Ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο?

Που μπορώ να βρω ένα φωσφοριζέ πράσινο ποτό που κυκλοφορεί? Επίσης τι ποτό είναι αυτό? Το έχω δει σε φωτογραφίες και μου γυάλισε!

edit: αυτό

λολ, προφανως ο βεντερ μιλαει για αψεντι. Ας μιλησουν οι ειδικοι :roll:

Για αψέντι σου μοιάζει το από πάνω?

αψεντι μπορεις να βρεις σε πολλα μερη.αυθεντικο αψεντι οπως το εφτιαναν παλια ειναι παρανομο(νομιζω)μ γιατι ειναι μιξη αλκοολ και ενος αλλου ναρκοτικου και ο συνδιασμος αυτος σου προκαλει παραισθησεις…

τι ειναι τοτε, κοίουι(δεν ξερω πως γραφεται)

Αψέντι παίζει να ναι βασικά γιατί το Absinth μας παραπέμπει :stuck_out_tongue:

Είναι ωραίο? Αξίζει δηλαδή? :stuck_out_tongue:

δεν ξερω, παντως υπαρχουν πολλα ποτα με πρασινο χρωμα και το μονο που εχω δοκιμασει ειναι κιουι.και ειναι πολυ γλυκο με λιγο αλκοολ

Μπα. Αψέντι θα ναι. Στα αγγλικά είναι Absinthe και το ποτό λέγεται Absinth :stuck_out_tongue:

Αψεντι ειναι, προσωπικα δεν εχω πιει ακομα, αν και εφερα απο Πραγα ενα μπουκαλακι. Πρεπει να λεει.

Ναι, αψέντι είναι, προσωπικά έχω πιέι άποιρες φορές :-s Δέν θυμάμαι και πολλά για τη γεύση του, αλλά πρέπει να είχε 70% Αλκοόλη. :-s

Αβανα ρε μουνια

Γαμεί.
Και το Αβάνα και το Captain Morgan.

Ειχα την τυχη να πιω Glenfiddich 21ετων!Ηταν οσο τελειο μπορεις να φανταστεις.
Το τσιπουρο χωρις γλυκανισσο ειναι.Εγω ετσι το εμαθα.

Sambucca Μπλε
Βοτκα Λεμόνι
Sex on the beach
Ρακί ψημένη

Μιαμ. Πολυ καλο.

Έλα τώρα, αφού δε πίνεις
δε πείθεις λέμε

Aυτό είναι αψέντι, αλλά το πρασινωπό δεν είναι το γνήσιο. Το πρασινωπό έχει γύρω στο 70 ή 90 % αλκοολ και κάνεις κεφάλι με τη μία (τουλάχιστον εγώ).

Στην Ελλάδα θεωρητικά είναι παράνομο, αλλά άμα ψάξεις βρίσκεις.

Το κανονικό αψέντι βέβαια έχει λευκό χρώμα και αντί για αλκοολ έχει μέσα έναν σπόρο που δημιουργεί παραισθήσεις. Είχα πετύχει τέτοιο στο Σαν Μαρίνο, αλλά δυστυχώς δεν αγόρασα και έτσι έχω πιεί μόνο από το πράσινο, στη Βουλγαρία.

Από κάτι γνωστούς είναι η φωτο :stuck_out_tongue:

Να δω τώρα που θα βρω :stuck_out_tongue:

Αψέντι έχει ένας φίλος που το είχε αγοράσει από την Ισπανία και έχει 93% αλκοόλ. Μου είχε βάλει ένα σφηνάκι και για περίπου 5 λεπτά προσπαθούσα να αναπνεύσω, για 15 λεπτά προσπαθούσα να μου φύγει η κάψα και για 30 λεπτά να ξεμουδιάσουν τα ούλα μου…:stuck_out_tongue:

αψεντι (οχι το παραισθησιογονο, που θα βρουμε τετοιο ρε πουστη??) υπαρχει επισης και μπλε, κοκκινο και μαυρο, εχω πιει και τα 4 χρωματα αλλα δεν εχω καταλαβει διαφορα στη γευση, απλα το μαυρο εχει περισσοτερο αλκοολ νομιζω…