Χάσμα. Ποια η γνώμη σας;

Πω αυτά είναι!

α ρε μπραχαμαρα!!!
και γαμω τα live εχουμε ρε!!!:slight_smile:

Χάσμα ΚΑΙ Μεθυσμένα Ξωτικά;; Μαζί;; Παιδιά αυτό είναι χριστουγεννιάτικο δωράκι δυο μήνες νωρίτερα! be there, και οι δυο μπάντες τα σπάνε :smiley:

αρχισε προσφατα να ακουω και εχω φαει κολλημα:::

απο που μπορω να προμηθευτω τη δουλεια τους

Θα δω Χασμα και θα τη κανω…8)

εννοειται οτι θα την κανεις μετα… οπως ολοι!!
… αφου, λογικα, τελευταιοι θα παιξουν οι χασμα…

Χλωμο το κοβω… Τελευταιοι Μεθυσμενα Ξωτικα νομιζω…

Ναι ισχύει. Απ’ότι ξέρω headliners τα ξωτικά λόγω έδρας.

Οι Χασμα ειναι η καλυτερη ελληνικη μπαντα, χορις αμφιβολια! Απιστευτοι τυποι και τρομερη μουσικη με τρομερο νοημα, χωρις υποκρισια, που κανενας αλλος δεν εχει καταφερει να παιξει σ’ αυτον τον τοπο…

μην το παρακάνουμε κιόλας!8) 8)

Σωστος…Ο ενθουσιασμός βλέπεις…:smiley:

Κατα πάσα πιθανότητα θα είμαι …

ειχα ακουσει ‘τα χρωματα του μισους’ πριν 4 (νομιζω) χρονια. δισκαρα. ειναι απιστευτο που η κυκλοφορια ειναι self financed. επειδη δε τους εχω παρακολουθησει τα τελευταια χρονια, απ οσο ξερω εχουν τουλαχιστον αλλον ενα δισκο. επισης, ξερει κανεις αν ειναι ακομα σε self financed φαση και που μπορουμε να βρουμε οτι αλλο εχουν βγαλει;

Βασικα απο το νετ φανταζομαι, αλλα και απο τα παιδια σε κανα λαιβ τους…

Βασικα εγω οτι εχω απο Χασμα το βρηκα στο Μοναστηρακι

αν μπορει και ξερει καποιος ας μου απαντησει και αυτο στα bold. :slight_smile:

Υπενθυμιζω για το λαιβ αυριο (δηλαδη σημερα:p ) στις εφταμιση με μεθυσμενα ξωτικα και κιλλ δε κατ στη πλατεια παναγουλη στον Εστ. Τζιμ!

Αυτά δε τα ρωτάνε φυσικά και είναι και γνωστοι και αξιόλογοι…εμενά πάντος τέτοιο στύλ τραγούδια δε μου αρέσουν και τόσο,άσχετα του ότι αξίζουν & έχουν τους φαν τους που προφανός εισαι ενας απο αυτούς :smiley:

Οι Χάσμα όταν είχαν παίξει στην Ξάνθη είχαν γα…ει κανονικά…
Καλή διασκέδαση…:slight_smile:

Τι ξαφνική χαρά ήταν αυτή με τη βροχή;;;;;;; :roll:
Τους λυπήθηκα, κρίμα ήταν. Δεν μπόρεσα να κάτσω πολύ μετά από αυτό… :frowning: (αν και θα πρεπε, δεν το γλίτωσα το κρύωμα) οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη.
(Πάντως μου έκανε εντύπωση η μουσική των Kill The Cat, νομίζω ότι ήταν πολύ καλή.)