Συνάντηση κορυφής!

Αν δεν έρθεις υπόσχομαι να χαλάσω τα μαλλιά της Αλόης και στο τέλος θα την κουρέψω γουλί!

Μικρό μην τολμήσεις να κάνεις καμιά βλακεία,γιατί θα σου βγάλω τα μάγουλα!!:lol:

Καμία δε θα πειράζετε!!!:stuck_out_tongue:

Αχ, παιδιά… τι κρίμααα… προέκυψε μια δουλίτσα για Δευτέρα στις -ω, τι θαύμα!- 8 ακριβώς και δε θα μπορέσω να είμαι εκεί.

τα είπα κι από κοντά βέβαια…i’ll be there guys8)

κορίτσια μην φοβόσαστε θα ειναι η μάμυ και οποιος τολμήσει αλοιμονο του :slight_smile:

Θα έρθεις και εσύ μαμά?

Φυσικα, τη εψησε ο μεγαλος freedom8) 8)

ναι δεν θα σας ενοχλήσω καθόλου να ρθω?

Φυσικά και θέλουμε να έρθεις. Θέλω να φοράς μπλούζα Kreator όμως… :stuck_out_tongue:

κάποιος θέλω να φορέσει μπλούζα scorps:roll:

Η Ολγα σιγουρα…

θα κάνω χιππικη εμφάνιση να τιμήσω τον φίλο μου αυτον το θεριό κεινον να δεις πως το λένε αυτον που κατακρεούργησε το λαυλα???
αυτόν που θα βάλω το φάντασμα του SRV να τον κυνηγάει???ε αυτόν

Γυμνή με λουλούδια στα μαλλιά? :roll: :stuck_out_tongue:

rudolf εμένα κοιτάς? 8)

όχι ρε,η ιδέα σου:p
έλα,κάν’το,θα γράψεις ιστορία:)

Φοβάμαι τους παπαράτσι! :lol:

Εγω το σκεφτομαι να ερθω αυτη τη φορα αλλα επειδη εχω και ενα χιππικο ερωτα να κανω, δεν ειναι τελειως σιγουρο…:-k :-s :stuck_out_tongue:

αν βαλεις το φαντασμα του SRV να τον κυνηγάει, ο bluez παιζει και να τον ρωτησει πως παιζει το ταδε κομματι. ικανο τον εχω…:stuck_out_tongue: :lol:

A καλά όσο για αυτό να είσαι σίγουρος :stuck_out_tongue:

κι εγώ για αυτό θα το κάνω ξέρει η μάμυ d.t worry be happy

το γαμώτο είναι φίλε μου οτι το καλόπαιδο από το τέξας θα του απαντήσει με οτι αυτό συνεπάγεται :smiley:

Λοιπόν επειδή έχουμε μπερδέψει μην πω τώρα τι με τι δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου όσοι θελουν να ενημερωθούν για το χίππυκο κινημα ας ξεκινήσουν απο εδώ και βλέπουμε

και και και θα δούνε και ολες μα ολες τις παραπομπές αντε μπας και :smiley:

Στις 8 είναι τελικά το ραντεβού;
Το απόγευμα μάλλον θα πάω Πολυτεχνείο να δω κάτι καθηγητές και δεν ξέρω πόση ώρα θα πάρει… μπορεί να έρθω αργότερα :-s