36 λεει. Ασε μας ρε φιλε…
Ευχαριστώ πολύ, αν χρειαστώ περισσότερο ινφο, θα σε ταγκάρω
36 λεει. Ασε μας ρε φιλε…
Ευχαριστώ πολύ, αν χρειαστώ περισσότερο ινφο, θα σε ταγκάρω
Θελει και vip χεστρες ο κωλος σας
Το κοντινότερο που εχω κανει σε καμπινγκ ειναι 1 μερα σκοινακια στον στρατο. Τι ακριβώς θέλεις; Ναι, θελω και χρυσο πιγκαλ.
Καλα “VIP” απλα εχει 1 ευρω να μπεις, και δν ειναι ολο μεσα καφε μετα απο 2 μερες
Οσο αυξανονται οι μερες τοσο πιο δυσκολη γινεται η τουαλετα
Ξεχασες να πεις ότι το κάμπινγκ είναι κάτω από τα αστέρια κ αν έχει λίγη ζεστουλα, ξυπνας από τις 6 (αν έχεις καταφέρει να κοιμηθείς 3-4 ώρες) κ λουσμενος στον ιδρώτα.
Το καλύτερο θα ήταν δωματιακι αλλά όπως είπε ο evil παίζει κ να γίνεται κόλαση στο παρκιν.
το να συζηταμε για συναυλιες σε 1 χρονο απο τωρα το βρισκω απολυτως ασκοπο, αλλά κουβεντα να γινεται…
Σε αυτά τα φεστιβάλ πάντα μιλούσαμε (εντάξει, όχι εγώ, οι άλλοι που πήγαιναν) ένα χρόνο πριν. Πότε πρέπει να μιλήσουμε δλδ όταν τα εισιτήρια βγαίνουν την άλλη εβδομάδα και ίσως γίνουν sold out σε λίγες ώρες;
Δεν ξέρω αν έχει ήδη ειπωθεί παραπάνω, αλλα Ιούνιο του '22, έχει στην Πράγα :
18 GN’R
20 Maiden
22 Metallica
Οι Guns θα έχουν σαπορτ Gary Clark Jr, οι Maiden Airbourne + Lord of the Lost, και οι Metallica παίζουν στα πλαίσια του Prague Rocks με σαπορτ τους Five Finger Death Punch + Red Fang.
Σίγουρα για κάποιον που μπορεί να τα διαθέσει/σκάσει είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον φάση…
ε δεν νομιζω φίλε, το κάνουμε απο την τρελα μας να πάμε αλλά αν το σκεφτεις πιο ρεαλιστικά, σε 1 χρόνο ποιος ζει ποιος πεθαινει…
Μη σκάτε για τα sold out, και γω αγχωθηκα οταν ηθελα να παω Ηell fest πριν 3 χρόνια αλλά στο ticket swap τα πουλανε στην κανονικη τιμη κατα πολλες δεκάδες απο αρχες ανοιξης και μετα, άρα cool down guys…
Και 10-20 ευρώ κάτω μερικοί πουλάνε. Αν το αποφασίσεις να πας εισιτήρια βρίσκονται
Έλα ρε, στη Σιμπιού παίζουν;;;;
Έχει και 16 kiss στο Βουκουρέστι, άμα μπουν και 2 καλές ακόμα ανάμεσα 16-22 με βλέπω για διακοπές Ρουμανία του χρόνου
Στο φεστιβάλ βλέπω έχει και The Pineapple Thief που λογικά θα σου αρέσουν. Επίσης My Dying Bride και Testament.
Εκλεισα Tilburg.
Να’μαστε καλα μεχρι τοτε…
Το κακό είναι οτι μερικά που έχουν πχ για Σεπτέμβριο Αμερική, μικρομεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ. Πολύ ρευστά ακόμα τα πράγματα.
Οντως ρευστα.
Την Ευρωπη δεν την πολυφοβαμαι ,η Αγγλια (που εχω διαφορα στο προγραμμα) με προβληματιζει γιατι μεχρι τωρα θελει πιστοποιητικο εμβολιασμου ΜΟΝΟ απο NHS(ισχυει και για τα γηπεδα που επισης με ενδιαφερει)αλλιως τεστ(ας πουμε ΟΚ αλλα γιατι να μην δεχονται το Ευρωπαικο πιστοποιητικο;)
Επισης εννοειται πως οσο ισχυει καραντινα(οσων ημερων) για την εισοδο στη χωρα καθισταται απαγορευτικη(για μενα τουλαχιστον) η παρουσια σε live/ματς.
Μίλησα με Wolf City για Atlantean Kodex 24 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο, και μου είπανε ότι λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή, γιατί δεν είναι ξεκάθαρο αν στην Γερμανία θα επιτρέψουν indoor shows σε fully vaccinated ανθρώπους.
Νομίζω αυτή θα είναι η νόρμα, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον/υπόλοιπο του 2021 στην Ευρώπη.
Υ.Γ. Kodex ήταν το live που έχασα/χάσαμε για μία μέρα τον Μάρτιο του 2020 και ήθελα να κάνω ρεβάνς με το να είναι αυτό το πρώτο live που θα δω μετά covid… Δεν το πολυκόβω πιθανό…