Συνάντηση κορυφής!

Εγω δε σε λεω spambot ε. :lightsabre:

Aγαπητοί συμφορουμίτες είμαι στην ευχάριστον θέσην να σας ανακοινώσω οτι μόλις γυρισα απο την ιστορική συνάντηση των ερύτιμων μελών του χρυσού αυτού φόρουμ και έχω να παρατηρήσω τα εξής

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ :smiley: :smiley: :smiley:

ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ :smiley: :smiley: :smiley:

Μάνο τα δάκτυλα έχουν ξεκολλήσει απο το λαπ τοπ ή μηπως κολλημένα πάνω του???

σχόλια δεν θα κάνω μια μάμυ δεν ξεχωρίζει ποτέ τα παιδιά της οπότε όπως καταλαβαίνετε και εγώ δεν

απλά θα πω μόνο τα εξής

κορίτσια είστε ολες κουκλες βασιλάκη περίμενα να σε δω με τα ροζ allstarakia και συ ξάδελφε νταρκ να τρως περισσότερο πληζ

τα κλου της βραδυάς τα αγαπημένα μου διδυμάκια γαμώ τα παιδάκια άρε θανάση χαλάλι τα λεφτά που φαγες του γέρου σου για το μάστερ στην γλασκώβη

Καλά ίσουντο

να επαναληφθεί :wink:

Παιδια περασα πολυ καλα ειστε ολοι σας πολυ συμπαθητικοι αλλα μου κοπηκε η χαρα μολις συνειδητοποιω οτι εφυγα χωρις να πληρωσω!ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!Δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο και πραγματικα ντρεπομαι.Με καποιο τροπο αυριο στην συναυλια που θα συναντισω καποιον πρεπει να του δωσω τα χρηματα και να τα δωσει σε αυτον που πληρωσε για εμενα τον μαλακα… :-s :tomato: :cry: sign-:oops: :frowning:

Λοιπόν εδώ ειναι μερικες απο τις σημερινες φοτο… ( ειναι και αλλες αλλα βαριεμαι… τισ υπολοιπες αυριο :stuck_out_tongue: )

Shot at 2007-07-02

Angmar, nihilist , princess_of_the_dawn, Thorgal, Bloody_Angel

Shot at 2007-07-02

Shot at 2007-07-02
princess_of_the_dawn, Thorgal, Bloody_Angel

Shot at 2007-07-02

polloi …:stuck_out_tongue:

( to be continued…)

Shot at 2007-07-02
Me and Angmar

Shot at 2007-07-02
Shot at 2007-07-02

dark_of_the_sun

(to be continued… again…)

Shot at 2007-07-02

witch + gigatron (ο ερωτας δεν κρυβεται…:stuck_out_tongue: )

Shot at 2007-07-02

πολλοι…

Shot at 2007-07-02
Therion, me, aloe , rudolf

Shot at 2007-07-02

me + freedomofrock

αυτα για σημερα…

Και έχομεν και κοριτσαρους εις την παρέα. Brava!

Thanks so much mamy για τα καλα σου λογια. Πραγματικα ειναι υπεροχο να σχηματιζει ενας ανθρωπος σαν και σε σενα καλη γνωμη για την αφεντια μου απο την πρωτη στιγμη :vibrate: !! Χαρηκα για την πολυ καλη κουβεντα που ειχαμε:wink: !

Επισης ηταν ομορφο που γνωρισα και αλλα ατομα που δεν ηξερα. Hail to Defix (καποιος ενα ban στον τζαμπατζη παρακαλω:p ), Beer Drinker (ετσι, ετσι μονο εμεις οι δυο νομιζω πηραμε McFarland:drunk: ) και φυσικα ROCK AND ROSES!!!

ΥΓ: Που’ναι ο Μανος, ωεω:-k

Οχιιιι, αδυνατον, ξεχασα την Soulthorn μεγιστη ντροπη μου:oops: :oops: :oops: !!!
Τιμη μου που σας γνωρισα δεσποινης:p !!!

Μια χαρά σας είδα! Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να παρευρεθώ και εγώ, αν δεν έχω τόσες δουλειές όσο αυτές τις μέρες. :frowning: :frowning:

Και γω χάρηκα που σε γνώρισα αδερφέ

Γαματα περασαμε.Χαρηκα πολυ που γνωρισα οσους δεν ηξερα και που ξαναειδα οσους ηξερα.

Οσοι φυγατε νωρις ειστε φλωροι.Ουυ.
Το μιτινγκ τραβηξε μεχρι τις 4,με εμενα,rudolf,witch,gigatron και Maiden να αποχωρουμε τελευταιοι μετα απο μερικα σουβλακια(οχι γυρους ε.Σουβλακια…καλαμακια,πως τα λετε τελοσπαντων),μερικες μπυρες και εναν ναργιλε.

Τα λεμε και σημερα στους ΜΕΤΑLLICA.

Ριτσα ανεβασε ολες τις φωτος ρε.

χάρηκα κι εγώ πολύ χθες που γνώρισα τόσους και ξαναείδα άλλους τόσους!:slight_smile:

Εμάς ρε μαλάκα δε χάρηκες που μας είδες; :lightsabre:

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Shot at 2007-07-03

Σε ευχαριστω μανουλα για τα καλα σου λογια… και εγω σε συμπαθησα πολυ αν και…θα σε συμπαθουσα περισσοτερο αν δεν ελεγες αυτα που ειπες για τους SCORPIONS…[-X :evil:

Δημητρη μου χαρικα που σε γνωρισα…

RUDOLF μου, χαρικα πολυ που σε ξαναειδα…:smiley:
ελπιζω να τα πουμε παλι συντομα…Εισαι πολυ γλυκος…

Κωστα και σενα χαρικα που τα ξαναειπαμε…

Κοριτσια μου χαρικα που σας ξαναειδα ολες πολυ…
Να ξαναβρεθουμε…

Πατριοτακια μου χαρικα που τα ειπαμε και ας με πειραζε ο Αλεξανδρος…:stuck_out_tongue:
Ευχομαι να τα πουμε και στην ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

MAIDEN 1979, KARBOY, CRISS,THERION,DEFIX, ΧΡΗΣΤΟ, ΦΙΛΙΠΠΕ,ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΟΗ ΜΟΥ, ΝΕΦΕΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΜΕ…

Ελπιζω να μην εχω ξεχασει κανεναν…ειστε ολοι απιστευτη παρεα…ΕΥΓΕ!!!:smiley:

Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα όλους και συγγνώμη που πάλι έμεινα λίγο!την επόμενη φορά ελπίζω να επανορθώσω!Βέβαια,έφυγα την κατάλληλη στιγμή (πάνω που έσπασα και το ποτήρι! :oops: )
Mαμάαα χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα!!όπως και τους άλλους που δεν ήξερα,πχ.therion,soul_thorn κλπ!

Εάν εννοείς τον Beer Drinker αμοιβαία τα αισθήματα μικρή :slight_smile: