Συναυλιες στο εξωτερικο

Μα δε σε χρεώνουν έξτρα για ΚΑΘΕ κάθισμα, αλλά για την πρώτη σειρά και την έξοδο κινδύνου.

Επίσης,

Για όσους βαριούνται να διαβάζουν το άρθρο (το Atlantic δεν είναι κανένα site και πολύ προσκείμενο στον καπιταλισμό για όσους δεν έχουν επαφή)
image

Και ναι, όπως λέει τα fees βοήθησαν να πέσει η μέση (median) τιμή.

Ναι, δεν είναι άριστες οι αεροπορικές, αλλά το ταξίδι με αεροπλάνο έχει γίνει από πολυτέλεια κάτι προσβάσιμο στους πολλούς.

1 Like

Ρε μαν σοβαρεψου… Αυτό μιλάει για πτήσεις εσωτερικού μόνο μέσα στην Αμερική. Σε λίγο θα μου πεις ότι έπεσε και η τιμή του πετρελαίου και των καυσίμων μετά τους πολέμους σε Ιρακ (!)

Επίσης, είναι μόνο μέχρι το 2011.

Επίσης, μιλάς για median τιμές.

Στο άρθρο έχει γράφημα και για average τιμές.
Επίσης μπορείς να δεις και το παρακάτω μέχρι το 2019

https://www.airlines.org/dataset/annual-round-trip-fares-and-fees-domestic/#classifieds

Για τις ΗΠΑ υπάρχουν στοιχεία (έχω και για την Αγγλία αλλά έχει paywall) αλλά αν κάτι διαφέρει από την άποψη σου, δεν υπάρχει στοιχείο ή έρευνα που θα σε πείσει.

Μακάρι βέβαια να κλείσουν όλες όπως λες να κάνουμε φθηνά ταξιδάκια με πλοίο. Αλλά και εκεί θα πληρώνουμε παραπάνω την καμπίνα από το κατάστρωμα, άδικη κοινωνία.

Αυτό είναι αλήθεια. Όπως και το ότι οι αεροπορικές είναι μεγάλες πουτάνες.

4 Likes

Από “συναυλίες στο εξωτερικό” το thread πρέπει να μετονομαστεί σε… “ο καημός του frequent flyer” !

1 Like

Ναι γιατι κατα τα αλλα απο τον Μαρτιο μεχρι σημερα και για τους επομενους μηνες οι on topic κουβεντες εχουν τεραστιο ενδιαφερον

3 Likes

3ημερος Clapton στο Albert Hall του Λονδίνου τον Μάιο του 21, την Παρασκευή βγάζει εισιτήρια. “In the event of cancellation, tickets will be refunded”.
Ίσως το τολμήσω. :face_with_raised_eyebrow:

2 Likes

Clapton στο RAH νομιζω πως ειναι απο τα πιο εμβληματικα πραγματα που μπορει να δει στη μουσικη, τολμα το.

4 Likes

Επειδή δεν ψήνομαι για συναυλιακός μετανάστης, κάντε κάποιος το καλό,

1 Like

Εγώ εδώ είμαι, Δουβλινάκι, αλλά ποιος αγοράζει εισιτήριο σε αυτήν την συγκυρία;

2 Likes

Αν ήταν εδώ στο ελλαντα, θα είχα πάρει…

Άντε με το καλό μπας κ πάμε 3μερακι

6 Likes

Πωπωπω, ρε μάγκα μου.

Έχω πάρει εισιτήριο για Πέμπτη, Παρασκευή αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Τις έχω δει όλες τις μπάντες 2-3 φορές αλλά αυτό που με έκανε να πάρω το εισιτήριο είναι ο χώρος όπως ανέφερες. Κ γενικά το Beyond the Gates, όπως κ το Inferno στο Όσλο, είναι πολύ ποιοτικά φεστιβάλ.

1 Like

Το φεστιβάλ Roadburn προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Πολύ ενδιαφέρον η συνεργασία με την Svart Records γιατί όσοι-ες μπούνε στην διαδικασία να παρακολουθήσουν online το φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά ένα νέο προτζεκτ με τίτλο Dust Mountain και μέλη από Oranssi Pazuzu, Dark Buddha Rising και Death Hawks με τραγούδια από επερχόμενο ντεμπούτο τους, σε Psychedelic Folk Rock ρυθμούς. Φυσικά τους Hexvessel να ερμηνεύουν ολόκληρο το ντεμπούτο τους (Dawnbearer) και ένα Special Secret Collab.

This year, Roadburn will be taking place in an unfamiliar format - but it will still retain the hallmarks of what makes the usual editions a must-attend event. We’ve given the 2021 edition the name Roadburn Redux to reflect the changes to this year’s festival.

There will be exclusive performances live at the 013 venue which will be broadcast around the world via our purpose-built Roadburn Redux platform which includes a real-time live blog. In between those shows will be a whole programme of premieres and special performances - everything you experience will be exclusive - more news on that will be coming soon.

For now - click the link below to RSVP to Roadburn Redux and to find out more about what we’ve announced so far!

www.roadburnredux.com

Live from the 013 - Commissioned:

Dead Neanderthals
performing IXXO

Die Wilde Jagd
performing Atem

Dirk Serries
performing Epitaph

GOLD
performing This Shame Should Not Be Mine

Jo Quail
performing The Cartographer

Neptunian Maximalism - NNMM
performing Set Chaos To The Heart Of The Moon

Of Blood and Mercury
performing The Other Side Of Death

Radar Men from the Moon
performing Thus Spoke The Beholder

SOLAR TEMPLE
performing The Great Star Above Provides

TDC INC.
Performing Corporate

THE NEST
performing Her True Nature

Live from the 013 - Full album premieres

Autarkh
performing Form In Motion

Die Wilde Jagd
performing Haut

EMPTINESS
performing Vide

PLAGUE ORGAN
performing Orphan

Wolvennest
performing Temple

*SVART SESSIONS - Online *
Svart Records

Dust Mountain
international live debut

Hexvessel
playing Dawnbearer in full

Iterum Nata
intimate acoustic show

Kairon; IRSE!
playing Polysomn in full

POLYMOON
playing Caterpillars of Creation in full

SECRET COLLAB
more details to follow…

We had originally hoped that a limited number of visitors would be able to attend at the 013 venue in April, due to ongoing social restrictions that will not be possible, but we hope you can join us online!

www.roadburnredux.com

8 Likes

:brown_heart: :black_heart::brown_heart: :black_heart::brown_heart: :black_heart::brown_heart: :black_heart::brown_heart: :black_heart:

To Download μεταφέρεται και επίσημα το 2022. Maiden, Kiss και κάτι Biffy Clyro οι headliners.

1 Like

Και οι Maiden μετέφεραν την περιοδεία για το 2022. Expected φυσικά.

Οι Maiden ανακοινώθηκαν σήμερα από το Graspop για το 2022 (στο οποίο ανακοινώθηκαν κάποιες έβδομαδες νωρίτερα οι Priest).

Κι εκεί την πλάτη των Priest βλέπουν :stuck_out_tongue:

2 Likes