Συνάντηση κορυφής!

Βλέπω να ρχομαι κατά τις 3. Τι λέτε.

8 ή 8μιση είπαμε?:-k

Στην Αθήνα ζεις. Ποια η διαφορά;

να ξέρω πόσο θα αργήσω:p

Για να δείτε πόσο καλή είμαι . επέστρεψα σκοτωμένη σήμερα , για να είμαι φρέσκια άυριο και στην ωρα μου! και να μην ακούσω οτι αργώ παντα!αφού το ξέρετε ότι δεν μπορώ να 'ερθω στην ώρα μου:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ζουζουνίτσα μου WB !!!:smiley:

Πάρε με αύριο τηλ να μου το 8υμίσεις…:roll:

Tι εννοεις μαμυ?Οτι ειμαι fake hippy?:frowning: :stuck_out_tongue:
Απο τη στιγμη που ο master bluez με εκανε απο δικη του πρωτοβουλια (το τονιζω!) αρχιχιππισα, ειμαι ενα σημαντικο μελος του κινηματος αυτου…

Που θα παμε ρε παιδια?Εγω δεν τα μπορω τα τρενταδικα και ειναι μια μερα πριν τη συναυλια οποτε θελω μια γερη δοση χεβιμεταλιας! :smiley: :metal:

Για λόγους ανωτέρας βίας, θα αργήσω αρκετά να έρθω τόσο που ίσως και να μην αξίζει καν να έρθω. Θα δω τι ώρα θα τελειώσω από τις δουλειές που προέκυψαν και ανάλογα αποφασίζω…

Παίζει κι εγώ να σκάσω αρκετά αργά, μην άγχεσαι.

Που θα παμε ρε Ανχολακο? :-s

Χμου;

κι εγώ λέω να ΜΗΝ ερθω καθολου!

Για καφε θα παμε τελικα?ΜΙΛΑΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕ!

Καλα εγω σχολαω 7 και 9 εχω προπονηση αλλα σκεφτομαι να μην παω καθως ειμαι ψιλοκομματια απο τη χθεσινη συναυλια και τη δουλεια σημερα και εχω κοιμηθει μολις 3,5 ωρες οποτε δεν την πολυπαλευω να χτυπιεμαι βραδιατικα.

Παντως αν ειναι τελικα να μην γινει η συναντηση (πολλες αποχωρησεις της τελευταιας στιγμης βλεπω) πειτε το μην θυσιασω αδικα την προπονηση…

Ρε παιδιά θα γίνει τελικά το meeting, “ναι” ή “ου”;

Να ξέρω επειδή έχω και 20χλμ απόσταση…

ε,δε νομίζω να ακυρωθεί τελευταία στιγμή…δεν είναι όλοι on line τώρα για να το μάθουν…

Θα γινει ρε μη γαμιεστε.
8 η ωρα στο Θησειο.

έτσι:D

ναι ρε! εγώ πάντως πάω! απλά οκ, το ξέρετε εδώ και πόσο καιρό ότι θα γίνει το μιτινγκ και πότε ο ένας δεν μπορεί, ο άλλος βρήκε γκόμενα , ο τρίτος βαριέται , ο τέταρτος _ _ _ _'εται και πάει λέγοντας!

Ανακεφαλαιώνω, οι μαστερς της Γουιτς κλαν στις 8 θα είναι στο σταθμό του θησείου!