Συνάντηση κορυφής!

Σιγα ρε, θα με δροσιζουν αστειακια σαν κι αυτο. :stuck_out_tongue:

Υποννοεις κατι?!Ειμαστε τουλαχιστον 6!
Σας παιζουμε ανετα μπασκετακι.
Και θα’χουμε και αλλαγη.Θασαςσκισουμερε.

:roll:

έλα εσύ και θα σου τα χαρίζουμε απλόχερα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Kαρντασι το νεο σου αβαταρ τα ΣΠΑΕΙ!Steweyyyyy :bow2: :bow2: :bow2:

άντε να σας δω όλους σας κι εγώ από κοντά ω ρε:)

Σε ευχαριστώ πολύυυ!!!Ανταποδίδω για όλες τις κοπέλες!Βασίλη έχεις κάποιο δίκιο…αν ήταν ο tolkki δεν ξέρω και εγώ τι θα γινόταν…:stuck_out_tongue:
Πάντως κι εγώ να πω με τη σειρά μου ότι πέρασα πολύ ωραία,χάρηκα που σας γνώρισα όλους-ακόμα και τον davidian που πετούσε κακίες!!:lol:

Να σου πω εγω τι θα γινοταν… Θα ειμασταν ολοι εμεις οι καφροι με τον tolkki και οι 5 κοπελες που ησασταν μονες σας…:lol: :lol: :lol: :lol: Ε ρε γελιο που θα επεφτε…:stuck_out_tongue:

:wacko:

5 κοπέλες; :-k Wow! Την επόμενη θα είναι 6 κατα πάσα πιθανότητα :stuck_out_tongue:

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ???:smiley: :stuck_out_tongue:

Εντάξει. Δεν έρχομαι. [-X Αλλά σε κανα δυο μήνες μη με παρακαλάς! Θα το θυμάμαι!:stuck_out_tongue:

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Ζητω ταπεινα συγγνωμη!!!:frowning:

εννοούσα άλλες 3 συναντήσεις καλέ… αμέσως… αλλά και μπασκετάκι σας έχουμε…
θα μαζέψω τις τσιρλίντερ μου και θα κατέβουμε για τον αγώνα!:stuck_out_tongue:

Η δικιά μας ομάδα θα παίζει με παρωπίδες… Για να μην αποσπάται από τις cheerleaders!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8)

Των αντιπαλων?:-s

Εγώ είμαι Αθηναίος βρε!!!:lol: :lol: :lol: Από τις δικές μας. Μπορεί εμείς να τις έχουμε ξαναδεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τις χορταίνουμε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ειδικα οταν θα φορανε και τις στολες οι οποιες θα ειναι καταληλες για την περισταση!!!:stuck_out_tongue:

Σας παρακολουθουσα!!!:stuck_out_tongue:
Πλακα κανω. Ηθελα να γνωρισω καποιους απο εδω μεσα, αλλα δεν μπορεσα να ερθω, αν και ειχα δει το ονομα μου στην λιστα απο την witch. Καποια αλλη στιγμη Guys!!!

Από μπασκετάκι πώς πάμε?:stuck_out_tongue:

Καποτε επαιζα, αλλα ειμαι Tall as a Hobbit.:stuck_out_tongue:
Για καμια μπαλιτσα παντα μεσα ομως…