Συναυλιες στο εξωτερικο

Wtf?Τι φαση?Κοτσαραν αλλο ενα 4ημερο?Της ποπης για αλλη μια φορα .Κ οντως πολλα ναρκωτικα για να αντεξεις

1 Like

We are on the young side :sweat_smile:

Το οικονομικό είναι το μόνο θεμα εδώ για μένα

2 Likes

Εγω μονο με κανα camper θα το κανα κ με παρεα…σε σκηνη κ να θες 1-2 ωρες να κανεις μπανιο κ να χεσεις δεν θα επιχειρουσα…ή να νοικιασω δωματιο δεν ξερω ποσο μακρια κ να περπατας καμια ωρα απο κει που εχεις παρκαρει για το φεστ…camper το αραζεις καπου στο χωριουδακι κ εισαι κομπλε

2 Likes

Εμενα παντως αυτη η φωτο παραπανω με στοιχειωσε. Παντα ειχα αχτι να παω στο Hellfest, τωρα θελω 10 φορες περισσοτερο. Δεν ξερω, ισως το παλεψω. Κι ας αφησω εκει τα γερικα κοκκαλα μου.

3 Likes

Ειναι ωραιο φεστιβαλ και εχει εξελιχθει με τα χρονια απο ολες τις πλευρες απο οτι μου λενε φιλοι που πηγαν τελευταια χρονια.το 2011 ειχα παει αν εχεις καλη παρεα και καλη διαθεση ναι και θα ταλαιπωρηθεις αλλα ωραια μια χαρα ειχαμε περασει…

πολυ λασπη βεβαια οταν εβρεξε αλλα εχει βελτιωθει αυτο απο τοτε απο οτι μου εχουν πει φιλαρακια…τιποτα,σκηνουλα και καλη διαθεση και αυτοκινητο βαζεις μεσα,οπως και στο wacken…αλλα και να μην κατσει μικρο το κακο…παρκαρεις χωριουδακι ,αλλωστε μπορει να βγεις και μια μερα και για ενα βρωμικο πρωινο να χαζεψεις και λιγο…

γενικα τα λαιβ στο εξωτερικο ειδικα αν τα συνδιασεις να μεινεις και μερικες μερες μετα σε ενα παρισι,αμβουργο,οπουδηποτε,σε μια αντιστοιχη πολη τελοσπαντων…ειναι απλα υπεροχα…προσωπικα και στα φεστιβαλ που εχω παει και στις τσαρκες μετα στις αντιστοιχες πολεις που μειναμε, η χαρα μου να μενω και καμποσο μονος μου και ας χαθω…χαχα,να ζησεις την περιπετεια ρε παιδι μου,να αραξεις να φας καπου που σε εκανε κλικ,να πιεις μια μπιρα,να χαζεψεις,να βγαλεις φωτο,να κανεις μια γνωριμια,δεν ξερω βιτσια ειναι αυτα,παντως hellfest approve,συν οτι οπως ειπα και πριν εχει βελτιωθει απο πολλες αποψεις…οποιος μπορει με το οικονομικο να το τολμησει :slightly_smiling_face:

7 Likes

Ειχα παει το '13 και ηταν τρομερα και οποιος ενδιαφερεται μπορω να δωσω πολυ ινφο.
Βασικα ο χωρος ειναι τελειος και γενικα οι σκηνες ειναι πολυ καλα χωρισμενες.
Φυσικα και θα χασεις πολλα, ειδικα με τετοιο σετλιστ, αλλα τα 2 mainstages ειναι διπλα το ενα με το αλλο οποτε οταν σταματαει το ενα αρχιζει το αλλο.
Ειχαμε μεινει στο καμπινγκ - αυτο ειναι μια εμπειρια απο μονο του - και οπως κ με καθε φεστιβαλ οσο περνανε οι μερες, η ποιοτητα διαμονης πεφτει κατακορυφα :stuck_out_tongue: Το τελευταιο βραδυ ειναι ψιλοστανταρ τα μπαχαλακια .
Απλα να πω την αληθεια, με τοσες μπαντες ποσο κοσμο δηλαδη θα μαζεψει ? Θα ειναι λιγο χαος ειδικα εαν μενεις Nantes / Clisson.

Έτσι κουβέντα να γίνεται υπάρχουν εισιτήρια 3ημερα με camping η το αγοράζεις έξτρα;

Ναι αποτι θυμαμαι υπαρχει η επιλογη εισητηριου 3μερου + camping , περα απο τα ημερησια …κλπ

1 Like

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το πρώτο τριήμερο είναι sold out.

1 Like

Ναι, νομίζω από πέρσι.

Το λεει και στην άφησα που ανέβασα.

Λογικά όποιος θέλει κάτι θα βρει στο ticketswap

Από ότι λεω δει φέτος, απο Φεστ, το ΕΧΙΤ θα γίνει κανονικά στην Σερβία, αν και το έχει γυρίσει σε πιο dance φάση. Επίσης στην Κροατία τα διάφορα παραλιακά φεστιβάλ θα γίνουν κανονικά.

Και διάφορα μικρά φεστιβάλ θα γίνουν σε Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία αλλά με πολύ περιορισμένο κόσμο, 2000 άτομα, για τέτοια μεγέθη μιλάμε

Εγω ακομα εχω εισητηριο για εδω και πηγε για 2022 πλεον ( εφαγε coronavirus delay 2 χρονια ) … Ειχα παει και το 2019 και ηταν σουπερ 4ημερο με σκηνουλα στο δασος … Σας το προτεινω παντως γιατι ειναι αρκετα φτηνο με τοσα γκρουπ 4ημερες… Επισης αν χρειαστει καποιος μπορω να τον φιλοξενησω εδω Brno που μενω ( 2-3 ωρες μακρια απο το φεστιβαλ ) αν θελει …

3 Likes

Ανακοινωθηκε η μεγαλη περιοδεια των CoL, με ενα τρομερο νεο οτι θα ξαναγινει το Beyond The Redshift!!! Ειχα παει πριν 8 χρονια κ ηταν τρομερη εμπειρια - ενα φεστιβαλ curated απο CoL - με τρομερες μπαντες.

3 Likes

Marillion weekends 2022

Łódź, Poland - 8th - 10th April 2022
Stockholm, Sweden - 20th - 22nd May 2022
Leicester, UK - 27th - 29th May 2022
Lisbon, Portugal - 10th - 12th June 2022
Montreal, Canada - 1st - 3rd July 2022

1 Like

Μόλις αγόρασα το πρώτο μου εισιτήριο συναυλίας στη μετά-covid εποχή :star_struck: :star_struck:

Αν κατάλαβα καλά δεν είναι περιοδεία, μόνο “μια κι έξω” συναυλία. Συγκίνηση…

4 Likes

https://www.facebook.com/photo?fbid=356306282531143&set=a.270377611124011

4 Likes

Σκεφτομαι το Hellfest. Θέλω ξενοδοχείο, όχι κάμπινγκ. Σκέφτομαι ενοικιαζόμενο, αλλά δεν χαλιέμαι με ΜΜΜ αν βολεύουν. Δεν θέλω φαγητό, θα ζήσω με νερό και λάσπη. Δώστε τιπ.

Μένω Ναντ ή αλλού;
Ποσα λεφτά θέλω μεσα στον χωρο του φεστιβαλ ανα μερα;

Θα ζησω μετα απο ενα τετοιο τετραημερο;
Ποιος ειναι αυτος που σκεφτηκε να κανει το φεστιβαλ εκει περα;

Ευρωπαϊκό τουρ κάνουν και οι Foreigner του χρόνου το καλοκαίρι. Παίζουν και Βουλγαρία τον Μάιο για όποιον ενδιαφέρεται

Για δωματια δε ξερω, μιας και ειμασταν στο καμπινγκ.
Το χωριο διπλα ειναι το Clisson και φανταζομαι θα ειναι ηδη sold out (τσεκαρε) αλλιως Nantes κοιτα.
Σιγουρα θα εχουν καποιο λεωφορειο για να σε πηγαινει στο φεστιβαλ καθημερινα, αλλιως φανταζομαι μπορειτε να ενοικιασετε αμαξι.
Εμεις ειχαμε σκασει roadtrip απο Λονδινο, φορτωσαμε το αμαξι με μπυρες κ αλκολια στη Ναντη, και πηγαιναμε στο παρκινγκ να ανεφοδιαστουμε για τη σκηνη - δε μπορουσες να περασεις τιποτα μεσα.
Μεσα εχει πολλα φαγητακια - πολυ καλυτερα απο αλλα φεστιβαλ - και γενικα διαφορους χωρους με διαφορα μεταλ installations και κατασκευες - γενικα πολυ γαματο σκηνικο.
Στο παρκινγκ θα γινεται κολαση παντως με τοσα αμαξια, λεωφορεια, καροτσια…κλπ

Διπλα και στο χωρο του φεστιβαλ ειχε νομιζω Lidl η κατι, οποτε οτι σου ελειπε το τσιμπαγες.
Τωρα ο κοσμος θα ειναι απειρος, και δε θελω να φανταστω τι θα γινεται κατα την επιστροφη - αυτο ειναι το καλο του καμπι - ποσο μαλλον για του χρονου που εχουν φωναξει οποιον παιζει μουσικη εν ζωη.
Γενικα ειναι μια τρομερη εμπειρια το φεστιβαλ εξω, και αν δεν εχεις ξαναπαει θα ελεγα καντο σωστα με καμπι. Ειναι ταλαιπωρια ναι αλλα φευγεις μετα γεματος και θα το θυμασαι για παντα.

Προσωπικα αυτα τα υπερτεραστια φεστιβαλ με κουραζουν λιγο τωρα στα 36, και ειτε θα κοιταξω κατι σε μικρο αντερκραου ειτε Roadburn η τουλαχιστον να υπαρχει VIP camping που ειναι ησυχα και εχει λιγο νορμαλ τουαλετες (ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ).

4 Likes