω τα λεφτά μετά την πρωτοχρονιά του 2022. Είπα ότι η Μέρκελ μάλλον γελάει μαζί μου;

Στα μόνα θετικά είναι ότι τους πέτυχα στο τσακίρ κέφι και σε ένδειξη καλής θέλησης θα νμου δώσουν τα λεφτά από τα μεταφορικά, που ήταν κανένα 25άρι αν θυμάμαι καλά. Τελικά μάλλον τους έπιασα κώτσους τους γερμαναράδες. Καλά να πάθετε.

Εγω ακομα περιμενω πισω τα λεφτα παντως (το λαιβ εχει ακυρωθει). Μου προτειναν με πολυ μεγαλο …σθενος να παρω βαουτσερ, αλλα δεεεεν το εκανα.

1 Like

Η ΤΜ μου εδωσε αμεσως το δικαιωμα να παρω τα χρηματα πισω για τους GnR στην Πολωνια. Αλλα θα περιμενω τουλαχιστον 180 μερες. Η ΤΜ ακολουθησε την τακτικη της γερμανικης κυβερνησης για τους SOAD. Θα το παλεψω, αλλα το μειλ ειναι φαση “αν πεθαινεις και θελεις χρηματα για κηδεια, θα το σκεφτουμε. Αν εισαι με κορωνοϊο και θελεις τα εξοδα νοσηλειας, παρε ενα βαουτσερ και περιμενε”. Ιδωμεν.

Θυμηθηκα οτι πρεπει να επικοινωνησω με την Aegean για κατι χρηματα απο φορους αεροδρομιου που μου ειπε οτι θα επαιρνα σε εναν μηνα. Περασε ο μηνας, χρηματα δεν ειδα.

1 Like

Τους πηρα τηλ για την ιδια δουλεια, φορους, και μου ειπαν “ξερετε, θα κανουν μεχρι τρεις μηνες”. Αρα αναμενουμε…

1 Like

Νομίζω πως τα μόνα χρήματα που πήρα αμέσως πίσω ήταν για τους PJ στο Λονδίνο. Απ’ όσο ξέρω δεν είχε συμμετοχή η ΤΜ / Livenation και τα χρήματα ήταν στην κάρτα μου μέσα σε 5 μέρες από τη στιγμή που ακυρώθηκε το live.
GnR (Livenation) έχει 2 μήνες που ακυρώθηκε η συναυλία. Περιμένω.
Queen + Lambert. Πήγε για το 2021 -και δε θυμάμαι να έδωσαν δυνατότητα refund (δεν ήθελα κιόλας, οπότε δεν το έψαξα).
RATM στο Βερολίνο -ακυρώθηκε και αναγκάστηκαν να τα βάλουν αλλά πήραν το χρόνο τους (1-2 μήνες).

Οι PJ δε μας έχουν καν ειδοποιήσει τι θα κάνουν γι’ αυτά που έχουμε κλείσει :stuck_out_tongue:

1 Like

Εμένα πάντως από Mystic Festival στην Κρακοβία μου έχουν επιστρέψει ήδη τα χρήματα. Αυτά που περιμένω ακόμη είναι τα χρήματα από την αεροπορική(Austrian)

τωρα ανθραξ

https://wacken-world-wide.com/?fbclid=IwAR0wgk-53bxe3_EUcyEd34KXj6W81sH_EljcgoN4IrL4Mwq94MAYwBxs24E

Προσκύνημα.! Όλο είναι φεστιβαλαρα γενικά, αλλά αυτή η μέρα, πίσσα και προσκύνημα!

3 Likes

Α στα γενεθλια μου, καλη φαση!
Κριμα βεβαια που δε με ενδιαφερει ουτε μια μπαντα :stuck_out_tongue:

1 Like

Για να μην μένουν εντυπώσεις, η διοργανώτρια των SOAD ξηγήθηκε καλά. Έστειλα μέιλ (όπως μου είχε ζητηθεί) στη LiveNation, εξήγησα ότι είμαι εκτός Γερμανίας και δεν έχει νόημα το voucher, μου ζήτησαν να στείλω τα χάρτινα εισιτήρια και μου επέστρεψαν τα χρήματα πολύ γρήγορα. Βγήκα χαμένος βέβαια, διότι τα ταχυδρομικά της αγοράς των εισιτηρίων + τα ταχυδρομικά της επιστροφής ήταν κοντά στα 40 ευρώ, αλλά κάλλιο πέντε και στο χέρι.

Περιμένω ακόμη τα χρήματα από τους φόρους (Aegean, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, είχα πληρώσει με μίλια) για τους SOAD, τα χρήματα από τα εισιτήρια των GnR και πήρα voucher (Aegean) για την ίδια περίπτωση, αλλά νταξ, θα ζήσω με αυτό.

Πήραμε ήδη πίσω χρήματα από την πτήση προς Βιέννη (Austrian Air για Helloween) από κωλοφαρδία, καθώς άλλαξε η ώρα αναχώρησης κατά πολύ και βάσει νομοθεσίας είχαμε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Θα πάρουμε πίσω και τα χρήματα από τα εισιτήρια της συναυλίας (μείον τα μεταφορικά, που όμως είναι λίγα), άρα η συνολική χασούρα για δύο άτομα θα είναι μικρή.

Φτηνά τη γλιτώσαμε… Τα έγραψα όλα αυτά μήπως I ring a bell σε κάποιον συμφορουμίτη, που πιθανώς έχει πέσει σε ίδια λούμπα με όσα έγιναν φέτος και δεν προχώρησε. Εμένα με παρότρυνε ένας συνάδελφος στο στιλ “στείλε μέιλ, δεν χάνεις τπτ”, καθώς κι η εμπειρία του @pantelis79 από τις δικές του κρατήσεις κι όλα πήγαν καλά.

Καλημέρες.

2 Likes

Εκεί που ηχογράφησαν τα ντεμπούτα τους…

Νορβηγία τοπ προορισμός για Αύγουστο, covid επιτρέποντος.

Γενικότερο lineup:

Summary

MERCYFUL FATE
Opeth
Heilung
Sodom
Candlemass
Mgla
Solstafir
1349
Gaahls WYRD
Tribulation
Me and that Man
Angel Witch
Archgoat
Vemod
Whoredom Rife
Misthyrming
Djevel
Idle Hands
Chapel of Disease
Malokarpatan
Darvaza
Possession
Drottinn
Bythos
Umbra Conscientia
Emperor
Mayhem
Enslaved

…κάποιες από αυτές τις μπάντες θα έλεγα πως μου αρέσουν πολύ…

7 Likes

Λοιπόν, εμένα χτες μου επέστρεψαν στην κάρτα τα χρήματα που είχα δώσει για τα εισιτήρια. Βέβαια, έναν μήνα μετά είχα δώσει κάποια έξτρα χρήματα για να μετατρέψω τα εισιτήρια σε fan tickets, που θα ήταν υποτίθεται κάτι πλαστικοποιημένα κλπ κλπ. Αυτά τα χρήματα δε μου τα επέστρεψαν, όμως πιστεύω ότι με κάποιες συνεννοήσεις που θα επιχειρήσω να κάνω όταν βρω χρόνο, θα γίνει κι αυτό. Σημειωτέον ότι μου επέστρεψαν το ακριβές ποσό που είχαν πληρώσει (μιλάω για Ticketmaster Ολλανδίας).

1 Like

Μεχρι και η Ryanair ειναι πανω απο τη ρομπα που λεγεται Aegean.

6 Likes

Νομίζω η Aegean έκανε ότι μπορούσε για να κάνει τον κόσμο να μην ξανά πετάξει μαζί της.

Ειδικά την περίοδο που «άνοιξαν» οι πτήσεις, γέμιζε αεροπλάνα τα ακύρωνε χωρίς λόγο και τα ξανά γέμιζε.

2 Likes