η καραντίνα δεν ισχύει πλέον. σχετικά με τα εμβόλια, η ευρώπη και η αγγλία τη μετράνε ποιος την έχει πιο μεγάλη και δεν δέχονται ο ένας τα εμβόλια του άλλου. επίσης η αγγλία έκανε μαλακία και με το QR code και δεν έδωσω το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση οπότε οι ευρωπαίοι δεν μποορύν να τα διαβάσουν. νομίζω για την είσοδο στη χώρα θέλεις ατνητικό τεστ 48 ώρες πριν μπεις και να κάνεις άλλο ένα τεστ τη δεύτερη μέρα σου στη χώρα. αλλά υπολογίζω ότι σε λίγο καιρό θα χαλαρώσουν κάποια πράγματα.
πλην όμως είναι λίγο χύμα, να κλείσεις και να πας και να πάρεις τα 3 για χ,ψ λόγους.
εμβολιασμένους με μάσκες έπρεπε να αφήνει. ελάχιστη πιθανότητα να έχεις ψηλό υιικό φορτίο και να είσαι πολύ μεταδοτικός και ελάχιστη να νοσήσεις σοβαρά … επομένως … πιστεύω αν κάνουν χοντράδες και δεν μπορείς να ψωνίσεις - θα γυρίσει μπούμερανγκ, οπότε θα ανοίξει όλη η φάση.
Απλά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα ήθελα να δω, πολύ. όλο τα ίδια φέρνουν …
Πραγματι τωρα ειδα πως δεν ισχυει καραντινα σε εμβολιασμενους σε EU.
Εγώ ίσως το ρισκάρω για magma τον Οκτώβρη κάπου στη γαλλια, μεγάλωσε ο Vander για να περιμενω κι άλλο. Πήγε φίλος πρόσφατα και ισχύει περίπου ότι και εδώ.
Δυστυχώς βλέπω ότι τις μέρες του night of the prog οι transatlantic (θα παίξουν όλο το whirlwind και το τελευταίο) έχουν κλείσει αλλού, τους είχα σίγουρους για εκεί και μου χαλάνε τα σχέδια γιατί θέλω να δω και hackett.
Γενικα γίνεται ένας χαμός από τώρα για το '22 και ούτε βλέπω να πέφτουν οι τιμές των εισιτηρίων αλλά ούτε και έχουμε co-headline tours όπως περίμενα. Δύσκολα τα πραγματα
*Πόσο γ@μαει το διήμερο 24-25 σεπτεβρη στο Μάντσεστερ με hackett και (rest of the) genesis άμα σου περισσεύει κάνα 500ρικο να ρισκάρεις
Μάλιστα
Πόσο αστείοι αν ισχύει…
Έχουμε και τον Γρηγόρη Πετράκο στο doom…
Απο ολη αυτη την ηλιθιοτητα κρατησα οτι ο Wagner εχει κοβιντακο. Για το depopulation θα μπορουσα υπο προϋποθεσεις να το συζητησω, αλλα να το λεμε εναμισι χρονο μετα απο το πρωτο κρουσμα και να παραμενουμε 6 δις σε αυτον τον πλανητη, νταξ… κλαιμε ολοι.
Και 8 δις μη σου πω… Σιγα μην ειναι σχεδιο depopulation μωρε, τι ψεκασμενιες ακουμε.
Ναι αλλά έκανε έρευνα λέει…όχι μόνο στο YouTube λέει…
Έκανε αντίστοιχες δηλώσεις και ο Walker των Solstice, τους πετσοκοβει άγρια η τραγουδίστρια των Thronehammer στο fb. Αυτή βέβαια έχει φτάσει στο άλλο άκρο, οποίος είναι ανεμβολιαστος είναι εχθρός μου. Θα διαλυθούν φιλίες αν συνεχίσουν έτσι, εμείς ή εσείς φάση.
Συμφορουμίτες/ισσες, μήπως γνωρίζετε κάποιο website που να έχει κάποιο καλό πρόγραμμα συναυλιών για Ευρώπη; Θέλω να ψάχνω συγκεντρωμένα για live και δεν είναι εύκολο. Έστω αν γνωρίζετε για κάποια websites ανά χώρα ή κάποιον άλλο τρόπο να customάρω σωστά την αναζήτηση στο Facebook;
Έχεις δοκιμάσει το παρακάτω;
Μπορείς να διαλέξεις το είδος μουσικής που σε ενδιαφέρει την χώρα ή και την πόλη.
Ημασταν 6 δις στα τελη 90ς, το σπασαμε το φραγμα το 1999
Τωρα πλησιαζουμε στα 8 δις πολυ συντομα, ειμαστε 113 εκατομμυρια away
Μεσα στο 2022 ή το 2023 βασικα θα το σπασουμε κι αυτο το φραγμα.
Με βοηθάει πολύ η εφαρμογή songkick. Θα πάρει λίγο χρόνο να βάλεις όλες τις μπάντες και τις πόλεις που σε ενδιαφέρουν αλλά μετά είναι παιχνιδάκι
Δυστυχώς δεν τα κατάφερε
Από το Facebook του Roadburn…
We’re so saddened to hear of the passing of Eric Wagner of The Skull (and formerly, Trouble). Eric was a dear friend and familiar face at Roadburn. Our thoughts are with his family, bandmates and close friends.
Το διάβασα στο loudwire και πραγματικά στενοχωρηθηκα. Σπουδαία φωνή, τεράστια μπάντα κατ’ εμέ. Πολύ κρίμα να πηγαίνεις με αυτόν τον τρόπο γμτ. Ελπίζω να μην ήταν ανεμβολιαστος λόγω τπτ θρησκευτικών πεποιθησεων. Θα το κάνει διπλό κρίμα.
Ο αριθμός των εμβολιασμένων που έχουν πεθάνει είναι απειροελάχιστος. Κατά πάσα πιθανότητα ήταν ανεμβολιαστος
Το ξέρω. Μπορεί ει να μην έπρεπε να κάνει εμβόλιο, αυτό εννοώ. Ή να ήταν από άποψη. Δεν το ξέρω.
Απ’ οσο διαβασα, ηταν.