Μπορώ να πώ ότι περάσαμε πολύ καλά! Χάρηκα πολύ που γνώρισα όσους δεν ήξερα, Therion , Rudolf, ChrisP, BeerDrinker, ROCK AND ROSES, Defix, Soul_thorn! Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε καλύτερα!
Τους υπόλοιπους ρεμάλια σας ξέρω και με ξέρετε όποτε μάλλον δεν χαρήκαμε και πολύ χααχχαχαχαχαχα:p
όσοι φύγατε νωρίς όντως χάσατε αλλά καθολου δεν με χάλασε που ήμουν παρέα με 4 άντρες, μες την περιποιήση με έιχανε!
την επόμενη φορα θα κάτσουμε ως τις 8 της επόμενης!
Kαι εγω χαρηκα παρα πολυ που σας γνωρισα ολους!Ευτυχως που ειχα και τον Davidian διπλα και με εκανε να νιωθω πιο ανετα γιατι ενιωθα καπως αμηχανα και sorry που εφυγα τοοοοσο νωρις (αλλα ειχα και υποχρεωσεις, χιλια κομματια να γινω? )!
Ατακα της συναντησης που λεω στην princess of dawn:
Soul_thorn:“Νιωθω σαν την μυγα μες το γαλα”
Princess: “Eπειδη φορας ασπρα?” (ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!):lol:
Ωραια φαση ηταν που μετα απο λιγη ωρα εβαλαν τα κοριτσια αλλο ενα τραπεζι γιατι δεν χωρουσαμε και ημουν σε μια θεση περιεργη αλλα εβλεπα τον φατσα φορα τον Gigatron!Kαι να μου λεει “Αφου βλεπεις εμενα δεν εχεις προβλημα”:lol: :lol: (Στο ξαναλεω, μετα απο εσενα το χαος!!! )
Τελος, Thorgal θα με πας Σκωτια.Εληξε!:roll:
Διασκεύασε συ κάνα pride and joy αν τολμάς και να δεις πόσο θα χαρείς αν θα δεις την μάμα
Υ.Γ άμα και να ροβολήσεις τον κατήφορο και γουστάρεις εντυπώσεις για τα λάιβ του θεού καθώς και τα τα τρία λάιβ του μοναδίκου τζεφ που και στα τρία ήμουνα μπροστά μπροστά που μόνο το τονίζω μόνο σε ενα άλλο δικό μας παιδί που δυστυχώς μας έφυγε νωρίς έχω πει ο δεύτερος θα είσαι συ να το πεις να βάλω ένα χίππυκο φουστάνι που χω σταλμένο απο τζαμάικα είναι το μοναδικό που με χωράει δυστυχώς αυτή την στιγμή [-X [-X
που θα πάει όμως θα τα χάσω και τα άλλα σιγά σιγά όσα δε θα χάνω θα δινω από άνα σε αλόη και νεφέλη γιατί τα χρειάζονται
καλέ ξέχασα λουκιανέ γαμώ τα άτομα είσαι και δεν σου φαινόταν φίλιππε την άλλη φορά θα βάλω μια μπλούζα με τον έρικ που χω αλλά είσαι παν πει και δεν μου πάει