Συνάντηση κορυφής!

Πάντως η κορυφαία στιγμή ήταν η εξής: Είμαι στην τουαλέτα και γυρνάω στο τραπέζι. Όπως πάω να κάτσω βλέπω των Davidian όρθιο και υποθέτω πως για να είναι όρθιος ετοιμάζεται να φύγει. Του δίνω το χέρι και του λέω: “Χάρηκα μεγάλε, τα λέμε”. Μου απαντάει (πιστεύοντας με την σειρά του πως για να τον χαιρετάω φεύγω εγώ): “Αντε γεια ρε φίλε” (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Μετά από λίγο ο ένας βρίσκεται να κάθεται δίπλα από τον άλλον και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Davidian: Α, δεν έφυγες τελικά;
Manson: Όχι, εσύ νόμιζα πως θα έφευγες.
Davidian: Όχι ρε εγώ νόμιζα πως εσύ έφευγες…

Καθίκια
Ρεμάλια
Ζώα

Ζηλεύω τρελά!!!

Πήγατε στο air guitar festival δίχως εμένα!!! Κοίτα να δεις!!! Δυστυχώς όμως κοινωνικές υποχρεώσεις δε με άφησαν να σας έρθω και στο meeting και στο μετά:( :frowning: :blow: :x

Την επόμενη φορά υπόσχομαι να είμαι και εγώ (αλλά μετά τις 20 Μαϊου ε! έχω εξεταστική μέχρι τότε :frowning: )

@ karvou : δεν πειράζει την επόμενη φορά θα κάνουμε σπέσιαλ εβεντ για σένα!:wink:

@maiden1979: ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

@angmar: τελικά είναι συλλέκτης ηλιακής ενέργειας???:stuck_out_tongue: :-k :wink:

Η Νεφελη ητανε πολυ γλυκητατη γιατι ελειπε ο tolkki…:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Το επομενο meeting να το κανουμε σε καμια ταβερνα, αλλα μονο για φαγητο…:smiley: 8)

1. και να φανταστεις οτι αυτος με ξεσηκωσε για το air guitar αλλά μετα μας εφτυσε[-X

2)ΔΕΝ 8Α ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ!!! ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΕΙΧΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ!!! #-o #-o

3)δεν ξέρω…:frowning: και δεν μας λέει…:frowning:

1. παιδιά ήταν πραγμάτικα πολυ ωραία χτες αλλά το ότι δεν είμασταν σε κλειστο χώρο όντως ήταν ένα μειονέκτημα… χανόταν και η φωνή της Άννας…:roll: :roll:

Πραγματι… Κατα ενα περιεργο τροπο δεν με πονουσε το κεφαλι μου οταν γυρισα σπιτι…:stuck_out_tongue:

Να υποθέσω ότι πάει και για μένα αυτό; :-k Ήταν δικαιολογημένη η απουσία πάντως! :roll:

Y.Γ.2: Πλάκα πλάκα, φοβερή η ιδέα του dark_of_the_sun για το σκυλάδικο! Θα έχει τρελή πλάκα… Εκτός κι αν φάμε πόρτα! :lol:
Υ.Γ.2: Ωχ! Πέρασε το Air Guitar Festival?? Κρίμα, ήθελα να πάω για να ξαναβρώ το γέλιο μου! :stuck_out_tongue:

Στις 3 απουσίες κόβεσαι,υπόψιν…

:wink: :lol: :stuck_out_tongue:

#-o :lol: :lol:

Πολυ ωραιο το μιτινγκ, περασα πολυ καλα. Οσοι δεν ηρθαν εχασαν. Χαρηκα για τη γνωριμια με οσους δεν ηξερα. Αντε και να το επαναλαβουμε λιαν συντομως!:slight_smile:

Οσοι δεν ηρθατε θα μεινετε απο απουσιες ε!:stuck_out_tongue:

Α, την επομενη φορα πρεπει οντως να παμε σε ταβερνα, ωστε να μην κουραζονται ο καημενος ο freedom και ο angmar να τρεχουν για σαντουιτς.:stuck_out_tongue:

Εμεις φταιμε που ειμαστε πανω στην αναπτυξη???:smiley:

Παντως κι εσυ το σουβλακι το τσακισες μετα ε??:smiley:

Nαι αλλα τι σουβλακι?
γυρος σκυλου παρακαλω! Οχι παιζουμε! 8)

Υποσχομαι στο επομενο meeting να δωσω συναμικο παρον!

(Ειναι δεσμευση.:stuck_out_tongue: )

!!!
Μην κανετε αλλο μητινγκ!

Ας υποθεσω οτι αυτο που ειπες επιστημονα, δεν πηγαινε σε μενα…[-X

Θα οδηγηθεις σε ατοπο. :frowning:

Looooooool!
Ενταξει…:frowning:

Φυσικα και θα κανουμε… Και το επομενο θα ειναι το καλοκαιρακι οπου θα κατεβετε και εσεις…:smiley: 8)

Εγω θα σας φτυσω και θα βγω με τις γκομενες.
Δηλαδη αυτες θα βγουν μαζι μου.

Καλά ρε… μέσα στη ζέστη θα φουσκώνεις κούκλες? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν γίνει 3!