Ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο?

λόγω δουλειάς στον κλάδο εδω και πολλά χρόνια, μπορώ να πώ οτι ανα μερικά έτη αλλάζω και βασικό ποτό, επιστρέφοντας όμως πάντα στην μεγάλη μου αγάπη.
whiskey
μόνο Ιρλανδία
χωρίς πάγο
κατα βάση bushmills.

πέρασα πολλες φάσεις με vodka πιτσιρικάς, gin σόδα τα καλοκαίρια χαλαρά σε κανα μπαλκόνι ακούγοντας ροκ χιτάκια, τεκίλες άπειρες παλέτες( κυρίως λευκή με lime ή μαργαρίτες πολλές) και campari επειδή είναι ελαφρύ και κατεβάζεις πολλα σφηνάκια για να βγεί η βάρδια. Επίσης το τελευταίο είναι και της μόδας εδώ και καμια 5ετία οπότε κερδίζει πολλούς.
απο κοκτέηλ επίσης negroni όταν ξερουν να το κάνουν σωστά.
μόνο ρούμι δεν πίνω γιατί ειναι πολύ γλυκό για τα γούστα μου.
απο μπύρες γνωρίζω ελάχιστα πράγματα και πίνω μόνο στα λάιβ.

2 Likes

Καλο ητανε αλλα δε μαρεσε οσο το μπλακ μπαρελ να πω την αληθεια, ηταν λιγο πιο ουισκι

Από Ιρλανδία νομίζω ότι ότι Redbreast είναι ότι καλυτερο… Το 12αρι

Πέρσι έπεσε στά χέρια μου το Tyrconell , απίστευτο ουίσκι δοκίμασε το.

Επίσης υπάρχει ένα νέο ουίσκι Dingle λέγεται το πουλανε λίγες κάβες στην Ελλάδα. Αν ποτε το βρεις είναι must buy αγορά.

1 Like

Tripel Karmeliet μέχρι να σβήσει ο ήλιος (ο ήλιος σβήνει κάπου μετά την 3η)

Το χειμώνα σπάνια θα πιω κάτι άλλο από Disaronno σκέτο.
Το καλοκαίρι τα γνωστά, beefeater ή stoli λεμόνι. Σπάνια bacardi-cola

Ουίσκι πίνω ελάχιστα, μόνο αν δεν έχω τίποτα άλλο στο σπίτι,εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Το σιχαθηκα μετά από άπειρα μεθύσια στην ηλικία 17-22 γιατί η παρέα έπινε μόνο haig

Το Ηaig μου ηταν απεχθές… Κάποια στιγμή ειχα φαει κόλλημα με το cardhu

1 Like

Αισχρο, αναρωτιεμαι πως το πιναμε παλια

1 Like

Aperol Spritz, Campari και Negroni.
Παλιότερα έπινα πολύ Metaxa και αρκετή βότκα.
Πέρασα κι από το ουίσκι, αλλά δε στάθηκα.

1 Like

Απο κοκτειλ: Zombie

Απο μπυρες: κανω συνηθως δοκιμες απο διαφορες μικροζυθοποιιες. Απο πιο γνωστες ομως αγαπώ Lucifer.

Απο ουισκι: καποιο σκωτσεζικο single malt σερβιρισμενο σκετο ή με ενα παγακι το πολυ. Αγαπημενο: Old Pulteney 16 ετων που το είχα ταξιδεψει μαζι μου και ευτυχως δεν εσπασε μεσα στη βαλιτσα.

2 Likes

Μη μου ξαναφύγεις πια (μάτια μου) :joy:

ΚΡΑ κάναμε να ξαναδούμε μια γυναίκα εδώ μέσα, τρεις και ο κούκος μείναμε (σου επιτρέπω να μαντέψεις ποιος είναι ο κούκος.)

1 Like

Ελα βρε, βλεπω κοσμο εδω μεσα τελευταια! Και παλιές καραβανες οπως ChrisP, shadowking κλπ!
Λες να μας δωθει καμια τιμητικη συνταξη;

2 Likes

Άσε τη σύνταξη, νέοι είμαστε ακόμα, πάμε για κάνα single malt :exclamation:

2 Likes

Δοκιμασαμε Laphroaig χτες και προχτες, καλο αλλα οχι τπτ τρομερό