Πάντως η κορυφαία στιγμή ήταν η εξής: Είμαι στην τουαλέτα και γυρνάω στο τραπέζι. Όπως πάω να κάτσω βλέπω των Davidian όρθιο και υποθέτω πως για να είναι όρθιος ετοιμάζεται να φύγει. Του δίνω το χέρι και του λέω: “Χάρηκα μεγάλε, τα λέμε”. Μου απαντάει (πιστεύοντας με την σειρά του πως για να τον χαιρετάω φεύγω εγώ): “Αντε γεια ρε φίλε” (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων). Μετά από λίγο ο ένας βρίσκεται να κάθεται δίπλα από τον άλλον και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Davidian: Α, δεν έφυγες τελικά;
Manson: Όχι, εσύ νόμιζα πως θα έφευγες.
Davidian: Όχι ρε εγώ νόμιζα πως εσύ έφευγες…
Πήγατε στο air guitar festival δίχως εμένα!!! Κοίτα να δεις!!! Δυστυχώς όμως κοινωνικές υποχρεώσεις δε με άφησαν να σας έρθω και στο meeting και στο μετά:( :blow: :x
Την επόμενη φορά υπόσχομαι να είμαι και εγώ (αλλά μετά τις 20 Μαϊου ε! έχω εξεταστική μέχρι τότε )
Να υποθέσω ότι πάει και για μένα αυτό; :-k Ήταν δικαιολογημένη η απουσία πάντως! :roll:
Y.Γ.2: Πλάκα πλάκα, φοβερή η ιδέα του dark_of_the_sun για το σκυλάδικο! Θα έχει τρελή πλάκα… Εκτός κι αν φάμε πόρτα! :lol:
Υ.Γ.2: Ωχ! Πέρασε το Air Guitar Festival?? Κρίμα, ήθελα να πάω για να ξαναβρώ το γέλιο μου!