Αν προλάβω να βγάλω το κεφάλαιο με τους διαφορικούς τελεστές θα έρθω για λιγάκι…
Θα έχω ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο αριστερό αυτί… Έτσι και με δείτε να πηγαίνω να μιλάω σε αγνώστους σταματήστε με πριν γίνω ρεζίλι
Αν προλάβω να βγάλω το κεφάλαιο με τους διαφορικούς τελεστές θα έρθω για λιγάκι…
Θα έχω ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο αριστερό αυτί… Έτσι και με δείτε να πηγαίνω να μιλάω σε αγνώστους σταματήστε με πριν γίνω ρεζίλι
Mάλλον θα περάσω κι εγώ μια βολτίτσα να σας πω ένα γειά αλλά αργότερα!
Σήμερα?
Προλαβαίνω να έρθω κι εγώ?
Αχου αχου τι θα κάνω… αχου…
Tι λετε ρε παιδια τελευταια στιγμη και δε θα παμε.Εγω λεω να δηλωνουμε παρουσιες.Λοιπον εγω ειμαι μεσα!Τελικα 8 η 8:30?Eγω 8:30 νομιζα.Τεσπα αποφασιστε για να ξερουμε τι θα κανουμε ο καθενας… :bounce:
Στις 8 στο Θησιο, στην εξοδο του ηλ. Τα λεμε απο κονταααα!!!
ΟΚ!
ΟΚ βγάζω κουστούμι αφήνω χαρτοφύλακα γίνομαι άνθρωπος και σας έρχομαι απορία ξανθιάς σε ποιά έξοδο ακριβώς?
ξεκιναω και γω…
Eω ειμαι λιγο χαλια, χθες στο live εβιχα συνεχεια και δε θελω να το διακινδυνευσω ενοψει Metallica… sorry guyz!
Φλώρε.
Αγαπητοί συμφορουμίτες, λόγω συνεχόμενου διαβάσματος του μαθήματος της Ανάλυσης ΙΙ, την οποία γράφω αύριο στις 8 30 η ώρα δεν κατάφερα να παρευρεθώ… Ζητώ ταπεινά συγγνώμη…
Nαϊς. Δηλαδη ειμαστε 2 φλωροι.
Βασικά αν και νέος στο φόρουμ από τα όσα καταλαβαίνω και τα όσα έχω δεί με τις ακυρώσεις του Manou
1)Εσύ παραμένεις ακόμα φλώρος:p (Αστειεύομαι φυσικά)
2)Και ο Μανός είναι απλά νεκρός αφού τους έχει στήσει άπειρες φορές:p (Με εσένα όχι:p Φτού σου!!! )
Φλωρος εισαι εσυ. :!:
Ποτέ δεν το αρνήθηκα αλλά αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα:p
λοιπον…μερικοι απ εδω το ξερουν ηδη…σημερα βρεθηκα και γω στην εισοδο του ηλεκτρικου στο θησιο…οχι για τον λογο που βρεθηκαν και οι αλλοι…εγω ο αχρηστος δεν ειχα αξιοθει να ανοιξω αυτο το θρεντ να δω τι λεει…και λοιπον παω αμεριμνος την ωρα της συναντησης στο σταθμο να παρω το τρενο για νερατζιωτισσα και βλεπω κατι περιεργους τυπους εκει…αναγνωριζω καποιους και μετα μου λεει ο ντεφιξ οτι υπηρχε συναντηση…εμεινα…μα ελεος τετοια συμτωση δεν εχει ξαναγινει σε μενα…ελεοσ…βιαζομουν ομως και δεν γνωρισα και παρα πολλους…τεσπα…
ΥΓ. ρουντολφ να μιλας πιο καθαρα…
Mήπως όντως δεν υπάρχεις???:-k
Η Νεφελη εκτος απο γκρινιαρα ειναι και ατσουμπαλη… Δεν αφησε ποτηρι ορθιο…
Οχι ειστε ενας φλωρος και ενα spambot!
:oops: :oops: :oops: