έλα μωρέ τώρα με το παρακμιακό το γυφτάκι θα ασχολούμαστε…έρχεται ο καθένας κει που κάθεσαι και σε πρήζει
Δεν περίμενα από σένα τέτοιο χαρακτηρισμό… κάποιοι άνθρωποι έχουν πραγματικά ανάγκη από βοήθεια.
τσέκαρε λίγο τα παραπάνω post και μη μου χαλάς την προσπάθεια!!!#-o :evil:
Όντως κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια αλλά από τη συγεκριμένη φυλή, ως επί το πλείστον, τα παιδιά γαλουχούνται έτσι και διαιωνίζεται μια κατάσταση ενοχλητική.
βασικα δε το λεει για αυτο. και καλα αναιρει τα λεγομενα
παντως να σου πω την αληθεια ειναι κακουργημα να βαζουν τα μικρα να δουλευουν και να ζητιανευουν. μέσα σε 20 λεπτα ηρθαν ήδη δύο και μετα από αλλα 20 ενας πρωην καταδικος φυλακων. χωρια τους 6-7 πλανοδιους πωλητες. ευτυχως τους απομακρυνα ολους με τον αξιαγάπητο αξιολατρευτο γλυκομιλητο τροπο μου… :lol:
με τον καταδικο ημουν πιο μαλακος. ποτε δε ξερεις…
Ρε το ποστ του Rudolf ειναι σαλιαρικο…:lol: Σλουρπ σλουρπ κι ετσι…
Oσο για τα παιδακια, γιαγιαδες, γυναικες, αντρες που ερχονται στο καφε κ.τ.λ. εγω θα ελεγα να φυλατε τα κινητα που εχετε πανω στο τραπεζι εκεινη την ωρα…:roll:
A, κατάλαβα! #-o :lol:
οπωσδηποτε! γενικα δε το αφηνω το κινητο μου.
παντως σημερα ειχε χαβαλε. πολυ ωραια η φαση…
ασχετο: εχω εργαστηριο αυριο γμτ. βαριεμαι αφανταστα…εχω και εργασιες…
ναι,αλλά χάλασες το feeling…[-X [-X
μπα. το σλουρπ αποτελεσμα ηταν το ιδιο:p
αντε, δε θα το κανω εγω. με επεισες.
ψάχνω να βρω τίποτα purple bootleg σε περιπτωσή που το κάνει ο Cozy…
Ξεκίνα να βρεις κανά bootleg Entombed γιατί όπως είπα και σε άλλο τόπικ θα κάνω εγώ το review… ως αντικειμενικός συντάκτης! :roll:
:bow2: :papas:
Χαρηκά πολύ για όσους δεν ήξερα και γνώρισα… manson21όπως έίπαμε εεεε? Η nephelie παίδες είναι γλυκήτατη… όσοι δεν ήρθατε απλά ΧΑΣΑΤΕ…Ένα παράπονο έχω μόνο… το ότι είμασταν σε ανοιχτό χώρο! γμτ:lol: !
Να είμαστε καλά και την επόμενη φορά θα κλείσω στάδιο! φιλούμπες!
Περασαμε πολυ καλά και αυτη τη φορα και ειχαμε και περισσοτερες παρουσιες, αντε και να ξαναγινει.
[SIZE=“1”]Την επομενη φορα θα ερθω και για φαι![/SIZE]
άντε να σε δούμε…8)
Να τρωω ???:-k
Τελικά αυτά τα unofficial meetings του forum, γνωρίζουν συνεχώς και μεγαλύτερη επιτυχία!
Την προηγούμενη φορά είμασταν 13 άτομα, χθές 17! :yahoo:
Στο επόμενο πρέπει να ξεπεράσουμε το φράγμα των 20! :lol:
Κοινότυπο, αλλά χάρηκα για την γνωριμία με τα παιδιά που δεν είχα ξαναδεί!
Για τους παλιούς της παρέας … εντάξει τα έχω ξαναπεί! :lol:
Κάποιες αδιακαιολόγητες απουσίες που είχαμε (ξέρετε ποιοί είστε… ), ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ! :x
Και κάποιοι άλλοι που θέλουν να έρθουν, αλλά για διάφορους λόγους δεν το κάνουν, την επόμενη φορά ας το επιχειρήσουν!
P.S. Φαινομενικά άσχετο, άλλα κάποιοι / κάποιες θα καταλάβουν…
Το Underworld ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να κάνει κάτι με τον εξαερισμό του… :evil:
Λιώσαμε χθές…
OK, αδερφούλα…
Καμια μέρα να πάμε σε κανενα Σκυλάδικο.
Θα ρίξουμε πολύ γέλιο!!!
Φανταστειτε να σκανε ξαφνικά στον Μακρή 20 μεταλάδες:lol: :lol: 8)
@freedom of rock, κατέβασα DJ tiesto
yo yo yo:D